Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Badeland Het Vennenbos
Tag på subtropisk familieferie i det sydlige Holland
På en badelandsferie er sjove familieaktiviteter i fokus, og dem får I rigeligt af i det hollandske badeland Het Vennenbos. Her findes utallige ferieaktiviteter med minigolf, bueskydning, svævebane og et stort og sjovt vandland med subtropisk atmosfære, bølgebassin og gode børnepools og vandattraktioner til familiens yngste medlemmer. Het Vennenbos ligger midt i grønne omgivelser og med kort afstand til forlystelsesparker, dyrepark og kulturelle oplevelser i det sydlige Holland.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe, 3.5 km
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland

Velkommen til Badeland Het Vennenbos

Stort og sjovt badeland for både store og små

Het Vennenbos er det oplagte valg til en oplevelsesrig familieferie, hvor I bor i jeres egen hyggelige og komfortable feriebolig med direkte adgang til utallige oplevelser lige uden for døren. Badelandet Het Vennenbos ligger skønt placeret i regionen Nord-Brabant i den sydlige del af Holland, hvor naturen indbyder til gå- og cykelture i det fri. Når I altså ikke lige boltrer jer i det subtropiske vandland eller underholder jer med de mange sportsaktiviteter og faciliteter, som I kan benytte jer af på Het Vennenbos. Endeligt kan I også blot slappe af i jeres egen feriebolig og nyde samværet med familien på ferien.    

Tropisk badeparadis med masser af vandsjov

Badelandets højdepunkt er naturligvis det store tropiske vandland, der byder på vandoplevelser til enhver smag og alder. Her finder I et sjovt junglebad og en børnepool med vandattraktioner, hvor familiens mindste kan hygge sig i vandet. Tag en tur i bølgebassinet Wild Wave Super Slide, eller slap helt af i spabadet eller saunaen. I højsæsonen og særlige ferieperioder tilbyder badelandet endda mulighed for at prøve kræfter med dykning, hvor I kan lære udstyret at kende, kommunikere under vandet og blive fortrolige med undervands-sporten når I bliver instrueret feriestedets professionelle dykkerinstruktører.  

Børnene kan glæde sig til timevis af aktiviteter

Børnene kan glæde sig til at prøve mange sjove aktiviteter, sport og leg i badelandet, som sikrer mange timers underholdning for familiens mindste. På Het Vennenbos finder i et indendørs legeland, labyrint og mini-bondegård samt underholdningsprogram hele året rundt. Badelandets maskotter Bollo, Puk og Pelle får alle børn til at føle sig velkomne. Derudover kan I se frem til utallige faciliteter såsom legeplads, løbebane, tømmerflåde, minigolf, vandcykler, spillehal, bueskydning, forskellige boldspil, cykeludlejning, minigolf, petanque, bowling. Kort sagt er ingen, der kommer til at kede sig i Het Vennenbos.

Spise- og indkøbsmuligheder for hele familien

På Het Vennenbos kan I vælge mellem en lang række spisemuligheder. I finder forskellige retter og menuer, som både børn og voksne kan glæde sig til at sætte tænderne i. Spis I den hyggelige familierestaurant med lækker buffet. I Brasseriet finder I smagfulde regionale og økologiske måltider, og hos Pizza Limone finder I italienske klassikkere med både pizza og pasta, samt mulighed for at børnene kan dekorere og bage deres egen pizza. Rundt omkring i badelandet finder I flere forskellige snack-steder og take-away såsom Beach Snack Plaza , hvor I kan stille den lille sult i løbet af dagen eller finde lidt til den søde tand. Vil I selv stå for madlavningen, er der også et minimarked i på Het Vennenbos. Hér finder I et fint udvalg af dagligvarer og drikkevarer samt frugt og grønt til jeres ferieophold.  

Glæd jer til områdets naturoplevelser og attraktioner

Det naturskønne landskab omkring badeland Het Vennenbos, byder på friluftsoplevelser med adgang direkte fra ferieboligen. Lej f.eks. en cykel eller mountainbike og tag på opdagelse blandt områdets cykelruter i naturområdet Brabantse Kempen. Oplev også en af de ældste forlystelsesparker i verden: De Efteling i Kaatsheuvel, safariparken Beekse Bergen i Hilvarenbeek med hundredevis af eksotiske og vilde dyr eller klatreparken Outdoor Park Reusel. Ca. 8 km fra Het Vennenbos ligger Kaasboerderij de Ruurhoeve, som er en bondegård med dyr, workshop og mulighed for at smage lokale oste-specialiteter.