Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Strand
Småsten og sand, 500 m
Separat børnepool
opvarmet
Restaurant
600 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Underholdning
Høj sæson
Storløkke Feriepark er Allinges bedste feriested!
I Allinge på Bornholm finder I Storløkke Feriepark, som er det perfekte sted at tilbringe familieferien i hyggelige omgivelser. Allinge byder på en dejlig badebugt, smukke cykelstier, mulighed for lystfiskeri, flotte vandreture og en masse andet. På Storløkke Feriepark får I ferielejligheder og feriehuse til 2, 2-4 eller 4-6 personer, som hver har deres egen lukkede sydvestvendte gårdhave og dermed masser af solskin. Der er en populær multiarena, en overdækket pool, hoppepude og legeplads, så børnene kommer helt sikkert ikke til at kede sig!
Fakta om indkvartering
Strand
Småsten og sand, 500 m
Separat børnepool
opvarmet
Restaurant
600 m
Supermarked
Lille udbud
WIFI
Underholdning
Høj sæson

Velkommen til Storløkke Feriepark på Bornholm

Overdækket pool og badebugt

Går næste sommerferie Bornholm og Storløkke Feriepark, er der rig mulighed for at tage en dukkert, for feriestedet byder både på en overdækket pool og en udendørs babypool. 

Derudover er der fem minutters gang fra husene til den hyggelige badebugt, Næs. Her er det muligt for hele familien at nyde sandstranden og vandet samt den flotte, omkringliggende natur med klipper. Et dejligt og hyggeligt sted at bade for alle, og for dem der foretrækker at springe i vandet, er der lavet et plateau med stige, så det både er nemt at komme i og op igen.

Restauranter og barer i Allinge

Alle feriehusene på Storløkke Feriepark har et veludstyret køkken, hvor I selv kan tilberede jeres måltider eller måske grille på terrassen. Der er også en hyggelig fælles grillplads, der ligger dejligt i læ af en klippevæg, som er til fri afbenyttelse på stedet. 

I Allinge finder I desuden restauranter, som har åbent både til brunch, frokost og aftensmad, og de kan anbefales, hvis man vil smage på de lokale herligheder! 

Når I går fra Storløkke ind ad de små stejle gader til Allinge centrum, kommer I forbi flere gamle bindingsværkshuse, hvoraf nogle er indrettet som pensionater og små hyggelige minirestauranter eller konditori.  Der er også barer og caféer i Allinge, hvor I kan sætte sig og slappe af. 

Der er to røgerier i byen, hvor det nærmeste (Nordbornholms Røgeri) tilbyder Bornholms største og lækreste fiskebuffet, mens der på den anden side af havnen ligger endnu et røgeri, hvor der om aftenen ofte er levende musik. Endelig er Allinge også kendt for sit lokale spillested "Gæsten", hvor en masse meget store og kendte danske kunstnere har tradition for at kigge forbi og give intim-koncerter henover sommerferie-perioden.

Receptionskiosk i ferieparken og indkøb i Allinge

Har I behov for at handle småting i form af dagligvarer og få husholdningsting, så har Storløkke Feriepark et lille kiosksalg fra receptionen, dog med begrænsede åbningstider afhængigt af sæson. Badedyr og små-souvenirs er normalt også en del af deres sortiment. 

Har I derimod behov for større indkøb, så befinder Allinges centrum sig 800 meter væk, hvor der blandt andet kan handles i Netto og Super-Brugsen. Så I kan nemt lave den helt store middag hjemme i ferielejligheden eller i jeres egen lille gårdhave-terrasse og nyde den i eget selskab.

Bornholm og området omkring Allinge

Bornholm er Danmarks Solskinsø nummer 1. Her er folk imødekommende og smilende, og det er en perfekt feriedestination for enhver familie, for der er masser af seværdigheder og attraktioner

  • Nordbornholm byder bl.a. på de særprægede sandstrande, som ligger klemt inde mellem de smukke klippepartier. 
  • Hammerknuden, Hammershus, Nordeuropas største borgruin, og landets længste svævebane udover og ned i Opalsøen (ikke langt fra Hammerhavnen) ligger også tæt ved Allinge.
  • Allinge by er en charmerende havneby lige til et postkort. Her er ugentlige kræmmermarkeder (om sommeren), caféer og altid en god stemning. Bliv i øvrigt meget klogere på sagnet om ”Krølle-Bølle”, som siges at bo i undergrunden tæt på Allinge i Langebjerg. 
  • Derudover byder Bornholm også på masser af smukke kilometer med cykelsti og vandreruter, som ikke ses lignende andre steder i Danmark.

Gæsternes oplevelser

Sommeren 2018 var Mie på sommerferie med sin familie på Storløkke Feriepark ved Allinge, og hun siger:

"Storløkke Feriepark kan varmt anbefales! SUPER god legeplads med hoppepude, fed svævebane, legetårn og et lille boldskur for børn under 6 år. Lækre boldbaner, hyggeligt poolområde med overdækning, gratis brug af vaskemaskine og tørretumbler samt fint rum med bordtennis og bordfodbold. 

Lejlighederne er bare super dejlige, og vi lånte gratis en barneseng, som der var god plads til i soveværelset.  

En aften var der fællesgrill – og to dage var der ansigtsmaling og snobrød til børn. Vi havde en dejlig ferie og brugte mest faciliteterne om aften, da vi var på tur hele dagen. 

Det kan varmt anbefales til familier både med og uden med børn. Boligerne med den lukkede gårdhave er super hyggelige og der dejligt roligt ved husene."

Alltime Travels pakkerejser med Bornholmslinjen

Det er blevet billigere at sejle til Bornholm. Lad stadig Alltime Travel hjælpe jer over med færgen til Solskinsøen til pakkepris. 

Husk at skrive "Ønsker færge" i kommentarfeltet, når I bestiller jeres ophold her på siden eller ring til os på 7015 3232, så klarer vi det hele på en gang!