Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skiferie - den sjoveste familieferie

På alltime-travel.dk finder du et af Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Vælg mellem kør-selv eller med færge til Norge og Sverige fra hhv. Frederikshavn, Hirtshals, Grenå eller København.
 Skal du på skiferie sammen med børn eller nybegyndere og øvede skiløbere, er Sälen oplagt, da du her finder Sveriges mest børnevenlige skiområder. Husk at bestille i god tid, hvis I skal afsted på skiferie i vinterferien i uge 7 eller uge 8

Alltime Travel har mange års erfaring, og vi kender de enkelte skiområder bedre end de fleste. Vi kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning om jeres næste skiferie. Book nemt online eller ring gerne til os på 7015 3232, hvis du har spørgsmål til din næste skiferie.

Bestil skiferie 2024

Bestil skiferien til 2024 allerede nu til udvalgte destinationer i Norge og Sverige. Du betaler kun 500 kr.* her og nu for at forhåndsreservere familiens favorit. 

Spar 20% på Soltorget Lodge i Stöten

Spar 20% på de helt nye lejligheder på Soltorget Lodge i børnevenlige Stöten, hvor I får ski in/ski out og kun 50 m til skiskole. Rabatten gælder til d. 7/6 2023. 

Tag på skiferie til Norge, Sverige eller Østrig

Find et stort udvalg af alle de mest populære skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Book skiferie og se vores muligheder for færge, der kan forkorte køreturen.

Ski i juleferien

Hos Alltime Travel kan du sikre dig en hvid jul! Tag hele familien med på skiferie i juleferien. Tag på juleskiferie i Sverige, Norge eller Østrig.

Ski-in/ski-out - stå på ski direkte fra skiboligen

Tag på skiferie til et af vores skønne familieresorts, hvor skihytten eller skiboligen ligger lige ud til pisten. Bo midt på pisten og få mest mulig tid på pisterne.

Første gang på ski?

Har du aldrig stået på ski før? ingen bekymringer! Der er et væld af små skisportssteder i Norge og Sverige med gode skiskoler og pister til nybegyndere

Inspiration til skiferien

Se et af Danmarks største udvalg af hytter, skilejligheder og hoteller på de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Alltime Travel er en af Danmarks største udbydere af kør-selv skiferie til Norge og Sverige. Book pakkerejse med skibolig, transport, liftkort, skileje og skiskole - alt i én og samme bestilling.

Skiferie i Sälen i Sverige
Få inspiration til skiferien

Find inspiration til familiens næste skiferie. Hvor er der bedst til børn og nybegyndere? Hvor finder jeg en storhytte eller hotel med pool? Hvor kan jeg bo midt på pisten?

Forbook skiferie 2024
Store skilejligheder og skihytter

Er i en stor familie eller gruppe, der skal på skiferie? Så book en stor skihytte eller skilejlighed i Sverige, Norge eller Østrig. Her på siden kan du se Alltime Travel store udvalg af skiboliger.

Skiferie i uge 7
Skiferie med tog til Sverige og Østrig

Tag på skiferie med tog til Åre, Vemdalen og Zell am See. Snälltoget tager jer hurtigt og nemt direkte fra Malmø til Åre og Vemdalen og direkte fra København til Zell am See og Wagrain.

Skiferie i uge 8
Skiboliger med swimmingpool

Ønsker I at tage en dukkert efter en lang dag? Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder med adgang til swimmingpool. Skulle der være dårlig vejr er det godt med et alternativ.Vind gavekort på 5.000 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 5.000,- til Alltime Travel. Læs mere om konkurrencen her.

Følg os på Instagram

Følg os på Instagram og få inspiration til din næste rejse med gode tilbud, aktuelle nyheder og spændende opdatering fra vores destinationer.

"Like os" på Facebook

Følg os på Facebook! Så er du hele tiden opdateret på de bedste tilbud, aktuelle nyheder og kan følge med live.

Skiferie og skirejser til Norge, Sverige & Østrig

Ekspert i kør selv skiferie

Alltime Travel tilbyder primært kør selv skiferie og derfor får du, som tager bilen, Danmarks bedste og mest konkurrencedygtige priser på skirejser. Alltime Travel rejser hvert forår Europa tyndt for at finde nye og spændende skiområder til den kommende vinter. Vi tilbyder derfor skiferie og skirejser til alle de bedste destinationer i Norge, Sverige og Østrig.

Alltime Travel er Danmarks største udbyder af skiferie til Skandinavien og derfor kan du vælge blandt Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de mest populære skidestinationer i Norge og Sverige.

Find og book nemt din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores skiferie specialister for at høre mere omkring de enkelte skiområder, og hvor I finder præcis den hytte eller lejlighed som passer til dig og din familie.

Hos Alltime Travel kan du også bestille liftkort, skileje og skiskole, når du booker din skiferie. Læs mere om bestilling af liftkort, skileje og skiskole her

Børnevenlige ski destinationer

Alltime Travels skirejser er målrettet børnefamilier, og I finder derfor kun børnevenlige destinationer i programmet. 

Vores mål er at tilbyde skiferie og skirejser til Danmarks billigste priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi tilbyder skiferie i alle prisklasser; alt fra billige skiferier, hvor I bor på enkelt indrettede, 2-stjernede hoteller til luksusskiferie, hvor I bor på 4-stjernede luksushoteller, lejligheder og hytter med lækre wellnessfaciliteter og kulinariske oplevelser.

De bedste skiboliger i Sverige, Norge og Østrig

Alltime Travel har udvalgt de bedste skiboliger; hoteller, skihytter og skilejligheder rundt omkring på de forskellige skidestinationer. Når I tager på skiferie med Alltime Travel er I sikre på en god standard på hoteller og hytter, som alle ligger godt placeret i forhold til skiområdet. I undgår derfor de fleste steder tidskrævende transport med den lokale skibus og kan i stedet nyde tiden på løjperne sammen med familien.

Vi kender skiområderne!

Alltime Travel tester selv skiområderne! Spørg derfor vores erfarne ferierådgivere til råds, hvis du er i tvivl om hvilken skiferie, der passer til jeres familie, når I skal på vinterferie. Husk du kan bestille din skiferie online 24 timer i døgnet. Alternativt sidder vi klar ved telefonen for at give gode råd eller tage imod din bestilling af skirejser. Ring til os på 7015 3232.

Jul og nytår på ski

Vær sikker på hvid jul, når du tager på skiferie over julen til Norge, Sverige eller Østrig. Nyd nogle herlige timer på ski, inden du begiver dig hjem til skiboligen og nyder juleaften, maden og gaverne med familien. Bestil i god tid - de store familieboliger bliver lynhurtigt udsolgt!

Du kan også tage på skiferie til nytår og hoppe ind i næste år med ski på! Brug dagen på pisterne, hvor du kan samle appetit til årets sidste og mest festlige middag. Det er en storslået oplevelse at opleve fyrværkeriet over sneen og bjergene.

Skiferie – også med færge

Kun på alltime-travel.dk kan du online booke skiferie og kombinere med samtlige færgeruter til hhv. Norge og Sverige. Book din skiferie på alltime-travel.dk og tilføj enten Fjord Line, Stena Line eller DFDS Seaways / Oslobåden.

Husk, du kan også tage toget på skiferie til enten Åre eller Vemdalen i Sverige.