Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Bornholm er den dejligste ferieø - også i påsken
Oplev Danmarks dejligste ferieø i påskeferien, hvor Bornholm RIGTIGT ÅBNER efter at have været lukket ned siden efterårsferien. Der er rig mulighed for at få skønne oplevelser sammen med familien i påsken, hvor Solskinsøen arrangerer en masse sjov for børnene. Samtidig kan alt nås indenfor 1/2 times kørsel, og I er sikret uforglemmelige feriestunder, når I fx tager på påskejagt i Gudhjem, går på opdagelse i Hammerhus' imponerende borgruiner, bliver fristet af lækkerier i den hyggelige by Svaneke, træder ind i en af de unikke rundkirker eller nyder en gåtur på Dueodde, som er Nordeuropas bedste sandstrand. Det er ikke for ingenting, at vi siger, Bornholm har det hele - også i påsken! Se jeres muligheder nedenfor.

Forårstips på Bornholm

Påsken er perfekt til at nyde det vanvittigt smukke forår på Solskinsøen, og faktisk kan I som regel opleve forårsfarverne en ekstra gang på Bornholm. Det skyldes, at årstiderne på øen typisk kommer et par uger efter, de har nået resten af landet.  

Her får I vores bedste forårstips:

 • Kør gennem den forårsklædte, smukke Almindingen (og slå også et salg forbi Chr. X’s vej i håbet om at få et bison-scoop)
 • Besøg de to vandfald på øen (Stavehøl og Døndalen), der plejer at være allermest fyldt med vand i det tidlige forår
 • Gå tur i en af Bornholms mange sprækkedale, fx den i Ringebakkerne, hvor der faktisk ALTID er læ, eftersom klippevæggene danner en naturlig kile i landskabet
 • Husk, også at kigge efter de sjældne blå anemoner, for Bornholm har hele fem slags anemoner (blå, hvide, gule, svovlgul og blegblå - den sidste er Bornholms helt egen!)
 • Gå på opdagelse på Hammerhus

  Hammershus er nok det mest kendte vartegn på Bornholm og det er et must see, når I besøger solskinsøen. På en smuk solskinsdag er det en helt særlig oplevelse, selv for helt små, som kan kravle rundt i græsset, når I når helt ind i borgruinen. Udsigten på vej til toppen er helt fantastisk, så vær klar med kameraet! 

  Læg også vejen forbi det prisbelønnede Besøgscenter, som er bygget ind i klippegrunden.

  Frokost på et røgeri

  Solskinsøen byder på adskillige restauranter, og har ganske mange røgerier, så er I til fisk, skal I helt sikkert lægge vejen forbi et af dem. 

  Nyd en lækker frokost med "Sol over Gudhjem" eller måske en lækker nyrøget laks? Skal I have lidt med hjem til frokost dagen efter i ferielejligheden, kan I helt sikkert også det.  

  Påskejagt i Gudhjem

  Hvert år til påske byder den hyggelige by Gudhjem på påskejagt, hvor I kan finde påskeæg rundt omkring i byen. I kan deltage i en masse skægge konkurrencer, smage sæsonens første is og så holder butikkerne også åbent! Så får I og jeres børn helt sikkert en dejlig påskeferie!

  Forårets miniferier

  Udover påsken er det pålagt at tage en smuttur til Bornholm i forårets miniferier, hvor hele øen springer ud og bliver endnu mere fortryllende!

  Det siger gæsterne

  Det siger gæsterne om Bornholm:

  "Kommer man til Bornholm for første gang, er der så meget, man skal se f.eks. Hammershus, rundkirke, Svaneke, Gudhjem osv. Øen er, som vores børnebørn sagde, ligesom at komme på ferie sydpå pga. bl.a klipperne, så de var begejstrede og så var vejret fantastisk, selvom det var maj, så vi vender tilbage på et tidspunkt." Familien Rasmussen

  "Besøg bondegården "Melstedgård", hvor man må gå ind til kaniner, køer og grise. I kan her se de gamle stuer og også være med til at lave mad af lækre lokale råvarer. Det var et kæmpe hit hos børnene, som næsten ikke havde brug for andet end de søde kaninunger for at gøre ferien til et hit. Ellers er der masser at se og opleve på Bornholm. Ved ankomst får man et blad og brochurer, hvor man kan læse om hvad der sker hver dag rundt om på Bornholm, så man behøver aldrig at kede sig." Familien Lind

  Husk, I også kan besøge Bornholm i sommerferien, hvor I kan holde en ægte badeferie ved den fantastiske strand Dueodde.