Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skiferie - den sjoveste familieferie

På alltime-travel.dk finder du et af Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Vælg mellem kør-selv eller med færge til Norge og Sverige fra hhv. Frederikshavn, Hirtshals, Grenå eller København.
 Skal du på skiferie sammen med børn eller nybegyndere og øvede skiløbere, er Sälen oplagt, da du her finder Sveriges mest børnevenlige skiområder. Husk at bestille i god tid, hvis I skal afsted på skiferie i vinterferien i uge 7 eller uge 8

Alltime Travel har mange års erfaring, og vi kender de enkelte skiområder bedre end de fleste. Vi kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning om jeres næste skiferie. Book nemt online eller ring gerne til os på 7015 3232, hvis du har spørgsmål til din næste skiferie. 

Forbook skiferie 2024/2025

Book næste års skiferie allerede nu!

Reservér din favorit skibolig for kun 500,-

Ønsker du at rejse i højsæson eller søger I en stor skibolig, så er det godt at være i god tid.

Her på siden kan du se Alltime Travels udvalg af store skiboliger

Store skiboliger

Er I en stor familie eller gruppe, der skal på skiferie?

Så book en stor skihytte eller skilejlighed i Sverige, Norge, Østrig eller en af vores andre destinationer.

Vi har det største udvalg af store boliger.

Mest besøgte sider

Find et stort udvalg af alle de mest populære skidestinationer i bl.a. Norge, Sverige og Østrig. Hos os kan du booke pakkerejse med færge eller tog, skibolig, skileje, liftkort og skiskole.

Tag på skiferie i uge 7 & 8

Tag på skiferie i uge 7 & 8. De populære uger bliver hurtigt udsolgt. Klik ind og se hvor skiferien i 2025 skal gå til? Er det Norge, Sverige, Østrig eller måske Italien?

Tilbud & kampagner

Spar penge på din næste skiferie i Norge, Sverige, Østrig eller en af vores andre destinationer. Vi har samlet alle tilbud og aktuelle kampagner her på siden

Skiferie med ski in/ski out

Gør skiferien let og bestil en skibolig med ski in/ski out. I får mest mulig tid på pisterne og kan nemt suse hjem i løbet af dagen, hvis sulten melder sig eller benene bliver trætte.

Inspiration til skiferienTilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rejseinspiration, gode tilbud og nyheder direkte i din indbakke.

Følg os på Instagram

Følg os på Instagram og få inspiration til din næste rejse med gode tilbud, aktuelle nyheder og spændende opdatering fra vores destinationer.

"Like os" på Facebook

Følg os på Facebook! Så er du hele tiden opdateret på de bedste tilbud, aktuelle nyheder og kan følge med live.

Skiferie og skirejser til Norge, Sverige & Østrig

Ekspert i kør selv skiferie

Alltime Travel tilbyder primært kør selv skiferie og derfor får du, som tager bilen, Danmarks bedste og mest konkurrencedygtige priser på skirejser. Alltime Travel rejser hvert forår Europa tyndt for at finde nye og spændende skiområder til den kommende vinter. Vi tilbyder derfor skiferie og skirejser til alle de bedste destinationer i Norge, Sverige og Østrig.

Alltime Travel er Danmarks største udbyder af skiferie til Skandinavien og derfor kan du vælge blandt Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de mest populære skidestinationer i Norge og Sverige.

Find og book nemt din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores skiferie specialister for at høre mere omkring de enkelte skiområder, og hvor I finder præcis den hytte eller lejlighed som passer til dig og din familie.

Hos Alltime Travel kan du også bestille liftkort, skileje og skiskole, når du booker din skiferie. Læs mere om bestilling af liftkort, skileje og skiskole her

Børnevenlige skidestinationer

Alltime Travels skirejser er målrettet børnefamilier, og I finder derfor kun børnevenlige destinationer i programmet. 

Vores mål er at tilbyde skiferie og skirejser til Danmarks billigste priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi tilbyder skiferie i alle prisklasser; alt fra billige skiferier, hvor I bor på enkelt indrettede, 2-stjernede hoteller til luksusskiferie, hvor I bor på 4-stjernede luksushoteller, lejligheder og hytter med lækre wellnessfaciliteter og kulinariske oplevelser.

De bedste skiboliger i Sverige, Norge og Østrig

Alltime Travel har udvalgt de bedste skiboliger; hoteller, skihytter og skilejligheder rundt omkring på de forskellige skidestinationer. Når I tager på skiferie med Alltime Travel er I sikre på en god standard på hoteller og hytter, som alle ligger godt placeret i forhold til skiområdet. I undgår derfor de fleste steder tidskrævende transport med den lokale skibus og kan i stedet nyde tiden på løjperne sammen med familien.

Vi kender skiområderne!

Alltime Travel tester selv skiområderne! Spørg derfor vores erfarne ferierådgivere til råds, hvis du er i tvivl om hvilken skiferie, der passer til jeres familie, når I skal på vinterferie. Husk du kan bestille din skiferie online 24 timer i døgnet. Alternativt sidder vi klar ved telefonen for at give gode råd eller tage imod din bestilling af skirejser. Ring til os på 7015 3232.

Jul og nytår på ski

Vær sikker på hvid jul, når du tager på skiferie over julen til Norge, Sverige eller Østrig. Nyd nogle herlige timer på ski, inden du begiver dig hjem til skiboligen og nyder juleaften, maden og gaverne med familien. Bestil i god tid - de store familieboliger bliver lynhurtigt udsolgt!

Du kan også tage på skiferie til nytår og hoppe ind i næste år med ski på! Brug dagen på pisterne, hvor du kan samle appetit til årets sidste og mest festlige middag. Det er en storslået oplevelse at opleve fyrværkeriet over sneen og bjergene.

Skiferie – også med færge

Kun på alltime-travel.dk kan du online booke skiferie og kombinere med samtlige færgeruter til hhv. Norge og Sverige. Book din skiferie på alltime-travel.dk og tilføj enten Fjord Line, Stena Line eller DFDS Seaways / Oslobåden.

Husk, du kan også tage toget på skiferie til enten Åre eller Vemdalen i Sverige.

Spar penge på din skiferie

Hvem elsker ikke at få en god pris på en skøn skiferie? Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste tilbud på skirejser, uanset om du vil rejse snart eller planlægge i god tid. På denne side kan du se alle vores aktuelle kampagner, tilbud, rabatter og afbudsrejser på skiferie til forskellige destinationer i Europa. Du kan finde tilbud på alt fra hyggelige hytter og lejligheder til luksushoteller og spaophold. Uanset hvad du er til, har vi noget for dig!

Hvis du er fleksibel med din rejsetidspunkt, kan du også gøre et kup med vores afbudsrejser på skiferie. Vi opdaterer løbende siden med nye afbudsrejser, så hold øje med den og slå til, når du ser et godt tilbud. Du kan spare mange penge på at rejse med kort varsel, og du får stadig den samme høje kvalitet og service som altid.