Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skisport både til nybegyndere såvel som øvede
Flere og flere danskere prioriterer i dag en aktiv familieferie med skisport i centrum. Det er bl.a. årsagen til, at der hvert år drager mere end 400.000 danskere på skiferie. Blandt de mest populære skisportsdestinationer er bl.a. Østrig, Norge og Sverige med rejsemål som Wagrain, Bad Gastein, Sälen og Trysil.

Skisport

Hvad er så sjovt ved skisport?

Skisport er en meget populær aktivitet og disciplin, og hvert år drager mange danskere afsted på en hyggelig skiferie med familien eller venner. Der findes mange grene af skisport, hvoraf de fleste måske kender alpin skiløb, langrend, slalom, skihop, snowboarding og styrtløb. Hvad enten du er til den ene eller anden form for skisport, vil du hos Alltime Travel altid kunne finde en skiferie, der passer netop til dig og din families ønsker og med sværhedsgrader, der passer til jeres behov.

Kontakt

Hos Alltime Travel er vi eksperter i skirejser, og vi har et stort og varieret udbud af fantastiske skiferier til Norge, Sverige og Østrig, hvor både selve skisporten, men også hyggen og komforten efter en dag på ski, er i fokus. Kontakt vores erfarne ferierådgivere hvis I har spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe med inspiration og idéer til den bedste skiferie med skisport i højsædet!

Skisport i Norge

De norske fjelde tilbyder en snesikkerhed som gør destinationerne i alperne grønne af misundelse. Alle områderne i Norge er børnevenlige, så de små kan få en god start på ski. Skiterrænet byder på udfordringer for begyndere såvel som øvede. Der findes pister i alle ender af farveskalaen, så der er lidt for enhver sjæl. Desuden er det muligt for de fartglade at få et adrenalinsus på en af Norges snowboardparker. De norske fjelde er ikke så høje som i alperne, men det overskuelige skiområde, gør Norge til en af danskernes fortrukne skisportssteder.

Hvorfor vælge skisport i Norge?

Nedenfor har vi listet 4 gode grunde til at vælge skisport i Norge.

 • Snesikkerhed fra november til april i alle områder
 • Pister på hele farveskalaen
 • Suverænt skiløb kun få timers kørsel fra Danmark
 • Varieret terræn med udfordringer på alle niveauer

Skisport i Sverige

I Sverige står solen højt og sneen er helt hvid når sæsonen er til det. Terrænet byder på alt fra trygge børneområder og grønne pister, til sorte pister og store snowparker. Skiområderne i Sverige byder på aktiviteter og underholdning for hele familien. Skirejsen til Sverige betyder også hyggelige træhytter, som ofte ligger tæt på pisten. Det er det helt perfekte sted at tage hen, hvis man er en børnefamilie, da de små vil få stor glæde af legeland og eventyrlige pister.

Hvorfor vælge skisport i Sverige?

Vi har listet et par gode grunde til at vælge skisport i Sverige.

 • Skioplevelser kun et par timer fra Danmark
 • Optimale forhold for børnefamilier og nybegyndere
 • Varieret terræn til både nybegyndere og øvede
 • Skønne børneområder

Skisport i Østrig

Hvis I vælge skiport i Østrig kan alle områderne byde på flere hunderede kilometer skiløb på velpræparerede pister i fjeldene. På nogle destinationer kan man endda få liftkort til flere områder, og til disse høre moderne liftsystemer, så det er nemt at bevæge sig mellem områderne. For øvede skiløbere er Østrig den perfekte destination. Her er masser af røde og sorte pister og ikke mindst en masse off-pister. Derudover kan man også forvente pukkelpister, styrtløbsbaner og snowparker. Der er også flere skønne børneområder og skiskoler med hold i alle niveauer.

Hvorfor vælge skisport i Østrig?

Nedenfor er der listet et par grunde til at vælge skisport i Østrig.

 • Flere hundrede kilometer skiløb
 • Både alpine discipliner og langrendsskiløb
 • Børnevenlige områder med de bedste skilærere
 • Pukkelpister, styrtløbsbaner og snowparker

Bestilling af skisport til Norge, Sverige eller Østrig

Er du blevet fristet til at bestille skisport til en af de overstående destinationer, så tjek dem gerne ud på Alltime Travels side. Lad dig gerne inspirerer af de mange boligtyper og forskellige billeder, til at finde ud af hvilket skisportsted der falder i god jord hos jeres familie. Hvis du er I tvivl om hvilken skisportsdestination der bedst imødekommer jeres families ønsker og behov, så kontakt vores erfarne ferierådgivere for råd og vejledning. Vi garanterer jer den bedste service under hele ferien. Alltime Travel gør sit bedste for at I får bedst mulig information om jeres valgte skidestination.