Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Kør-selv skiferie til skiparadis i Sverige
Hos Alltime Travel er vi eksperter indenfor kør-selv skiferier til Sverige. Vi har over 25 års erfaring med kør-selv skiferier og til de bedste priser. Vi garanterer god vejledning til at finde de perfekte skiferie destinationer til dig og din familie. I Sverige finder I mange gode skiområder, hvor I kan vælge både en kort eller længere køretur til dejligt skiløb.

Eksperter i kør-selv skiferier!

Find og bestil din næste kør-selv skiferie til Sverige online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7015 3232. Her kan du få informationer om de enkelte skidestinationer og boligtyper i Sverige. Vores rejsekonsulenter har kendskab til alle destinationerne, hytterne, lejlighederne og hotellerne, hvilket gør at du altid får kvalificeret og personlig rådgivning hos Alltime Travel.

Hvorfor vælge kør-selv skiferie til Sverige?

Der er mange gode grunde til selv at køre på skiferie til Sverige med Alltime Travel.

  • Kør-selv ferie er optimalt for børnefamilier
  • Sverige har nogle af nordens bedste skioplevelser
  • Stor fleksibilietet til og fra destinationen
  • Det er jer der bestemmer farten
  • I har mulighed for en overnatning undervejs

Læs mere om kør-selv ferie til Sverige...

Fordelene ved selv at køre på skiferie er mange. Alltime Travel mener selv at kør-selv skiferie er den mest optimale transportform for familier, især for dem som rejser med små børn. Når I vælger kør-selv skiferie får I den største fleksibilitet på turen, og kan selv bestemme rejsetidspunkter og eventuelle pauser. Kun I bestemmer tempoet. Hos Alltime Travel tilbyder vi kun kør-selv skiferie, og når I vælger selv at klare transporten, så kan vi tilbyde de allerbedste priser til jeres kør-selv skiferie. Inden afrejse sender vi kørselsvejledning, og vi står hellere end gerne til rådighed med at arrangere færge, liftkort, skileje og skiskole. Bestiller I det hjemmefra gennem Alltime Travel, opnår I ofte rigtig gode rabatter.

Bestil kør-selv ferien til Sverige hos Alltime Travel

Hos Alltime Travel fokuserer vi 100% på rejser hvor du selv sørger for transporten - og netop derfor kan vi tilbyde dig markedets absolut laveste priser på kør-selv skiferier til Sverige. Vi står altid klar med gode råd og vejledning hvis I har brug for hjælp undervejs. Vores erfarne ferierådgivere kender områderne og kan derfor hjælpe jer på bedste vis. Se vores store udvalg af fantastiske destinationer og boligtyper her på siden. Få hurtigt og nemt et overblik over alle de gode og billige kør-selv skiferie muligheder der er i Sverige hos Alltime Travel. Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirere af de mange skønne hytter, lejligheder og hoteller samt de mange skønne destinationer i Sverige. Sammen med dig kan vi finde frem til en destination og boligform, som passer præcis til din families ønsker og behov.