Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Village l'Eau d'Heure
Badelandsferie ved de naturskønne l'Eau d'Heure-søer
Village l'Eau d'Heure i belgiske Ardennes er det oplagte badeland for hele familien i naturskønne omgivelser ved rekreativ sø. Vandlandet byder på både inden- & udendørs vandland og wellness med timevis af vandsjov og afslapning for alle. På Village l'Eau d'Heure bor I i moderne og komfortable ferieboliger med adgang til et hav af aktiviteter for store og små.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
ekstra omkostninger
Lille vandrutsjebane

Velkommen til Village l'Eau d'Heure

Moderne ferieboliger i rolige og grønne omgivelser

badelandet Village l'Eau d'Heure bor I i grønne og rolige omgivelser i moderne og komfortable ferieboliger med plads til hele familien. I kan vælge mellem flere forskellige typer bungalows, som passer til netop jeres ønsker. Samtlige bungalows er udstyret med en kombineret opholds- og spisestue med tv og pejs, køkken med bl.a. opvaskemaskine, køleskab, kogeplader og mikroovn. Derudover råder ferieboligen over en delvist overdækket møbleret terrasse, som indbyder til hyggelige stunder i familiens selskab.     

Besøg det store inden- og udendørs badeland

Under jeres ophold på Village l'Eau d'Heure har I rig mulighed for at besøge det store indendørs- og udendørs vandland (mod reduceret gebyr), som bl.a. byder på vandattraktioner, rutsjebaner og børnebassin. 

Hvis I hellere vil slappe af, så findes der også en solterrasse samt bar samt et skønt separat wellness-område, hvor I kan forkæle jer selv med bl.a. massage, skønhedsbehandlinger, dampbad og sauna (mod betaling).      

Aktiviteter, leg og vandsport ved skøn rekreativ sø

Village l'Eau d'Heure byder på et væld af friluftsaktiviteter og vandsport, som I kan prøve kræfter med. Ved den rekreative sø kan I nemlig bl.a. sejle i kano og kajak, prøve windsurfing samt tage ud at fiske. Derudover kan I udfordre hinanden i beachvolley, minigolf, tennis, squash samt bordtennis og petanque. 

Desuden kan I også benytte jer af spillehal samt cykeludlejning med både mountainbikes og cykler. Børnene vil med sikkerhed ikke kede sig, da de kan deltage i sjove og kreative aktiviteter i miniklubben, indendørs- og udendørs legeplads samt bygge med kæmpe LEGO-klodser på Village l'Eau d'Heure.

Spisesteder for enhver smag på Village l'Eau d'Heure

På Village l'Eau d'Heure finder I et bredt udvalg af spisesteder med smagfulde retter og menuer for både børn og voksne. Glæd jer til at sætte tænderne i lækker klassisk fastfood på restauranten Iwago 66 Diner, eller nyd lækre grill-retter på Rotisserie Rotiss’ heure. 

Til den hurtige og lette sult, kan I benytte jer af både take-away og snackshop. Endeligt finder I et udvalg af dagligvarer, snacks i feriestedets eget minimarked, så I kan tilberede familiens yndlings-retter hjemme i ferieboligen. 

Oplevelser og udflugter i naturskønne Ardennes

Village l'Eau d'Heure er den oplagte base for naturoplevelser og friluftsaktiviteter omkring de belgiske Ardenner

Besøg den eventyrlige klatrepark Natura Parc i Froidchapelle, hvor I kan blive udfordret med klatring i trætoppene i grønne omgivelser. 

I kan også tage på udflugt og opleve Neptun grotterne i Couvin, som hører til blandt de ældste grotter i Belgien. Turen rundt omkring grotterne byder bl.a. på et spektakulært lyd- og lysshow både til lands og til vands.