Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads
Bornholms bedste feriested
På Solskinsøen, som er blandt danskernes favoritrejsemål herhjemme, ligger Gudhjem Søpark også som en klar nummer 1. Her får I flotte, moderne ferielejligheder, som ligger smukt placeret tæt på klipper og hav i skønne Gudhjem. Lejlighederne er indrettet til 4-6 personer, men der er gode rabatmuligheder udenfor sommersæsonen, hvis I kun er 2 personer. Der er en nyere legeplads fra 2017 samt en tilhørende tennisbane (mod betaling og man kan også leje ketcher på stedet). Alt, hvad man som gæst har brug for, ligger meget tæt på lejlighederne. Gudhjem Søpark er en oplevelse værd, fordi Gudhjem er blandt Bornholms flotteste steder at bo. Med klipper, hav og flotte panoramaudsigter er der umådeligt flot, og den lille by beliggende på en klippeskrænt har en nærmest magisk stemning.
Fakta om indkvartering
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Gratis, på hele feriestedet
Underholdning
Høj sæson
Legeplads

Velkommen til Gudhjem Søpark på Bornholm

Hop i vandet eller besøg svømmehallen GRATIS

Tag familien med til Gudhjem Søpark på Bornholm, der byder på gode ferielejligheder med god plads og endda mulighed for havudsigt.

Gudhjem Søpark er placeret blot 900 meter via kyststien fra Melsteds dejlige og hyggelige sandstrand, hvor der er meget charmerede. Der er også mulighed for at bade fra de bornholmske klipper lige ved Gudhjem Søpark.

Der ligger desuden en svømmehal tæt på, hvor I som gæster i ferielejlighederne har gratis entré. Svømmehallen byder på vipper, vandrutsjebane og et 25-meters bassin. Det er en oplagt dagstur, hvis vejret mod forventning ikke arter sig, eller hvis I har en dag at fylde ud med en indendørs miniudflugt. 

Restauranter og cafeliv i Gudhjem

Der er ikke langt til centrum af Gudhjem, hvor I finder et væld af restauranter, caféer og barer, hvor dage og aftener kan tilbringes i hyggelig samvær med familien. 

Besøg fx Pandekagehuset på den stejle vej ned til havnen, buffet-restauranten på den anden side af vejen, røgeriet på havnen eller køb en pizza, som I kan nyde et hyggeligt sted i klipperne. 

Gudhjem er Bornholms bjergby og er utroligt stemningsfyldt, som den ligger klemt inde mellem de bornholmske klipper og med en fantastisk udsigt.

Indkøb og shopping lige ved døren

Der er kun 800 m til centrum af Gudhjem, mens Dagli’ Brugsen i Gudhjem ligger blot 200 m fra ferielejlighederne, så I kan nemt gøre jeres indkøb.

Gudhjem er et sandt mekka af fristelser som souvenirbutikker med glaskunst, tøj, kæmpeis på havnen, lokalt fremstillet gourmetchokolade og de berømte Gudhjem-karameller. Det hele er i gå-afstand fra Gudhjem Søpark.

Om Gudhjem og Bornholm

Bornholm er ét af Danmark smukkeste områder, og Gudhjem er blandt de mest bjergtagende steder på Solskinsøen Det gør Gudhjem Søpark til et oplagt sted at holde sommerferien eller måske påskeferien, da I har adgang til hele øen herfra. Især klipperne i området er anderledes, og de gør byen til noget særligt. Flere steder får I panoramaudsigt og et unikt aftenlys.

Ud over Gudhjem byder Bornholm desuden på rigeligt med vandreture og attraktioner. Tag fx en sejltur fra Gudhjem havn med båden, Thor, op langs den imponerende klippekyst til Helligdomsklipperne og Kunstmuseet. 

I byen er der intet mindre end 3 meget interessante museer:

  • Gudhjem Museum i den gamle stationsbygning.
  • Oluf Høst Museum om den berømte maler.
  • Landbrugmuseet, Melstedgaard, som interessant for selv de yngste i familien.
  • Færgen til Bornholm med Alltime Travel

    Sejl til Solskinsøen med Bornholmslinjen til Alltime Travels pakkepriser. Bestil ophold og færgebillet hos Alltime Travel ved blot at skrive "ønsker færge" i kommentarfeltet, når I booker jeres næste ferie på Gudhjem Søpark her på siden.