Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Forlænget juleferie-weekend på Klippeøen
Overrask familien med en forlænget jule-weekend til Bornholm i november eller december, og kom i sand julestemning. Klippeøen byder både på julehygge og julemarked på havnen i Nexø, som forvandles til en magisk juleby. Julemarkedet byder bl.a. på fine, julepyntede boder, som kan opleves i adventsweekenderne. I kan også opleve en advents-gudstjeneste i en af øens rundkirker. Bestil jeres ophold i dag med mulighed for både bolig og færge.

Julemarked i Nexø

Julemarkedet på Bornholm kan opleves på Nexø havn i følgende weekender:

  • 1. adventsweekend d. 26.-28. november 2021
  • 2. adventsweekend d. 3.-5. december 2021
  • 3. adventsweekend d. 10.-12. december 2021
  • 4. adventsweekend d. 17.-19. december 2021

Juleaften på Bornholm

I kan også holde en helt særlig juleaften på Bornholm, hvor I kan tilberede julemiddagen i en af vores hyggelige ferieboliger. Det er nemt at handle ekstra smækre lækkerier ind i Svaneke eller måske vil I selv lave konfekt? 

1. juledag kan I gå en tur i den fantastisk natur på Klippeøen og mærke den friske luft i kinderne.

Adventsgudstjeneste i en rundkirke

I kan også lægge vejen forbi en af Bornholms rundkirker, hvor I kan opleve en advents-gudstjeneste og rigtig komme i julestemning. 

Det er en lidt anderledes måde at besøge klippeøens vartegn på, så skal I bare vælge, hvilken af rundkirkerne det skal være!

Julehygge på Bornholm

Bornholm er fuld af hyggelige aktiviteter til juleferien. Tag f.eks. på en tur rundt i Aakirkeby, som er udsmykket med et stort juletræ, jule-minijernbane og juleudstilling på torvet. I kan også udfordre hinanden til en omgang minigolf i Rønne, hvor 2.000 m2 indendørs minigolf venter. Bornholms utrolig smukke natur bør bestemt også opleves i julen. Besøg Hammershus, klippegrotten 'Den Sorte Gryde', Bison-skoven i Almindingen eller prøv kræfter med en af øens rokkesten. I kan også smutte en tur forbi Ekkodalen og høre ekkoet, eller tage vandreskoene på og gå op i Kongemindet, hvor øens højeste punkt 'Rytterknægten' ligger.