Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Besøg Bornholm: Europas (næst)bedste ferieø

Alltime Travel er ekspert i kør-selv ferie til Bornholm og tilbyder de bedste ferielejligheder og sommerhuse på Solskinsøen. Bornholm kan besøges året rundt og har ALT inden for kort afstand - lige fra Nordeuropas fineste sandstrande i syd til den imponerende klippekyst mod nord.  

Gå på opdagelse i Nordeuropas største borgruin, Hammershus, tag på tur i Danmarks 3. største skov med vilde bisonokser, få gastronomi i særklasse, oplev smukt kunsthåndværk, udforsk de rundtossede kirker og besøg idylliske små bymiljøer. Som kronen på værket blev Bornholm kåret til Europas (næst)bedste ferieø i 2020!

Solskinsøen nås på blot 80 minutter med hurtigfærgen fra Ystad, som ligger 40 minutters kørsel fra Øresundsbroen.

I sommerferien valfarter gæsterne til den smukke ø med de mange solskinstimer, hvor et besøg på øens strande er oplagt. Forårets miniferier er perfekte til en tur til Bornholm, og fx i påsken får I mange unikke oplevelser. Bornholm i efterårsferien byder bl.a. på Halloween i Gudhjem.

NYHED! Sommerhuse på Bornholm

Som noget nyt kan vi nu tilbyde fritliggende sommerhuse på Bornholm. Klik på linket nedenfor for at læse mere og se vores store udvalg af lækre sommerhuse på Bornholm.

Bornholms restauranter

På Bornholm får I gourmet ud over det sædvanlige og med noget for enhver pengepung. Solskinsøen byder på alt fra lækre, nyrøgede fisk på røgerierne til uforglemmelige retter på michelin-restauranten Kadeau.

GRATIS adgang
Hammershus

Hammershus er Bornholms vartegn og skal opleves, når I besøger ferieøen. Fra borgruinen får I den smukkeste udsigt til havet, så husk kameraet! Turen starter i det prisvindende Besøgscenter, der er bygget som en naturlig del af klipperne.

Bolig + færge
Færgen til Bornholm

Bestil jeres ophold til Bornholm hos Alltime Travel, og få både boligen og færgebilletten til PAKKE-PRIS. Ring til os på 7015 3232 for at bestille og høre mere.

Danmarks bjergby
Besøg Gudhjem

Læg vejen forbi Gudhjem, og oplev Danmarks eneste bjergby. Her får I lækkerier i lange baner, museer, røget fisk og oplevelser for hele familien.

Efterårsferie på Bornholm

Nyd efterårsferien på Danmarks Dejligste Ferieø, Bornholm, der byder på massevis af aktiviteter, spændende natur, charmerende butikker og lækker gastronomi. 

Vælg blandt Bornholms billigste ferieboliger, og få efterårsferien til den bedste pris hos Alltime Travel.

Aktiv ferie på Bornholm

Er I til aktiv ferie, skal I vælge Bornholm, som byder på udtømmelige muligheder! Tag på flotte vandreture, prøv udfordrende cykelture, få adrenalinkick eller oplev Bornholm fra havet.

Ring til Bornholmer-Brian

Ring til Bornholmer-Brian eller en af hans Bornholm-kyndige kollegaer på 7015 3232, og få ferien til Solskinsøen til en skarp pris. Brian ved ALT om Bornholm og kender alle feriestederne, så han finder med garanti det perfekte match til jer.

Det er også hos Brian, I får de "hemmelige" tips til oplevelser på Bornholm, der sætter lidt ekstra krydderi på ferien.

Brian kan også komme med pakkepris, hvor I får både bolig og færgen til Bornholm.

Sikker bestilling

Alltime-travel.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos Alltime-travel.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Bornholm - Danmarks dejligste ferieø

Bornholm er Europas (næst)bedste ferieø

Bornholm byder på spektakulære oplevelser og attraktioner og seværdigheder inden for både natur, historie, gastronomi, attraktioner og kultur. Derfor er det ikke så mærkeligt, at Bornholm i 2020 blev udråbt til Europas (næst)bedste ferieø af verdens største rejsemagasin Condé Traveler. 600.000 læsere var med til at kåre deres favorit, og Solskinsøen blev kun overgået af den kroatiske ø "Hvar".

I kan også købe lækre specialiteter med hjem og opleve smukt kunsthåndværk, som det kan være svært ikke at blive fristet af!

Hos Alltime Travel tilbyder vi Solskinsøens bedste feriesteder med billige ferielejligheder, rækkehuse, hytter og sommerhus. I bor i hyggelige omgivelser med privatliv og frihed til at gøre præcis, hvad I har lyst til på ferien.  Alle vores ferieboligerne er nøje udvalgt, og de ligger tæt på øens mange skønne oplevelser.

Overnatning på Bornholm kan bookes online her på vores website eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 3232.

