Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Stort udvalg af Pierre et Vacances ferielejligheder
Få en fantastisk ferieoplevelse i Frankrig i en af Pierre et Vacances populære ferielejligheder. Lige nu kan du endda spare penge. Spar op til 20%, når du booker en ferielejlighed i juli og august 2024. Tilbuddet udløber d. 31/7 2024 og gælder fra ankomster frem til d. 2/11 2024. minimum 4 nætter. Pierre et Vacances har ferielejligheder og resorts i Frankrig. Fælles for ferielejlighederne er, at de har en swimmingpool og central placering tæt på byliv, strand og seværdigheder. Ferielejlighederne er oplagte til familieferier. Ønsker I at rejse til Alsace, Normandiet, Provence eller til Den Franske Riviera, så tjek Pierre et Vacances ferielejlighederne ud. Vi har samlet alle de gode tilbud her på siden.

Gode rabatter i skolernes sommerferie 2024

Få del i gode rabatter ved at bestille ferie til 2024 allerede nu. Følgende rabat er gældende:

Book mindst 4 dage og få op til 20% rabat på alle ankomster frem til d. 2/11 2024. Gælder ved bestilling ind til d. 31/8 2024.

Swimmingpool og kort afstand til strand

Ønsker I en badeferie til Frankrig, så er alle ferielejlighederne fra Pierre et Vacances et perfekt valg, da de har swimmingpool eller ligger med gåafstand til stranden. 

Den franske Riviera er en god destination for badeferie på grund af de hvide sandstrande med det smukkeste blå hav.
Provence er også en populær destination for sine dejlige strande, især ved Saint-Tropez, Cannes og Nice. 

Normandiet er især kendt for sine dramatiske klippekyster og Alsace er kendt for sine badesøer.

Ferielejligheder i Frankrig

Pierre et Vacances byder på ferielejligheder i bl.a. Frankrig, hvor I kan nyde resortets swimmingpool og andre faciliteter samt have frihed til at planlægge dagene uden at være underlagt faste spisetider. Der er plads til familiehygge i ferielejlighederne og mere privatliv end ved et hotelværelse samt kokkerere med de lokale råvarer i ferielejlighedens køkken. 

Solbeskinnede Côte d'Azur - Den Franske Riviera

Den Franske Riviera byder på solrige sommerdage på de smukke strande med krystalklart vand, masser af aktiviteter og seværdigheder for hele familien og glem ikke at besøge lokale franske restauranter, der især er kendt for frisk fisk og skaldyr.  

Der er flere spændende seværdigheder i området. Ønsker man at se det smukke landskab, så er Train des Pignes i Nice, hvor man kører gennem bjergene i et gammelt damplokomotiv. Der er mange gamle slotte i Frankrig og flere af dem er blevet til museer, man kan besøge. Château de la Napoule i Mandelieu-La Napoule er et af de slotte, der er blevet restaureret og er et besøg værd.

Der er også flere forlystelsesparker og badelande i området. 

Idyllisk landskab og smukke landsbyer - Provences

Provence er kendt for sin smukke natur, enestående mad og vine, historiske byer og landsbyer samt en afslappet livsstil. 

Berømte kunstnere som Van Gogh har været inspireret af Provence, smukke lavendelmarker, olivenlunde, solskikkemarker, vinmarker, bjerge, kløfter og floder. Provence er fyldt med historiske byer som Avignon, Arles, Aix-en-Provence og Marseille, der er rig på kultur og arkitektur, som går helt tilbage til romersk tid og middelalderen. 

Foruden forlystelsesparker er der spændende museer og seværdigheder for hele familien. Det er bl.a. i Provence man finder et slikmuseum nemlig Haribo Bonbon Museum i Uzés, som er en populær turistattraktion. For de voksne er musée des Arts et des Métiers du Vin i Châteauneuf-du-Pape et oplagt valg, hvis man ønsker at lære og smage på vinproduktionens historie, der er nemlig også smagsprøver. 


Charmerende landsbyer og kulinariske oplevelser - Alsace

Alsace er den perfekte destination for aktive familier. Der er masser af aktiviteter i den smukke natur som de mange vandrestier, gode cykelture i vente langs Rhinen, frilandsmuseer, middelalderslotte med spændende historier og flotte haver. Alsace er nok mest kendt for sine vine og gastronomi. Nyd et glas riesling mens I spiser en tarte flambée. Området er både præget af fransk og tysk kultur og det kan bl.a. ses i arkitektur, kultur og traditioner. 

Historiske seværdigheder og brede strande - Normandiet

Er i historieinteresseret, så er Normadiet feriedestinationen for jer. Dog skal man ikke glemme den smukke kyststrækning med dejlige strande. Er man interesseret i 2. verdenskrig, så er det oplagt at besøge Omaha Beach, pegasus Bridge og en lang række museer, der er dedikeret til D-dag og 2. verdenskrig. 

Normandiet er kendt for Calvados (æblebrændevin) og Camembert ost. 

Ønsker I en aktiv ferie, er Normandiet en god destination for vandring, cykling, kajaksejlads og sejlture på floderne. Der er flere forlystelsesparker i regionen samt zoologiske haver.