Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Mulighed for skiferie på skihoteller i Østrig
Med skiferie på skihotel i Østrig er det bekvemt for hele familien at tage på skiferie. Slip for at tænke på madlavningen, spar tid på opvask og oprydning og nyd kvalitetstid med familien på både pisterne og på hotellet. På skihotel er det muligt for hele familien at slappe af, når I ikke står på ski. Få mere tid på ski ved at bo tæt på pisten og spænd skiene på ved hoveddøren og kom hurtigt på ski. Nyd drinks i baren, lad børnene møde nye venner i legerummet eller benyt jer af hotellernes mange faciliteter, når skiene skal have en pause. Det er ofte muligt at få ophold på skihotel til samme pris, som skilejlighed, da der er mulighed for gode børnerabatter.

Hotel der Waldhof (Zell am See)

Besøg det luksuriøse ski-in Hotel der Waldhof i det smukke Zell am See, hvor hele familien kan have en dejlig skiferie uden at bekymre sig om noget. Hotellet ligger blot 250 meter fra liften og kun 50 meter fra skibussen, som kan transportere jer. Det luksuriøse hotel ligger i smukke idylliske omgivelser ved skov og sø. Nyd hotellets store morgenmadsbuffet, lækre aftenmåltider og en drink i hotellets bar med lounge. Hotellets gæster kan få varmen i hotellets wellnessområde, og hotellets mindste gæster kan møde nye venner i de to fælles legerum. Det smukke Zell am See tilbyder masser af muligheder for shopping, og gletjseren Kitzsteinhorn byder på 120 kilometer indbydende terræn, hvor hele familien kan blive udfordret. Med børneområder er det sikkert, at familiens børn er underholdt i sneen i mange timer, og på de præparerede røde og blå nedfarter kan teknikken finjusteres, mens de modige kaster sig ned af sorte off pister og pukkelpister.

Hotel Sporthotel (Wagrain)

Kun 50 meter fra Grafenberg-liften og 400 meter fra centrum, ligger dejlige Sporthotel Wagrain, som tilbyder en lang række faciliteter, som gør det muligt for hele familien at have en sjov og bekvem skiferie. Underholdning som bordtennis, dart, billard og spillemaskiner sikrer at hele familien er underholdt når I er på hotellet. Få varmen i hotellets swimmingpool, saunaer, dampbade og fitnessafdeling eller nyd lækre måltider i hotellets restaurant og efterfølgende en drink i hotellets bar. På Sporthotel Wagrain skal I ikke bekymre jer om andet end at nyde hinandens gode selskab, stor morgenmadsbuffet, lækre snacks og spændende aftensmåltider. Den centrale placering af hotellet gør det muligt at opleve Wagrain på egen hånd, når I ikke står på ski. Skiområdet byder på i alt 100 pister, 270 lifter i alt, skiskole, funparker, børnelifter, børnepister og rullebånd til børn. Her er bred mulighed for hele familien at blive udfordret på skiene.

Hotel Palace (Bad Hofgastein)

Skibussen kører kun 100 meter fra 4-stjernede Hotel Palace. På hotellet er der plads til hele familien på de komfortable og velindrettede hotelværelser. Hotellets restaurant byder på lækre måltider lige fra morgenmad til snacks og aftensmad. I kan nyde en drink i hotellets bar, få varmen i wellnessområdet eller konkurrere i bordtennis, billard og dart. Til de mindste er indrettet indendørs legeplads. Hotellets rolige placering kun 500 meter fra centrum gør det muligt at opleve Bad Hofgastein til fods, når ikke I er på ski eller nyder hotellets faciliteter. De smukke udsigter over Gastein-dalen kan betragtes fra hotellet. Områdets 201 kilometer pister byder på i alt 47 lifter, funparker, skiskole, børneområder og 104 kilometer langrend. Det er sikkert, at hele familien har nogle gode dage på ski med masser sjov og udfordring til alle størrelser.

Alpenhotel Erzherzog Johann (Schladming)

På hyggelige Alpenhotel Erzherzog Johann er der masser af steder, man kan slappe af efter en dag på ski. I det lækre wellnessområde kan musklerne blive varmet igennem, og kroppen kan slappe af efter dagens anstrengelser på pisterne. Den hyggelige restaurant dækker op til morgenbuffet hver morgen, så I har masser af energi til en hel dag med skiløb. Hotellets fantastiske placering sikrer jer hurtigt at kunne spænde skiene på og komme afsted. Det populære skiområde Schladming danner rammerne for en dejlig skiferie til hele familien med gode børneområder, skiskoler, funparker, og når sneen tillader det, off-pister. På hotellet kan købes liftkort, så I slipper for at stå i kø.

Skihoteller i Sverige og Norge

I både Sverige og Norge findes også en masse dejlige skihoteller. I vores store udvalg af skihoteller i Sverige og Norge er det muligt for jer at få lige den skiferie, I ønsker. I Sverige og Norge er kvaliteten af pisterne ofte høj og moderne, og hotellerne gør det bekvemt at tage på skiferie for hele familien. På skiferie i Norge og Sverige er det muligt at lave en masse andre aktiviteter, når I ikke står på ski. Faciliteterne på hotellerne og en masse muligheder i terrænet omkring pisterne og hotellerne.