Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
De bedste skihytter til familieskiferien i Norge, Sverige og Østrig
Skihytter er en hyggelig base for hele familien, hvor man mødes til frokost i løbet af dagen og hygge om aftenen foran brændeovnen med en kop varm kakao. Det giver jer fred og ro på skiferien og en dejlig pause fra pisten til lige at komme ud af skistøvlerne. Find skihytter til vores destinationer i Norge, Sverige og Østrig lige her

Læs mere om skihytter her

Her på siden kan du nemt finde og booke de bedste skihytter på nogle af Europas allerbedste skidestinationer. En skihytte er den ideelle løsning, når du skal på skiferie med hele familien. Skihytter giver mulighed for frihed og fleksibilitet da mange er med ski-in/ski-out, de er ideelle for familier og vennerpar, som rejser sammen, og så er de superhyggelige at komme hjem til efter en lang dag på ski. Kontakt vores erfarne ferierådgivere for flere informationer på tlf: 7015 3232.

Hvorfor vælge skihytte på skiferien?

Der er mange fordele ved at vælge en skihytte på din skiferie. Du finder de bedste af slagsen i Norge, Sverige og Østrig, som tilbyder alt, hvad familien har brug for på skiferien.

  • Stor frihed og fleksibilitet
  • Mange hytter med ski-in/ski-out
  • Ideel for familier og vennepar som rejser sammen
  • Hyggelig base for hele familien
  • Ofte fuldt udstyret køkken, brændeovn og sauna

Skihytter til alle behov

En skihytte er praktisk til børnefamilier, hvor de mindste måske ikke står på ski hele dagen og derfor kan nyde godt af at kunne lege i hytten om eftermiddagen. Hvis I har nogle med på turen, som ikke står på ski er en hytte også velegnet til at tilbringe dagen med afslapning og en god bog foran brændeovnen. Vores skihytter varrierer fra små skihytter til fire personer og helt op til skihytter til 30 personer. Mange danskere vælger at tilbringe aftenen hjemme i hytten med god mad og hygge foran brændeovnen eller i saunaen, som mange skihytter er udstyret med. Skihytternes indretning og faciliteter varierer, ligesom de også er forskelligt placeret i skiområderne. Nogle hytter ligger placeret i byerne, mens andre ligger i større hytteområder eller direkte ud til løjperne med ski-in/ski-out. Dermed er der rig mulighed for at finde en skihytte, der passer perfekt til jeres families størrelse og behov.

Mange fordele ved skihytter

  • Skihytter er rummelige, hyggelige og ofte fuldt udstyrede med alt hvad du behøver
  • Skihytter er placeret centralt eller lige ved pisterne, mange med ski-in/ski-out
  • Skihytter tilbyder en hyggelig base hvor hele familien samles
  • Skihytter giver mulighed for privatliv og frihed

Inden du bestiller din skihytte

Hvilke krav har I til skiområdet? Krav kan f.eks. være størrelsen på skiområdet, løber I på langrend, snowboard eller udelukkende alpin. Alle vores destinationer tilbyder faciliteter til alle tre discipliner, men mens nogle områder har flere hundrede kilometer langrendsløjper har andre flere aktivitetsparker for snowboardere med halfpibes, etc. og nogle områder er mere børnevenlige end andre. På hvilket niveau er jeres skiløb? Foretrækker I begynderområder, eller mere udfordrende pister? Nogle områder er idelle for begyndere og børn med overvejende grønne og blå pister, mens andre primært har røde og sorte pister. Skal I udelukkende stå på ski, eller vil I også gerne opleve andre ting? Mange destinationer tilbyder et væld af aktiviteter som hundeslædekørsel, kanefart, kælketure, spabade, isfiskeri mm. Er I til afterski eller hygge hjemme i hytten? Afterski hænger for mange danskere sammen med skitur. Afterski stemningen er i højere eller lavere grad udpræget på de forskellige destinationer. Mens Østrig har meget afterski, er det ikke lige så stort i Norge og Sverige. Der er dermed også forskel på by- og natteliv og på støjniveauet på de forskellige destinationer. Disse ting er gode at have med i overvejelserne omkring hvilken destination der passer bedst til jer.