Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Soltorget Lodge

Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Skitorvet
50 m
Indkøb
400 m
Premium og luksus på skiferien
Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Skitorvet
50 m
Indkøb
400 m

Velkommen til Soltorget Lodge

Nyrenoverede lejligheder i Stöten

Skilejlighederne Soltorget Ski Lodge står klar i skisæsonen fra december 2023, og derfra kan I booke jer ind i luksuriøse lejligheder inspireret af de omkringliggende bjerge. De varierer i størrelse mellem 47 og 110 kvm2, så der er plads til par, grupper og familier.

Ude foran lejlighederne er der lifte, der fører jer direkte op på bjerget, så I kan hoppe direkte i skitøjet og starte dagen på ski. 

I bygningen finder I både afslapningsområde, lounge, restaurant og bar, så I behøver ikke bevæge jer ud, hvis I har brug for forfriskninger.

Alpin og langrend for alle aldre

Der er rigeligt med muligheder for at udfordre sig selv på pisterne i Stöten, da der er intet mindre end 50 pister i forskellige niveauer. Der er tilmed off-piste til dem, der trænger til ekstra udfordringer, og en rute til de mindste ledsaget af maskotten Vargy.

Er det langrend, I vægter højst, er der flere ruter i området og fem i Stöten. Ruterne er mellem 3-8,5 km, og den korteste er belyst frem til kl. 23:00.

Vil I have det meste ud af dagen på ski, kan I stå på ski fra tidlig morgen til sen aften. Tirsdag og fredag kan I tage op på pisterne 7:30, og onsdag og lørdag kan I stå helt til kl. 20:00.

Børnenes skiferie

Skiferien i Stöten er børnenes skiferie!

Har I børn med krudt i rumpetten, er der masser af baner med forskellige udfordringer og sværhedsgrader. I Stöten Adventure er der en bane med bølger og hop, en snowpark i forskellige niveauer, en stejl bakke, hvor man kan få fart på, en funpark, en slalombane og meget, meget mere.

For familiens mindste er Vargklubben suveræn tidsfordriv. Børn mellem 3-8 år kan prøve sjove udfordringer på ski med Vargy, og er der brug for ro og afslapning, kan I få børnene passet i Kalasstugan. Tager I ned på restaurant Bistron, kan de allermindste komme i legerum.

Er I nye på ski eller har brug for genoptræning, så frygt ikke. Skiskolen har nemlig hold til alle aldersgrupper: fra 3-6 år, fra 7-9 år, fra 10-15 år og 16 år+. Der er en separat skiskole for alle, der står på snowboard, og så er der et hold til interesserede i off-pist og tricks for børn i alderen 10-14 år. Foretrækker du privattimer, er der mulighed for det.

Restauranter og caféer

Når I er på skiferie i Stöten, er der masser af spisesteder og restauranter i nærheden. Udover restaurant og bar på Soltorget Ski Lodge, er der mulighed for at få både morgenmad, frokost og aftensmad flere steder, og I finder selvfølgelig cafféer, hvor I kan få kaffe, kakao og søde sager. Alle dagens måltider kan I få på Brasseriet, og klassiske aftenretter kan I få på Älvans Restaurant & Café. Frokost eller en kop kaffe kan I få på Fjällkåtan, Jagthytten serverer klassisk grillmad og Vaffelhuset og Bistroen sørger for kakao og lækkerier.

Skulle I ønske at tilkøbe morgenmad, kan det gøres på stedet. Det er dog ikke en morgenmadsbuffet, men der vil være lounge område hvor der kan købes kaffe og sandwisch. Hvis I ønsker morgenmadsbuffet under jeres ophold, kan dette tilkøbes på stedet og nydes i Brasseriet.

Indkøbsmuligheder finder I på Stötentorget, og hvis I vil hjem og smide benene op, er der pizza takeaway i nærheden.

Et stort udvalg af kølige drikke fås i Tipi Bar, som ligger under Brasseriet.

Oplevelser med fart over feltet

Har I lyst til andet end skiløb, er der masser af spændende oplevelser i Stöten. Lej snescootere eller slut jer til en guided tur med familien eller vennerne. Granfjäll-turen varer 1,5 time, og den kan opleves både i dagtimerne og aftentimerne. I kan også tage på Familieturen, der varer 2,5 timer.

I Stöten kan I også tage på hundeslædetur, og den varer 15-20 min. Hele familien er velkommen. Når turen er slut er der mulighed for nusning med hundene.

Vil I have en pause fra kulden, er der også en masse indendørsaktiviteter. Slap af med en tur i bad & sauna eller spa, eller udfordr hinanden i bowling eller shuffle board.