Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Sommer og solskin på Bornholm
Vær sikker på succes, og lad årets sommerferie gå til Europas (næst)bedste ferieø Bornholm, der har så mange aktiviteter, at 1 uge slet ikke er nok. Det tager kun 40 minutter fra Øresundsbroen til Ystad i Sverige og herfra kun 80 minutter med færgen til Solskinsøen. På Bornholm venter jer smuk natur og Danmarks eneste bjergby, Gudhjem, spændende seværdigheder som borgruinen Hammershus og uforlignelige restauranter for enhver smag. Nyd øens dejlige strande, f.eks, Dueodde med Nordeuropas fineste sand, besøg de idylliske byer med lækkerier og kunstværk og meget mere. Hos Alltime Travel finder I et bredt udvalg af dejlige ferieboliger, ferielejligheder og hotelværelser, som danner rammen om et skønt ophold på hele Danmarks Solskinsø.

Sommerferie i familiens tempo

Når I besøger Bornholm i sommerferien, har I sikret jer en dejlig og afslappende ferie. Bo i en hyggelig feriebolig eller ferielejlighed, og få god plads, masser frihed og nærvær med hele familien. 

Her bestemmer I selv spisetider og dagsorden for ferien. Fra hotelværelse, feriebolig eller ferielejlighed har I rig mulighed for at opleve øen. Kom nemt omkring på øen på cykel. Når I cykler vil I automatisk nå at se Bornholms smukke landskaber, i et roligt tempo, end I gør i bil. 

Bornholms idyliske natur

Kom helt ned i gear i den idylliske natur, når I bevæger jer rundt på øen. Den friske luft, de mange solskinstimer og Bornholms smukke landskab sørger for at gøre det muligt at koble helt af. 

Øen byder på smukke sandstrande i syd og rå klipper på hele øens nordside. Bornholms vestkyst mellem Hasle og Rønne sikrer gode gåture og spændende naturoplevelser. Brug en dag i naturens tegn og besøg NaturBornholm, hvor hele familien kan se nærmere på øens 1700 mio. års lange historie, lige fra dinosaurer, Østersøens fisk, levende krokodiller og meget mere.

Aktiv sommerferie

Bornholm er perfekt til aktiv ferie, og sommerferien er det oplagte tidspunkt, hvor alle aktiviteter er åbne og vejret er skønt.

Nyd sommeren med bjergtagne vandreture i Danmarks flotteste natur eller tag på udfordrende cykelture i det kuperede landskab. Læg vejen forbi Danmarks bjergby, Gudhjem, eller fyld depoterne op i Svaneke med de mange lækkerier. 

Mærk adrenalinen, når I rappeller ved opalsøen eller klatrer på klipper. I kan også få kilometer i benene på en af de tre golfbaner eller opleve øen fra havsiden i en kajak.

Spis godt på Bornholm

Når I besøger Bornholm, er der rig mulighed for at få eminente smagsoplevelser. Mange kendte og dygtige kokke og restauratører holder til på Bornholm og får besøg af mad- og vininteresserede fra hele verden. 

Fælles for de fleste restauranter på øen er, at måltiderne er tilberedt med friske og lokale råvarer, hvor kun det bedste er godt nok. På Bornholm kan I opleve et bredt udvalg af restauranter, i alle prisklasser. Spis de klassiske bornholmske retter på bryghusene og røgerierne, oplev fine-dining på Restaurant Kadeau eller smag på god og spændende vin og få en god snak hos Provianten. 

Seværdigheder på Bornholm

Når I besøger Bornholm, er der masser muligheder for at opleve sjove og spændende seværdigheder

Besøg de fire historiske rundkirker på øen, prøv kræfter med en halv meter is på havnen i Gudhjem, besøg de mange bornholmske røgerier, undersøg den dybe klippegrotte ved Helligdomsklipperne eller besøg den ikoniske borgruin, Hammershus. Øen bugner af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder for hele familien.

Ideel feriedestination hele året

Bornholms frodige natur, spændende seværdigheder og dejlige stemning kan nemt opleves hele året rundt: