Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Bolig med ski-in / ski-out
Vil du have mest mulig tid på pisten, når du er på skiferie? Så er en skibolig med ski-in/ski-out det oplagte valg! Når du bor i en skibolig med ski-in/ski-out bor du direkte til pisten, og så er det bare at klikke skiene på og suse afsted. Ingen lange vandreture i tunge skistøvler eller ventetid til en propfyldt skibus. Fordelen ved ski-in/ski-out er ligeledes, at det er supernemt at køre hjem forbi til frokost, holde pause med varm kakao eller et skift til tørre luffer - og komme hurtigt ud på pisten igen.

Hvorfor vælge en skibolig med ski-in/ski-out?

En skibolig med ski-in/ski-out er for jer, der vil have mest muligt tid på pisten, når I er på skiferie. Ski-in/ski-out giver jer mulighed for nemt at smutte hjem til boligen i løbet af dagen for at spise frokost eller slappe af, hvis nogen i familien ikke står så meget på ski, eller hvis de små ben trænger til en pause. Med ski-in/ski-out klikker I bare skiene på uden for døren, og så kan I ellers bare suse direkte ud på pisten eller køre direkte til liften, der tager jer til resten af skiområdet. Alltime Travel tilbyder mange lækre skiboliger med ski-in/ski-out i både Sverige, Norge og Østrig. Her på siden ser du det store udvalg af både hoteller, hytter og lejligheder med ski-in/ski-out.

Ski in/ski-out i Norden og i Syden

Skiferie nord på kan også betyde ski in/ski out. Det er specielt godt når man rejser med de små størrelser, da benene ofte er trætte i slutningen af dagen, og derfor er det særligt rart bare at kunne glide hjem på skiene. Sverige og Norge har et bredt udvalg af boligtyper, og tilbyder derfor noget for enhver familie, uanset om I er til luksuriøse hoteller med spa og wellness eller til charmerende lejligheder og autentiske fjeldhytter, med plads til hele familien. Er I mere til skiløb i Alperne, så kan I glæde jer til verdensklasse skiløb og stemningsfyldt afterski i Østrig. I alperne findes et hav af muligheder for ski in/ski out. Her er det vigtige spørgsmål blot, hvor vil I hen? Østrig byder på mange fantastiske skidestinationer, med vaskeægte tyrolerstemning. Her er det guld værd med en ski-in/ski-out bolig, da man har mulighed for at være den første på de helt nypræprerede pister om morgenen.