Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Efterårsferie på Bornholm
Tag familien med til hele Danmarks Solskinsø Bornholm i efterårsferien i uge 42 og få et overflødighedshorn af oplevelser! Gå på opdagelse i enestående natur som fx Bison-skoven i Almindingen og nyd udsøgt gastronomi i bl.a. Svaneke, hvor der er så mange lækkerier, at det bliver svært at vælge! Er I til gys og gru, skal I helt sikkert opleve Halloween i Gudhjem. I kan også besøge Hammershus og det nye, prisbelønnede Besøgscenter, som er bygget ind i klippegrunden.

Gys og gru til Halloween i Gudhjem

I efterårsferien kan I opleve Halloween i Gudhjem, hvor I får garanti for gys, gru og (u)hygge i Bornholms hyggelige by. Der er både mulighed for at prøve den sjove og kæmpe labyrint af halm, udskære eller kaste græskar, puste glas, finde spøgelser og meget meget mere.

Natur og gastronomi på Bornholm i efterårsferien

Bornholm byder på uanede mængder af oplevelser i efterårsferien - lige fra skønne naturoplevelser og udsøgt gastronomi.

  • Besøg Bison-skoven i Almindingen – det er GRATIS!
  • Tag en torve-rundtur i Svaneke og bliv proppet lækkerier hos Svaneke bolcher, Svaneke Ismejeri, Svaneke Bryghus, Svaneke Chokoladeri og Bülow Lakrids.
  • Lav dit eget glaskunst eller oplev glaspusteriet hos Bülow Glas.
  • Nyd en god frokost eller tag røget fisk med hjem fra Svaneke røgeri i udkanten af byen

Flere oplevelser i efterårsferien

Der er så mange oplevelser på Solskinsøen i efterårsferien, at I sagtens kan blive i flere dage. 

Besøg Bornholms dybe klippegrotte ved Helligdomsklipperne " Den Sorte Gryde" - det er GRATIS, men husk lommelygten! Oplev det  nye, prisbelønnede Hammershus Besøgscenter, som er bygget ind i klippegrunden og virkelig er en unik oplevelse. Der er også gratis - I skal kun betale p-afgift. 

I kan også komme gratis op i "Kongemindet", som er det tårn, der er opstillet i Almindingen på Bornholms højeste punkt, Rytterknægten,.

Tag på vaskeægte bornholmsk skattejagt rundt på hele øen og bliv måske optaget i ordenen ”Den Gyldne Labyrint”. Skyd dig gennem 18 sjove bornholmske hullers minigolf – hvor banen er formet som Bornholm eller mærk suset fra ”Den Kolde Krig” fra Bornholmertårnet med øens bedste udsigt.

Husk, I også kan besøge Bornholm i bl.a. påskeferien og sommerferien, hvor I også kan være sikret lidt varmere temperaturer.

Har du smagt Bornholms STØRSTE is?

Kan I ikke få nok af is, så skal I helt sikkert smage Bornholms STØRSTE is! 

På havnen i Gudhjem kan I få ”en halv meter is”, og så er der vist dømt fælles-is-spisning for hele familien!

Rundkirker og Danmarks største tartelet

I skal selvfølgelig ikke glemme alle de mange andre sjove steder på Bornholm som f.eks. rundkirkerne, Ekkodalen (hvor I kan spise Danmarks største tartelet!), Rokkestenen, røgerier, kunsthåndværkere, Fyrtårnet på Dueodde, Bornholms Rovfugleshow, Midddelaldercenteret, Randkløve Skår, Bornholms vingård og mange flere attraktioner!