Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Oplev Bornholm i Kr. Himmelfartsferien
Tag familien med til Bornholm i Kr. Himmelfartsferien, og nyd dejlige dage med et væld af sjove, spændende og hyggelige oplevelser på Danmarks Solskinsø. Nyd foråret i Almindingen, besøg Bornholms spændende museer, bliv bjergtaget af udsigten fra Hammershus og spis lækker gourmetmad på de mange restauranter. Det er typisk også i Kr. Himmelfartsferien, der afholdes kor-festival på øen, så de heldige kan støde ind i en storsyngende forsamling midt i det hele! Bestil jeres Kr. Himmelfartsferie til Bornholm, så I også kan opleve, hvorfor den er kåret til Europas (næst)bedste ferieø. Det tager kun 40 minutter fra Øresundsbroen til Ystad i Sverige og herfra 80 minutter med færgen til Solskinsøen.

Kr. Himmelfartsferie for hele familien

Når I tager til Bornholm i Kr. Himmelfartsferien, er I sikre på, at hele familien er underholdt. Med en masse attraktioner og aktiviteter er alle aldre velkommen på øen, og der er aktiviteter til enhver smag. I kan både opleve Nordeuropas største minigolfpark, lægge vejen forbi hele fire rundkirker, besøge Christiansø, spise på de bornholmske røgerier og bryghuse, tage på Bornholms Forsvarsmuseum og meget, meget mere. 

Et besøg på Bornholm garanterer masser oplevelser for hele familien, og sikrer, at I får en dejlig Kr. Himmelfartsferie i familiens selskab. 

Oplev stor gastronomi

Bornholm har mange fantastiske restauranter og spisesteder hjemme. Find fx ud af, hvorfor 'Kadeau' er belønnet med en michelinstjerne og smag klasikkeren "Sol over Gudhjem" på et af øens røgerier. I kan også falde ind til en snak om vin hos Provianten i Gudhjem. 

Er I madinteresserede, vil I gerne vide mere om øl eller bare nyde et helt fantastisk måltid mad, er Bornholm et sted, hvor det hele kan lade sig gøre. 

Udforsk naturen på Solskinsøen

Besøger I Bornholm, er Hammershus et must-see. Borgruinen er en helt fantastisk oplevelse på en af forårets solskinsdage, og alle aldre har mulighed for at komme helt ind i ruinen. På vej til toppen af Hammershus er udsigten helt fantastisk så der er mulighed for at tage nogle helt fantastiske billeder på vejen op. 

Husk, der er GRATIS adgang og der skal kun betales for parkering.

På Bornholm findes Danmarks mest populære besøgscenter, NaturBornholm, hvor hele familien kan lære en masse om øens historie og naturen. Der er fundet dinosaur-fodspor på Bornholm, og det kan I opleve en masse om på NaturBornholm. Børnene vil helt sikkert være vilde med dinosaren i naturlige størrelse, som står udenfor oplevelsescentret.

I kan selvfølgelig opleve endnu flere attraktioner og seværdigheder i Kr. Himmelfartsferien - det er kun tiden, der er en begrænsning.


Besøg Bornholms hyggelige byer

På Bornholm findes hyggelige byer, blandt andre Gudhjem, som også lægger navn til den Bornholmske ret: "Sol over Gudhjem". Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og ligger på Bornholms østkyst og skaber derfor direkte forbindelse til øgruppen Ertholmene med Christiansø og Frederiksø. 

Længst øst på øen ligger Svaneke, som blandt andet er kendt for Svaneke Bryggeri, hvilket klart er et besøg værd. Byen er et sandt overflødighedshorn af lokale specialiteter som Svaneke bolcher, Svaneke chokoladeri med Danmarks bedste flødeboller, Bülow Glaspusteri, hvor I kan se det arbejdende glaspusteri i butikken, Bulow lakrids, Svaneke ismejeri og Svaneke Røgeri.

Skal en af dagene bruges på shopping, er Rønne, længst mod vest det perfekte sted, med både specialbutikker, hyggelige brostensbelagte gader og en helt special atmosfære med lave bindingsværkshuse. 

Tag på ferie til Bornholm

Bornholm er populært som aldrig før, så besøg Solskinsøen og oplev, hvorfor det er så populært. Har I været her før, ved I, hvorfor øen er så populær, og man kan komme igen og igen!

Oplev de hyggelige byer, den fantastiske natur, den store gastronomi og meget mere i: