Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Kør-selv skiferie til De Østrigske Alper
Hos Alltime Travel er vi eksperter i kør-selv skiferie til Østrig. Vi har over 25 års erfaring med kør-selv skiferier til de bedste priser. Vi hjælper med at finde den perfekte destination til jeres familie. De Østrigske Alper byder på skiløb i verdensklasse, hvor hele familien kan være med. Nedenfor finder I nogle af de bedste skiboliger.

Eksperter i kør-selv skiferier!

Find og book din næste kør-selv skiferie til Østrig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf: 7015 3232. Her kan du få informationer om de enkelte skidestinationer og boligtyper i Østrig. Vores ferierådgivere kender destinationerne, hytterne, lejlighederne og hotellerne, hvilket gør at du altid får kvalificeret og personlig rådgivning hos Alltime Travel.

Hvorfor vælge kør-selv skiferie til Østrig?

Alltime Travel har nedenfor listet et par af de mange god grunde til hvorfor.

  • Kør-selv ferie er optimalt for børnefamilier
  • Den største fleksibilitet til og fra destinationen
  • Skiferie i Østrig byder på nogle af Europas bedste skiområder
  • På kør-selv ferien bestemmer i selv farten

Bestem selv

Der er mange fordele ved selv at køre på skiferie, og vi mener klart, at kør-selv skiferie er den optimale transportform for familien, især hvis man rejser med små børn. Når I kører selv får I den største fleksibilitet på turen, og I har mulighed for at tage en overnatning undervejs, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er kun jer selv der bestemmer farten! Inden starten på jeres kør-selv skiferie til Østrig fremsender Alltime Travel kørselsvejledning og voucher til indkvarteringsstedet. Får I undervejs brug for hjælp sidder vi selvfølgelig klar på telefonen til at råde og vejlede jer. Hos Alltime Travel hjælper vi hellere end gerne med at booke liftkort, skiskole og skileje til mange af vores destinationer i Østrig.

Bestil kør-selv skiferien til Østrig hos Alltime Travel

Hos Alltime Travel tilbyder vi udelukkende kør-selv skiferie, og netop derfor kan vi tilbyde dig, som selv klarer transporten, markedets allerbedste priser.
Er du i tvivl om, hvilken destination I skal vælge til familiens næste kør-selv skiferie, står vi altid klar med gode tips, råd og vejledning. Vores erfarne ferierådgivere kender destinationerne og turen til skisportsstedet, og derfor kan de give jer den allerbedste vejledning både før, under og efter rejsen. Her på siden kan du se vores store udvalg af kør-selv skiferie til de bedste skidestinationer i Østrig.
Få et nemt og hurtigt overblik over alle de gode og billige kør-selv skiferie tilbud på Alltime Travel. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af de mange skønne lejligheder og hoteller samt de mange fantastiske destinationer i Østrig. Vi hjælper dig til at finde en kør-selv skiferie som passer præcis til hele familiens ønsker og behov.