Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Bestil færgen til Bornholm

Hos Alltime Travel samarbejder vi med Bornholmslinjen, så bestiller I et ophold til Bornholm gennem os, kan vi tilbyde færgebilletten til PAKKE-PRIS. I kan dermed købe en pakkerejse til Bornholm med færge.

I kan vælge at reservere frit mellem:

  • Hurtigfærgerne fra Ystad til Rønne, som er den mest populære
  • Fragtruten fra Køge til Rønne
  • Færgen fra Sassnitz/Tyskland til Rønne

Alle ruter tager jer til Danmarks Dejligste Ferieø, og vi finder den bedste afgang til den bedste pris, afhængig af hvad der passer jer bedst som familie.

Når I bestiller færgebilletten hos Alltime Travel, får I GRATIS ændringsret indtil en måned inden afrejse (og i begrænset omfang derefter).

Der kan desuden tegnes en forsikring på 5%, hvis I ønsker mulighed for at annullere ved fx sygdom, brand, indbrud mm.


Ring til Bornholmer-Brian

Ring til Bornholmer-Brian på 7015 3232 for at bestille bolig + færge eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Skriv her for at bestille færgen

Med færgen til Bornholm

Med Bornholmslinjen til Solskinsøen

Når I bestiller færgen til Bornholm hos Alltime Travel, anbefaler vi, at I bestiller i god tid for der er rift om pladserne på de populære afgange.

Bestil fx ferieboligen på populære Gudhjem Søpark med fantastisk udsigt eller hyggelige Storløkke Feriepark med overdækket pool.

Hund med gennem Sverige

Husk, der er særlige regler, hvis I skal have jeres hund eller kat med via Sverige på vej til Bornholm. Kæledyret skal opfylde de krav, som gælder til almindelige rejser til Sverige. Dog skal I anmelde transitten til de svenske toldmyndigheder via Tullverkets hjemmeside.

I kan desuden læse mere om Tullverkets særlige anmeldetjeneste for hund og kat til Bornholm.

Vær opmærksom på, at Sverige har særlige krav til indførsel af og transit af hvalpe og killinger, der er under 3 måneder, og som ikke er vaccineret imod rabies.

Danske hunde og katte skal derfor leve op til følgende: title="Link til siden om gyldig id-mærkning. Hvad vil det sige, at dyret er gyldigt id-mærket">

  • Gyldig id-mærkning
  • Gyldig rabiesvaccination. Vær opmærksom på, at svenskerne kun accepterer dyr, som tidligst er vaccineret mod rabies, når de er 3 måneder gamle, og de kan først indføres, når der er gået 21 dage efter den første vaccination. 
  • EU Kæledyrspas 
  • Indførsel skal anmeldes på forhånd og udskrives