Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Sand, 1 km
Supermarked
Medium udvalg
Restaurant
Fodbold
Udendørs
Stort ferieresort
Rejs til Cap Estérel i Frankrig, og bo i den fodgængerbaserede ferielandsby Holiday Village Cap Estérel. Holiday Village Cap Estérel er, som navnet indikerer, en skøn lille ferielandsby, som indeholder alt, I skal bruge til en fantastisk, afslappende solferie. Cap Esterel lejlighederne er nyrenoveret og der er ikke et øje tørt!
Fakta om indkvartering
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Sand, 1 km
Supermarked
Medium udvalg
Restaurant
Fodbold
Udendørs

Velkommen til Cap Esterel

Holiday Village Cap Estérel

Ferielandsbyen ligger højt placeret ved Saint-Raphaël med en smuk udsigt over vandet og med Estérel-bjergkæden i baggrunden. Ferielandsbyen er derfor omgivet af smuk, betagende natur, som I uden tvivl ikke bliver trætte af at betragte og udforske på jeres ferie.   

Pak badetøjet, og bad i Agay-bugten, infinity poolen, bølgebassinet eller soppebassinet 

Pak badetøjet, inden I rejser til Holiday Village Cap Estérel, for der er masser af fantastiske muligheder for at nyde det våde element i den lille ferielandsby. Når I trænger til at blive kølet ned, kan I for eksempel hoppe en tur i den nærliggende Agay-bugt, ligesom både børn og voksne kan bade i Holiday Village Cap Estérels udendørs poolområde. 

De voksne kan nyde den smukke infinity pool, mens der er indrettet et sjovt bølgebassin med rutsjebaner til børn, der indbyder til mange timers vandleg. Til de helt små børn er der et soppebassin, som de yngste kan tumle rundt i.  

I kommer til Agay-bugten gennem et lille stisystem, der fører jer direkte fra feriestedet og ned til vandet. Adgangen til bugten og det flotte, blå vand er derfor nem og ligetil, så det er bare med at tage håndklædet under armen og nyde Frankrig, når det er allerbedst. 

Alt, hvad hjertet og maven begærer: Restauranter, isbutik og snackbarer 

Det er ikke for sjov, at vi sagde, at I finder alt, I skal bruge til en perfekt ferie i Holiday Village Cap Estérel. Feriestedet byder nemlig på flere spisesteder og restauranter med velsmagende og traditionel fransk madlavning. Der er derfor ingen grund til at stige ind i bilen eller tage væk fra området, blot fordi sulten melder sig. 

I kan vælge mellem intet mindre end otte madsteder, hvor I kan få fyldt maven med velsmagende specialiteter og fransk mad. Foruden restauranterne kan I også forsyne jer i blandt andet snackbaren og isbutikken.  

I finder det hele i ferielandsbyen: Masser af indkøbs- og shoppingmuligheder i Holiday Village Cap Estérel 

I Holiday Village Cap Estérel venter en lang række af små butikker og forretninger. I kan for eksempel shoppe de mest essentielle nødvendigheder i ferielandsbyens supermarked eller minimarked, ligesom I finder både en bager og forretninger, der sælger tøj, sportsudstyr, souvenirs og meget mere. Skulle I have brug for det, kan I også lægge vejen forbi både frisør og apotek i den lille ferielandsby.   

Sjov for hele familien: Aktiviteter for børn i alle aldre, en 9-hullers golfbane, ridning, tennis og meget mere 

Hvis I rejser med børn og unge, kan de se frem til masser af aktiviteter på feriestedet særligt målrettet dem. Aktiviteterne egner sig for børn og unge mellem tre måneder og 17 år og er selvfølgelig tilrettelagt, så de passer til børn i forskellige aldersgrupper. De yngste børn og babyer kan for eksempel nyde feriestedets børneklubber, mens større børn og teenagere kan møde jævnaldrende i “Le Spot”.  

I Holiday Village Cap Estérel finder I også en 9-hullers golfbane, hvor I kan svinge golfkøllerne med en fuldstændig fantastisk udsigt til havet, bjergkæden og områdets betagende natur. Det er også muligt at spille tennis i Holiday Village Cap Estérel, hvis I elsker at svinge ketsjeren og få sved på panden.  

I ferielandsbyen kan I også kaste jer over både bordtennis og petanque, ligesom I kan deltage på fitnesshold eller benytte jer af fodbold- og basketbaner. Der er også legepladser til børnene, og trænger I til at hvile de trætte muskler, kan I nyde forskellige wellnessbehandlinger og -faciliteter.  


Børneklubben:
Det er med stor glæde, at vi præsenterer vores gratis børneklub, åben for børn i aldersgrupperne 3-6 år, 7-11 år og 12-17 år i 2024. Børneklubaktiviteterne afholdes mindst 3 gange om ugen for gæster, der har reserveret en feriebolig i mindst to uger. Hver session strækker sig over 2 timer og byder på spændende aktiviteter såsom skattejagt, kreative udfoldelser, natur opdagelser og sportslige oplevelser.

For at sikre pladser tilbyder vi forhåndsbooking. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk for yderligere oplysninger om de tilgængelige muligheder og for at tilmelde dine børn til vores underholdende og lærerige børneklub!

Oplev området fra hesteryg eller på cykel

Ferielandsbyen har et udvalg af cykler, I kan låne, hvis I vil køre en tur ud i området og opleve naturen og stemningen. På samme måde kan I opleve Cap Estérel på hesteryg, hvis I vil se naturen på anderledes vis og i selskab med de store, firbenede dyr. I gåafstand ligger også et badeland og stranden Dramont, hvor I kan hoppe en tur i Middelhavet.