Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Oplev Solskinsøen i pinsen
Nyd det smukke forår på Bornholm, når I tager til Solskinsøen i Pinseferien, hvor I kan opleve pinsesolen danse i Ekkodalen eller prøve den fine Ekkodalssti ved samme lejlighed. Udforsk de rundtossede rundkirker, spis på gode restauranter for enhver pengepung, spis 1/2 m is i Gudhjem og køb lokalt kunsthåndværk med hjem. Der er også folkedanser-festival, hvor I fx kan opleve glade dansere i folkedanserdragter slå sig løs foran Hammershus. Så som altid er noget for enhver smag på Europas (næst)bedste ferieø!

Se pinsesolen danse i Ekkodalen

Når I nyder Pinsen på Bornholm, skal I helt sikkert stå tidligt op og tage til Ekkodalen pinsemorgen for at se pinsesolen danse. Her vil I typisk kunne opleve hornmusik, som er en meget lang bornholmsk tradition.

Har I lyst, kan I slutte morgenen af med brunch på Ekkodalshuset eller en af Solskinsøens mange andre gode spisesteder.

I kan også prøve den fine Ekkodals-sti og plankebro, der er blevet anlagt i Ekkodalens Moser og indviet i oktober 2020. Her kan I opleve på nærmeste hold, hvordan området er ved at blive ført tilbage til fortidens mere sumpede områder.

Besøg Bornholm i foråret

Bornholm kan besøges året rundt, men er noget helt særligt om foråret, hvor I bl.a. kan gå på jagt efter hele fem farver anemoner i blå, gul, hvid, svovlgul og blegblå, hvoraf den sidste kun findes på klippeøen!

Almindingen er også særligt smuk, når det hele springer ud, fuglene synger og solen måske luner. Så besøg Bornholm i Pinsen eller i en af forårets andre miniferier:

Seværdigheder i Pinsen

Alle attraktioner og seværdigheder har selvfølgelig åbent i Pinsen, så der er rigeligt med oplevelser at gå i krig med! Besøg Bornholms vartegn, Hammershus, eller se om I kan finde alle fire (eller fem!) rundkirker.

Besøg de mange natur-attraktioner som Helligdomsklipperne, Rokkestenene eller Danmarks største vandfald i Døndalen, der netop er mest fyldt med vand i foråret.

Populære feriesteder i Pinsen

Hold en afslappende og skøn pinseferie på Bornholm i familiens skød, hvor I bor i hyggelige ferieboliger, der er et rigtig godt udgangspunkt for Solskinsøens mange oplevelser.

  • Hasle Feriepark & Hytteby byder på små hytter og rummelige ferielejligheder i grønne omgivelser.
  • Gudhjem Søpark er nogle af vores bedste og mest populære ferieboliger.
  • Dueodde Ferielejligheder og Badehotel byder på en fantastisk beliggenhed tæt på en af Europas bedste strande.