Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skønne skilejligheder
Find og book en skilejlighed på en af Alltime Travels mange spændende destinationer i Norge, Sverige og Østrig her på siden. De fleste skilejligheder ligger tæt på pisterne med ski-in/ski-out direkte ud på pisten eller via transportløjper. Samlet giver det jer det bedste udgangspunkt for en familieskøn skiferie.

Vi guider dig til din skilejlighed!

Find og book din skilejlighed online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere for gode råd og vejledning til at finde den skilejlighed som passer præcis til dig og din families ønsker og behov. Kontakt os på 7015 3232 og hør mere.

Hvorfor vælge en skilejlighed?

Der er mange fordele ved skilejligheder! Skilejligheder giver dig frihed, komfort og fleksibilitet på skiferien. Læs mere om skilejligheder i Norge, Sverige og Østrig nederst på siden.

  • Skilejligheder er perfekte for børnefamilier
  • Komfort, frihed og fleksibilitet
  • Hyggelig base for familien
  • Ofte med ski-in / ski-out

Læs mere om skilejligheder...

Indkvarteringsformer
Alltime Travel tilbyder et bredt udvalg af lækre skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. På disse skidestinationer har vi et stort varieret udbud af indkvarteringsmuligheder; skilejligheder, skihoteller og skihytter. Vores forskellige indkvarteringsformer varierer naturligvis i indretning, placering og prisleje, ligesom der ved nogle er mulighed for halv- eller helpension, mens man i andre selv står for madlavningen. Hermed er det muligt for jer at finde netop den skiferiebolig, som imødekommer families sammensætning og ønsker.

Komfort, frihed og fleksibilitet

Skiferie i en skilejlighed byder på komfort, frihed og fleksibilitet for hele familien. En skilejlighed er fuldt udstyret, så I har alt hvad I har brug for på ferien. Her kan I selv bestemme hvornår I har lyst til at lave mad, eller om I vil gå ud i byen og spise i stedet. Skilejlighederne er altid pæne, velholdte og godt udstyrede. De varierer i størrelse, indretning og facilitetsudbud, ligesom placering og pris også er forskellig. Hos Alltime Travel er vi vilde med ski-in/ ski-out, og mange af vores skilejligheder er derfor udvalgt, så I har mulighed for at køre direkte ned til boligen på skiene. På denne måde kan familien let dele sig op, hvis kræfterne ikke rækker lige langt. Dette er især prisværdigt for børnefamilier med småbørn, der hurtigere bliver trætte og gerne vil hjem i varmen og lege.

Inden du bestiller din skilejlighed

Inden man bestiller en skiferie i en skilejlighed er det godt at gøre sig klart hvilke behov og favoriseringer familien har. Hvilke krav stiller du/I til skiområdet, herunder hvor stort skal skiområdet være, løber I på langrend, snowboard eller udelukkende alpint. Vores forskellige destinationer tilbyder alle skiløb til alle tre discipliner. På hvilket niveau er jeres skiløb, altså foretrækker I begynderområder, eller mere udfordrende pister? Nogle områder er idelle for begyndere med overvejende grønne og blå pister mens andre overvejende har røde og sorte pister. Skal I udelukkende stå på ski, eller vil I gerne opleve andre ting også? Mange destinationer tilbyder et væld af aktiviteter, såsom hundeslædekørsel, kanefart, kælketure, spabade, isfiskeri mm. Er I til afterski? Afterski hænger for mange danskere uadskilleligt sammen med skiferien. Afterski stemningen er mere eller mindre udpræget på de forskellige destinationer. I Norge og Sverige er det ikke alle steder der tilbyder afterski, mens langt de fleste destinationer i Østrig, Frankrig og Italien tilbyder afterski i højt gear. Der er derfor også forskel på by- og natteliv og på støjniveauet på de forskellige destinationer.

Bestil din skilejlighed hos Alltime Travel

Hos Alltime Travel er I altid sikret den bedste service fra I bestiller ferien til jeres ferie er veloverstået. Vi gør vores bedste for, at I får mest mulig information omkring jeres valgte skidestination og skilejlighed inden ferien. Vi hjælper endvidere gerne med, at planlægge transporten til og fra feriestedet ved at bestille færgebilletter med rabat. I kan også i de fleste tilfælde bestille liftkort, skileje og skiskole på forhånd gennem Alltime Travel. Hermed er I sikret en rolig start på ferien uden stress og bøvl, og får dermed mest mulig tid på skiene. I får typisk også rabat, hvis I sørger for at bestille disse ting hjemmefra.