Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skilejligheder i De Østrigske Alper
Find og bestil familiens næste skilejlighed i Østrig her! Alltime Travel er kør-selv eksperter på skilejligheder – også i Østrig. Vi udbyder et stort udvalg af skilejligheder i Østrig til de bedste destinationer, og det er meget billigere, end du tror.

Hvorfor skilejlighed i Østrig?

Fordelene ved skilejligheder er mange! Skilejligheder giver dig bl.a. frihed, komfort og fleksibilitet på skiferien.

  • Skilejligheder er perfekte for børnefamilier
  • Hyggelig base for familien
  • Central beliggenhed
  • Komfort, frihed og fleksibilitet

Læs mere om skilejligheder i Østrig her...

Hos Alltime Travel tilbyder vi et bredt udvalg af lækre skidestinationer med fantastisk skiløb i Østrig. Her er et stort og varieret udvalg af indkvarteringsmuligheder; skilejligheder, skihoteller og skihytter. De forskellige indkvarteringsformer varierer i indretning, placering og prisleje, ligesom der ved nogle er mulighed for halv- eller helpension mens man i andre selv står for madlavningen. Hermed er det muligt at finde netop den skiferiebolig, som passer til din families sammensætning og behov.

Komfort & Frihed

I en skilejlighed får hele familien stor frihed og fleksibilitet. Skilejlighederne i Østrig er oftest fuldt udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Her bestemmer I selv hvornår I vil lave mad, eller om I vil spise ude istedet. I har mulighed for at mødes hjemme i lejligheden til frokost, og den centrale beliggenhed åbner også muligheden for andre aktiviteter på skiferien. Skilejlighederne varierer i størrelse, indretning, placering og pris. Hos Alltime Travel er vi vilde med ski-in / ski-out, og mange af vores skilejligheder er derfor udvalgt så I har mulighed for at køre på ski direkte ud på pisten. På denne måde har familien rig mulighed for at dele sig op, hvis kræfterne ikke rækker lige langt hos alle. Dette er især fordelagtigt for børnefamilier med små børn, som ofte bliver hurtigere trætte end familiens store børn og voksne.

Inden bestilling af skilejlighed i Østrig

Det er en god idé at gøre sig klart hvilke behov og ønsker familien har inden man bestiller sin skiferie i en skilejlighed. Hvilke krav stiller I til skiområdet, herunder hvor stort skal skiområdet være, løber i udelukkende alpint eller også snowboard og langrend? De forskellige destinationer i Østrig tilbyder faciliteter til alle tre discipliner, men mens nogle har flere hundrede kilometer langrendsløjper, har andre flere funparks for snowboardere med halfpibes, rails, hop osv. Er I til afterski? Afterski hænger for mange skientusiaster uadskilleligt sammen med skiferien. Udbuddet af afterski og stemningen er meget udpræget i Østrig, og du kan finde afterski i højt humør på stort set alle destinationerne i landet. Der er altså forskel på by- og natteliv og på støjniveauet på de forskellige destinationer. Dette er en god idé at have med i overvejelserne omkring hvilken destination der er den mest ideelle for jer.

Bestilling af skilejlighed i Østrig

Hos Alltime Travel er I altid sikret den bedste service, når I bestiller ferie hos os. Vi gør vores bedste for at hjælper jer med informationer og råd om jeres valgte skidestination. Desuden hjælper vi gerne med at planlægge transporten til og fra stedet. De fleste steder kan I også bestille liftkort, skileje og skiskole på forhånd hos Alltime Travel. I får typisk rabat, hvis disse ting er bestilt hjemmefra. Derudover er I også sikret en god start uden problemer, og I får dermed mest mulig tid på skiene. Kontakt os gerne på tlf. 7015 3232, hvis I har spørgsmål.