Den smukke natur er ideel til afkobling

Ønsker I en ferie i det fri, hvor I kan komme ud i den friske luft,  komme helt tæt på naturen og slippe hverdagens stress og jag, så er Bornholm det helt perfekte sted til en smuttur. 

Bornholm har gode muligheder for aktiv ferie og eminente naturoplevelser med de timeglas-fine sandstrande ved Dueodde i syd til de rå klipper på hele nordsiden og strandene på vestkysten mellem Hasle og Rønne. Hele familien vil elske at besøge en af strandene på Bornholm.

Familiens mindste vil elske en tur til NaturBornholm, Danmarks mest populære oplevelsescenter, hvor I kan se nærmere på Bornholms 1700 mio. lange historie med dinosaurer, akvarium med Østersøens fisk, levende krokodiller, bison-udstilling og meget mere.

Årets ferier på Bornholm

Danmarks Dejligste Ferieø er en oplevelse at besøge året rundt - både i naturen, i de mange butikker, på restauranterne og i byerne.

Året rundt kan I besøge øens fire rundkirker og høre mere om deres spændende, historiske betydning. Hammershus er altid et besøg værd, og man kan komme igen og igen for at gå på opdagelse i den historiske borgruin eller for at nyde den smukke udsigt til havet.

De mest populære feriesteder på Bornholm

Hos Alltime Travel finder i Bornholms bedste feriesteder med ferieboliger til enhver families smag. Vores top tre over de mest populære feriesteder tilbyder både ferielejligheder, hytter og rækkehuse:

 • Gudhjem Søpark er vores gæsteres klare favorit med den unikke placering i Gudhjem og fantastiske havudsigt. I bor i rummelige og moderne ferielejligheder.
 • Hasle Feriepark & Hytteby tilbyder hyggelige hytter og rummelige ferielejligheder og har tilmed en udendørs, opvarmet pool.
 • Storløkke Feriepark har overdækket pool og ligger i gåafstand til Allinge, klipper og strand. I bor i hyggelige rækkehuse med private gårdhaver.
 • Bornholms idylliske byer

  Bornholm har mange små idylliske byer, hvor specielt Gudhjem, Allinge (som er kendt for folkemødet) og Svaneke med de velbevarede og nænsomt restaurerede gamle huse i de stejle, små gader, altid er et besøg værd. 

  • Fra Gudhjem kan I sejle på endagstur til Christiansø og på bådfartstur til Helligdomsklipperne. 
  • Skal I shoppe på ferien, er en tur til “hovedstaden” Rønne med de røde tage, det bedste. Rønne emmer af en hel særlig atmosfære ved de lave, smukke bindingsværkshuse fra 1800-tallet samt charmerende brostensbelagte gader.
  • I Svaneke kan vi varmt anbefale at spise brunch, frokost eller middag på Svaneke bryghus, at smage lakrids hos Johan Bülow og besøge Pernille Bülows glasbutik.

  Gastronomi i verdensklasse

  Bornholm er forbundet med et hav af traditionelle retter, og årstidens lokale råvarer som fisk, kød, krydderurter og svampe er ofte en del af ingredienserne på restauranterne.

  Solskinsøens signaturret er "Sol over Gudhjem", som består af et stykke smørrebrød med røget sild, rå æggeblomme, løg og radiser. I kan næsten ikke rejse hjem uden at have prøvet det!

  Indenfor de seneste år er Bornholm blevet rig på både gourmet-spisesteder og en michelin-restaurant, så I kan med sikkerhed finde et sublimt spisested for dagen, hvis ferien går til Bornholm. 

  Lokal øl, chokolade, is og lakrids er også blandt de mange lækkerier, I kan gå ombord i og helt sikkert bør købe med hjem.

  Lej sommerhus på Bornholm her

  Via Alltime Travel  kan du nu også booke og vælge et stort udvalg af lækre sommerhuse på skønne og populære Bornholm.

  Langs Bornholms klippefyldte kyst ligger det ene idylliske sommerhusområde efter det andet og venter på besøg. Når I holder ferie i et sommerhus på Bornholm, venter den særegne bornholmske natur lige udenfor terrassedøren, og det er en oplagt indkvarteringsløsning for jer, der vil helt ned i gear på jeres ferie og nyde noget kærkommen kvalitetstid i hinandens selskab.

  Når I er på Bornholm i sommerhus, bestemmer I helt selv dagens tempo. I kan bruge dagen i ro og mag med brætspil og hyggesnak hjemme i sommerhuset, ligesom I kan tage afsted på eventyr ud på øen. Sommerhusudlejning på Bornholm rummer muligheder for alle og sommerhustyper af enhver slags. Et sommerhus på Bornholm kan således gøres til lige præcis den ramme, I drømmer om til jeres næste ferie på den smukke klippeø.