Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skihytter i Norge med den bedste kvalitet
Skihytterne i Norge byder på komfort, privatliv og fleksibilitet. Skihytterne er hyggeligt indrettede i norsk hyttestil og tilbyder alt, hvad familien har brug for på skiferien. Hytterne varierer i størrelse, beliggenhed og pris, så der er med garanti noget der passer til familiens behov og ønsker. Fra mange af skihytterne kan man hoppe i skiene og suse direkte via små stier til pisterne.

Vi kender Norge!

Mange af skihytterne i Norge ligger direkte på pisterne, hvilket giver en stor fleksibilitet for alle familiens medlemmer, da nogle kan tage hjem tidligt, hvis de små ben for eksempel er trætte, mens de større kan tilbringe hele eftermidagen på løjperne. Hvis man i stedet ønsker at bo tættere på byen, tilbyder vi også skihytter centralt ved byen.

Hvorfor vælge skihytter i Norge?

Der er mange fordele ved at vælge en skihytte i Norge på jeres næste skiferie.

  • Komfort, privatliv og fleksibilitet
  • Hyggeligt indrettet hytter i norsk fjeldstil
  • Hytter til alle behov og familiesammensætniger
  • Ideelt til familier med små børn
  • Mange hytter med ski-in/ski-out
  • Ofte fuldt udtyret køkken, sauna og spabad

Læs mere om skihytter i Norge...

En skiferie i en skihytte i Norge er den perfekte ferieform for familien, der ønsker rummelighed og privatliv. Her kan børnene lege frit og de voksne kan hygge sig om aftenen til så sent, som de har lyst til. Skihytter i Norge danner rammen om en hyggelig skiferie for hele familien, hvor man kan mødes til frokost hjemme i boligen og hygge foran brændeovnen om aftenen. Desuden laver man selv mad i en skihytte, hvilket sætter prisen på ferien en del ned. Mange vælger at medbringe nogle retter hjemmefra, så der ikke skal bruges tid og kræfter på madlavningen, samtidig med at fødevarerne er billigere i Danmark. Hvis I vil holde en billig luksusskiferie, er der derfor mange gode grunde til at vælge en skihytte i Norge.

Bestil skihytter i Norge

Rigtig mange af skihytterne i Norge ligger midt i skiområdet med mulighed for ski-in/ski-out direkte til pisten eller via transportløjper. Norge tilbyder en snesikkerhed som gør destinationer i Alperne grønne af misundelse, men stor snesikkerhed fra november/december til april/maj er ikke det eneste Norge har at byde på. Norge er blandt danskernes fortrukne skidestination, og hvert år drager tusindvis af danske feriegæster til de norske fjelde, som byder på udfordringer for såvel nybegyndere som mere øvede skiløbere. Er du blevet fristet til at bestille en skiferie til Norge, kan du nemt og hurtigt booke ferien online her på siden. Hvis du er i tvivl om hvilken skihytte, hvilken skidestination, der bedst imødekommer jeres families forventninger eller bare har spørgsmål, så vil vores ferierådgivere gerne hjælpe.
Hos Alltime Travel er vi desuden gerne behjælpelige med transporten til jeres skihytte i Norge med hensyn til vejbeskrivelse, færgebilletter med rabat m.m.