Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
St. Bededag på Bornholm med hele familien
Tag hele familien med til Bornholm i St. Bededagsferien, og oplev Europas (næst)bedste ferieø. På Bornholm er I sikret en sjov St. Bededagsferie, og så er det kun en kort tur hjemmefra. Det tager blot 40 minutter fra Øresundsbroen til Ystad i Sverige, og herfra kun 80 minutter med hurtigfærgen til Rønne. Besøg borgruinen Hammershus - det er GRATIS, spis lækkerier i Svaneke og besøg Pernille Bülows glaspusteri, spis 1/2 m is i Gudhjem - Danmarks eneste bjergby og gå en tur ved Dueodde, hvor I kan opleve Nordeuropas fineste sandstrand.

Bornholm for hele familien

Hele Danmarks solskinsø, Bornholm, byder på en masse sjove aktiviteter for hele familien i St. Bededagsferien. 

Besøg Hammershus, dyk ned i middelalderen på Middelaldercenteret, gå en tur i Gudhjem, Svaneke eller en af de andre hyggelige byer på øen. Nyd den skønne natur, smag på alverdens bolsjer på bolsjekogerierne, besøg Bornholms Forsvarsmuseum og rundkirker, hør ekkoet i ekkodalen eller få et sus i maven på tovbanen over Opalsøen. 

Glæd jer til dejlige forårsdage i familiens selskab på Bornholm, med aktiviteter for både store og små.

Bo dejligt på Bornholm

Når I tager på St. Bededagsferie til Bornholm, er det ideelt at bo i en af vores mange ferieboliger eller ferielejligheder. Vi anbefaler bl.a. disse tre muligheder:

  • Gudhjem Søpark: Et af de mest populære feriesteder med udsigt til havet
  • Storløkke Feriepark: Perfekt for familien i Allinge og med indendørs pool

Bestil jeres ophold i St. Bededagsferien, allerede nu, her på siden eller ring til vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 3232.

Mad og drikke til enhver smag

Bornholm byder på en lang række spændende og hyggelige restauranter på hele øen. Smag på klassikeren, "Sol over Gudhjem" eller oplev, hvordan lokale råvarer fra øen bliver brugt flittigt i mange af øens kendte restauranter. 

Oplev hyggelige cafeer, smag lokale øl fra bryghusene, smag lækre, røgede fisk i røgerierne eller find Bornholms bedste ishus.

Prøv kræfter med Bornholms største is!

Når den lune forårsluft titter frem i St. Bededagsferien, er et sikkert hit på ferien at prøve kræfter med Bornholms største is. 

På havnen i Gudhjem kan I bestille en halv meter is i ishuset "Gudhjem Special", så der er rigeligt at gå i gang med for hele familiens iselskere!

Oplev Bornholms smukke natur

I St. Bededagsferien er det muligt at komme ud og nyde den bornholmske natur i det lune forårsvejr. Udforsk de rå klipper på nordsiden af øen eller gå en tur langs de fine sandstrande ved Dueodde, det er oplagt, når I fx bor på Dueodde Ferielejligheder & Badehotel.

En tur til Danmarks mest populære oplevelsescenter NaturBornholm er en sikker vinder hos familiens yngre, hvor I kan dykke ned i Bornholms lange og spændene naturhistorie fra dinosaurer og helt frem til nu. 

I kan også lægge vejen forbi Opalsøen og nyde den smukke udsigt.

Forår på Bornholm

Skal forårsdagene i St. Bededagsferien bruges derhjemme, er der rig mulighed for at besøge hyggelige Bornholm på et andet tidspunkt på året.