Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Disneyland® Paris med Alltime Travel

Nyhed hos Alltime Travel! Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde magiske oplevelser i fortryllende Disneyland® Paris. 

Forstil dig en verden, hvor Disneys magiske eventyr og figurer vækkes til live. Disneyland® Paris er en eventyrlig verden, hvor du møder alle de kendte og elskede figurer som Mickey og Minnie, Anna og Elsa eller Buzz Lightyear og Woody.

Disneyland® Paris er Europas største og mest populære forlystelsespark, som byder på fortryllende og unikke oplevelser i de mange forlystelser og attraktioner, Disney-parader og Disney-shows med alle de populære Disney figurer.

Alltime Travel er stolte af at kunne præsentere dig for Disneyland® Paris. Vi afventer lige nu de endelige priser på vores ophold i den populære forlystelsespark. Hvis du er interesseret i en magisk rejse til Disneyland® Paris, er du velkommen til at sende os en mail via vores kontaktformular her på siden. Så snart vi har rejserne klar, vil vi kontakte dig og hjælpe dig med at sammensætte en mindeværdig ferie i den magiske verden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 7015 3232, hvis du vil høre mere om de fortryllende oplevelser i Disneyland Paris. 


Gå på odagelse i de to Disneyparker

I Disneyland® Paris er der 2 store og flotte parker at vælge imellem - nemlig Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. I Disneyland® Park oplever du det magiske kongerige med fem forskellige lande og over 50 spændende forlystelser. I Walt Disney Studios® Park oplever du en fantastisk filmverden både foran og bagved kameraet, og uden du opdager det, spiller du måske selv hovedrollen i en forrygende actionfilm - hvem ved hvad der kan ske i Disneyland® Paris' skøre og gode verden.
 
 

Hotellerne i Disneyland® Paris

Tag med Alltime Travel til Disneyland ® Paris. Alltime Travel tilbyder alle de fantastiske temahoteller i Disneyland® Paris - vælg mellem de 7 forskellige lækre hoteller, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Alle hotellerne har nemlig hvert deres tema, som er med til at gøre overnatningen til meget mere end bare et almindeligt hotel!
 
 Alle hotellerne (undtaget Davy Crockett®) har gratis shuttlebus til og fra parkerne, så du ikke behøver bekymre dig om at børnene er trætte efter en lang og super dejlig dag i Disneyland® Paris.

Oplev shows og parader

Disneyland ® Paris er spækket med magiske oplevelser for alle aldre. Noget af det mest uforglemmelige i Disneyland® Paris er det flotte Disney Stars on Parade, hvor I oplever ren magi, når paraden med alle de kendte og elskede Disney-figurer tager turen gennem parken. Det stjernespækkede Disney Dream-show er et helt særligt lysshow, hvor Disney's eventyr vækkes til live på parkens ikoniske slot.

I Disneyland ® Paris kan I også læne jer tilbage og nyde spektakulære shows med de kendte figurer. Nogle shows afhænger af rejseperioden. 

Kontakt os og hør mere om Disneyland® Paris

Vi glæder os meget til at sende jer på en helt speciel rejse til Disneyland® Paris. Vi arbejder på at få priserne helt klar. Hvis du ønsker at få besked så snart de er klar, kan du sende os en besked via vores kontaktformular og blive skrevet på en liste. Så snart priserne er klar, kontakter vi dig og hjælper med at sammensætte det ophold, I drømmer om. Du kan også kontakte os på telefon 7015 3232, hvis du vil høre mere om de magiske oplevelser i Disneyland® Paris.