Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Centrale skilejligheder for hele familien i Sverige
Vi tilbyder et bredt udvalg af skilejligheder på Sveriges bedste skidestinationer. Skilejlighederne ligger både tæt på pister og lifte og giver derfor dig og din familie stor frihed og fleksibilitet på skiferien til Sverige. Når benene har brug for en pause, kan I nemt komme tilbage til jeres lejlighed og få en hyggelig stund med familien, inden skiløbet igen kalder på jer.

Hvorfor vælge skilejlighed i Sverige?

Der er mange fordele ved skilejligheder i Sverige. Se et udpluk af dem her:

Skilejligheder er ideelle for børnefamilier

  • Giver stor frihed og fleksibilitet
  • Udstyret med alt hvad I behøver på skiferien
  • Hyggelig base for hele familien
  • Mange lejligheder med ski-in / ski-out

Læs mere om skilejligheder i Sverige her..

Alltime Travel tilbyder et stort udvalg af skilejligheder på flere destinationer i Sverige. Disse skilejligheder varierer i indretning, placering, størrelse og prisleje. Der kan både være halv- eller helpension, mens andre er hvor I selv står for madlavningen. Med så mange variationer, er det muligt at finde den helt perfekte skilejlighed, som passer til jeres families ønsker og behov.

Komfort & frihed

I en skilejlighed får hele familien stor frihed og fleksibilitet. Skilejlighederne i Sverige er tit udstyret med alt det der nødvendigt for at få den perfekte skiferie. I kan selv bestemme om I vil lave mad hjemme, eller om I hellere vil ud og spise. Desuden kan I mødes hjemme til frokost, hvis benene lige trænge til en lille skipause. Hos Alltime Travel er vi vilde med ski-in/ski-out, og mange af skilejlighederne i Sverige er derfor udvalgt efter dette kriterie. Det betyder at I har mulighed for at køre ud på pisten direkte fra skilejligheden. Dette kan også være fordelagtigt hvis de små børn bliver trætte. Hvis kræfterne ikke række lige langt hos alle, så er det nemt at tage hjem fra pisten.

Inden I bestiller skilejlighed i Sverige...

Inden I bestiller jeres skiferie, er det en god idé at gøre det klart hvilke ønsker og behov jeres familie har.
Hvilke krav stiller I til området? Hvor stort skal området være? Løber I på ski eller snowboard? Alle destinationerne i Sverige tilbyder alle disciplinerne, men nogle har lange langrendsløjper, mens andre har flere funparks. På hvilket niveau er jeres skiløb? Foretrækker I begynderområder eller nogle pister med mere udfordring? Nogle områder er ideele for nybegyndere med mange grønne og blå pister, mens andre er mere til de øvede med mange røde og sorte pister. Er I til afterski eller hygge hjemme i skilejligheden? I Sverige er det ikke alle destinationerne der tilbyder afterski, men der vil altid være en garanti for hygge.

Bestilling af skilejlighed i Sverige

Hos Alltime Travel er I altid garanteret den bedste service når I bestiller skiferie. Vi gør vores bedste for at hjælper jer med vejledning og råd, så I får den perfekte ferie. Hvis I har brug for råd, er I velkommen til at kontakte os og vi står gerne klar med hjælp omkring planlægningen af transporten til og fra feriestedet. Alltime Travel tilbyder desuden også skilejligheder til andre populære skisportssteder.