Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skilejligheder i De Norske Fjelde
Hos Alltime Travel tilbyder vi et stort udvalg af skilejligheder på de bedste skidestinationer i Norge. Skilejlighederne ligger tæt på pisterne og liften og giver derfor familien stor frihed og fleksibilitet på skiferien. Her på siden kan I finde mange flere informationer om skilejlighederne i Norge, samt booke den skilejlighed, der passer perfekt til jeres families skiferie.

Vi kender Norge!

Du kan nemt og hurtigt bestille din skilejlighed i Norge online her på siden. Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du også kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på 7015 3232. Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere, og har kendskab til alle skiområderne. Vi tilbyder dig personlig rådgivning, så du er sikker på at få den helt rigtige skilejlighed til familiens behov.

Hvorfor vælge skilejlighed i Norge?

Der er mange fordele ved skilejligheder i Norge.

  • Skilejligheder er ideelle for børnefamilier
  • Stor frihed og fleksibilitet
  • Fuldt udstyret med alt hvad I behøver på skiferien
  • Hyggelig base for hele familien
  • Mange skilejligheder med ski-in / ski-out

Læs mere om skilejligheder i Norge...

Hos Alltime Travel tilbyder vi et bredt udvalg af skilejligheder på mange skidestinationer i Norge. Skilejlighederne varierer i indretning, placering og prisleje, og der er ved nogle lejligheder mulighed for halv- eller helpension, hvor man i andre lejligheder helt selv står for madlavningen. De mange forskellige variationer gør det muligt for jer, at finde en skilejlighed, som passer til lige netop Jeres behov og ønsker.

Vælg skilejlighed for komfort og frihed

I en skilejlighed får hele familien stor frihed og fleksibilitet. Skilejligheden er oftest fuldt udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Her bestemmer I selv hvornår I vil lave mad, eller om I vil spise ude i stedet. Skilejlighederne varierer i størrelse, indretning, placering og pris. Hos Alltime Travel er vi vilde med ski-in / ski-out, og mange af vores skilejligheder er derfor udvalgt så I har mulighed for at køre på ski direkte ud på pisten. På denne måde har familien rig mulighed for at dele sig op, hvis kræfterne ikke rækker lige langt hos alle. Dette er især fordelagtigt for børnefamilier med småbørn, som ofte bliver hurtigere trætte end familiens store børn og voksne.

Inden du bestiller skilejlighed...

Inden skiferien bestilles er det en god idé at gøre sig klart hvilke behov og ønsker familien har. Hvilke krav stiller I til skiområdet? Hvor stort skal området være, løber I på ski eller snowboard, osv. Alle destinationerne tilbyder alle discipliner, men mens nogle har lange langrendsløjper har andre flere funparks for snowboardere med halfpibes osv. På hvilket niveau er jeres skiløb? Altså foretrækker i begynderområder eller pister med mere udfordring. Hvor nogle områder er ideele for nybegyndere med mange grønne og blå pister, er andre overvejende til mere øvede med mange røde og sorte pister.
Er I til afterski eller bare hygge hjemme i skilejligheden? I Norge er det ikke alle destinationerne der kan tilbyde dette, men der kan med garanti hygges!

Bestil skilejlighed hos Alltime Travel

Hos Alltime Travel er I altid sikret den bedste service fra I bestiller ferien til jeres ferie er veloverstået. Vi gør vores bedste for, at I får mest mulig information omkring jeres valgte skidestination og skilejlighed inden ferien. Vi hjælper endvidere gerne med, at planlægge transporten til og fra feriestedet ved at bestille færgebilletter med rabat.