Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Sand, 100 m
Supermarked
100 m
Restaurant
Bar
Oplev sommeren ved Côte d'Azur
Rejs til Frankrig, nærmere bestemt den populære by Cannes, og bo på det skønne Cannes Verrerie. Her kan I få den perfekte kombination af hav- og byferie. Cannes Verrerie ligger nemlig helt ned til strandpromenaden, hvor I kan nyde det summende byliv og alt, det har at tilbyde, når I holder pause fra badning, strandhåndklæder og badetøj. 
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Sand, 100 m
Supermarked
100 m
Restaurant
Bar

Velkommen til Cannes Verrerie

Pool eller strand? I kan begge dele

Cannes Verrerie ligger med front til strandpromenaden og Middelhavet, og feriestedet er omgivet af en smuk have med to udendørs pools. De to pools indbyder til badeferie, solbadning og afslapning, mens I kan slentre en tur gennem den frodige have med farverige blomster. Både på stranden og omkring de to pools finder I liggestole, hvor I kan nyde en afslappende stund under den franske sol.   

På Cannes Verrerie er der rig mulighed for at lufte badetøj og strandhåndklæder og veksle mellem at dase ved poolen og bade i Middelhavet. 


Cannes er fyldt med fine forretninger og gode shoppingmuligheder

Feriestedet ligger i den del af Cannes, der kaldes Cannes La Bocca, og man kan næsten ikke rejse til Cannes uden at besøge de lokale forretninger og butikker. De fleste, der kender Cannes, ved, hvor mange fine forretninger, byen har at byde på, og I kan derfor sagtens få tilfredsstillet jeres indre shopper i lokalområdet.

På Cannes Verrerie er der noget for hele familien 

Tag hele familien under armen, når du rejser til Cannes Verrerie, fordi på feriestedet er der plads til hele familien. Feriestedets faciliteter med den smukke have, pools, restaurant og den umiddelbare nærhed til stranden og Middelhavet gør også feriestedet interessant for hele familien. Her kan både store og små vandhunde nemlig få badet en hel masse og luftet både baderinge og svømmeluffer.  

Nogle af lejlighederne på Cannes Verrerie har en helt unik udsigt over Middelhavet, mens andre byder på et flot vue over haven og områdets natur. Uanset om du har den ene eller anden udsigt, så kan du uden tvivl finde ro i at betragte de fine omgivelser.

Golf, tennis og andre spændende aktiviteter

Der er en perlerække af aktiviteter, I kan kaste jer over i området omkring Cannes Verrerie. Det er selvfølgelig oplagt at nyde byen og alt, den har at byde på, men i det umiddelbare nærområde er det også muligt at få rørt kroppen. 

I nærområdet omkring Cannes Verrerie kan I både spille tennis og golf. I finder for eksempel golfbanerne Riviera Golf de Barbossi, Cannes-Mougins og Golf de St. Donat en håndfuld kilometer fra Cannes Verrerie. De tre golfbaner er alle 18-hullers golfbaner, hvor I lufte golfkøller og nyde solen fra oven og de smukke omgivelser samtidigt.  

Hvis I foretrækker tennis, er det muligt at besøge tennisklubberne i Cannes, hvor I kan holde tennisarmen ved lige og nyde at svinge ketcheren i hinandens selskab. Alle tennisklubberne befinder sig ligeledes en håndfuld kilometer fra Cannes Verrerie. 

I området omkring Cannes Verrerie kan I blandt andet tage på guidede ture med en lokal guide. Der er mange forskellige typer oplevelser, I kan booke jer ind på, og I kan blive meget klogere på, hvad der specifikt tilbydes i det tidsrum, I besøger Cannes Verrerie. Ofte vil der blandt andet være aktiviteter på vandet.  

The Café Bleu og alle Cannes’ skønne spisesteder

På Cannes Verrerie finder du The Café Bleu, og der er vist ingen tvivl om, hvorfra restauranten har fået sit navn. The Café Bleu er omgivet af azurblåt vand, da den ligger tæt ved den ene af de to pools og selvfølgelig tæt på havet.  

Hvis I vil bevæge jer uden for Cannes Verrerie, kan I nyde godt af al den lækre mad, I finder i byen. Listen over spisesteder og restauranter i Cannes er lang, og I kan derfor uden tvivl finde lige det, I har allermest lyst til – om det er franske klassikere eller verdenskøkkenet, I er på udkig efter. Her er spisesteder og restauranter i alle prisklasser, og I kan derfor smage på Frankrig på mange forskellige måder i den skønne by.