Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Om Alltime Travel

Alltime Travel er et mellemstort og velkonsolideret 100% danskejet rejsebureau med over 25 års erfaring på det danske marked. Alltime Travel er ejet og drives af de tidligere ejere af Dansk Bilferie & Friferie, og har derigennem opbygget stor erfaring og ekspertise inden for familie kør-selv-ferie.

Alltime Travel er medlem af Rejsegaranti Fonden med medlemsnummer 3483.

Alltime Travel er i dag et selvstændigt brand med fokus på kvalitetsrejser til rejseglade, danske børnefamilier inden for bl.a. skiferie, ferieboliger, badelandsferie samt Bornholm.

Derfor er vores slogan 'Familieferie hele året rundt'

Vores service
Alltime Travels erfarne ferierådgivere har alle stor erfaring fra rejsebranchen og kommer alle med mange års erfaring fra det tidligere Dansk Bilferie og Friferie.

Du kan derfor trygt booke din næste skiferie, feriebolig eller badelandsferie hos Alltime Travel, som kan give dig en både kvalificeret og personlig vejledning omkring din families næste ferieoplevelse.

Det er nemt og enkelt af booke din rejse online på Alltime Travel! Har du brug for hjælp, kan du kontakte vores erfarne ferierådgivere her.

Hvorfor hedder I Alltime Travel?
Alltime henviser til, at vi tilbyder familieferier hele året rundt. Farverne i vores logo refererer til de fire sæsoner, så uanset om du søger en forårs- sommer-, vinter- eller efterårsferie, så finder du altid en rejseoplevelse hos os.

Tag f.eks. på skiferie til vinter, nyd foråret på skønne Bornholm, book en af vores mange lækre ferieboliger til familiens næste sommerferie eller en sjov badelandsferie til efteråret.

Vi ser frem til at høre fra dig, og gælder os til at hjælpe dig og familien med at planlægge den næste rejse og skabe de bedste ferieminder.


Med venlig hilsen

Teamet bag Alltime Travel

Medlem af Rejsegarantifonden®
Rejseinspiration i indbakken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende rejseinspiration, gode tilbud og nyheder direkte i din indbakke.