Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Alt om skiferie til Sälen i Sverige

Sälen består af 4 fantastiske skiområder, som hver især har noget at tilbyde. Hos Alltime Travel finder du skiferie til Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Stöten og Kläppen

Skiferie i Sälen henvender sig mest til børnefamilier og nybegyndere, men hvert område spænder vidt fra helt flade og børnevenlige bakker til udfordrende sorte pister. 

Vælger du Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället gælder det samme liftkort, og I får således mulighed for at stå på ski i et større område.

Skiferie Stöten

Stöten er et hyggeligt og supergodt familieskiområde i Sälen, som ligger tæt på den norske grænse. 

Er det første gang du skal på skiferie, er Stöten et oplagt valg. Pisterne er familievenlige og særligt "Mormors styrtløbsløjpe" vækker begejstring hos de mindste. 

I Stöten finder ud desuden et mindre badeland.

Skiferie Lindvallen

Lindvallen/Högfjället er det største sammenhængende skiområde i Sälen og tilbyder et stort udvalg af nedfarter i varierende sværhedsgrader. 

Ud over at være et godt skiområde, finder du desuden også verdens eneste McSki med ski-in. McDonalds i Lindvallen ligger praktisk talt midt på bakken, og du kan stå på ski helt til døren. 

Er du på skiferie i Sälen bør du ikke snyde dig selv for en tur i det store badeland "Experium", som ungerne helt sikkert vil elske.

Uanset hvor du bor i området, er du aldrig langt fra enten pisten eller liften.

Skiferie Kläppen

Et andet af de kendte skiområder i Sälen er det familievenlige område Kläppen. 

I kläppen bor I altid tæt på pisten, en transport-lifte eller løjpe. Det gør det nemt for alle aldre at komme nemt til og fra jeres bolig på ski. 

Kläppen byder på gode skiskoler, gondollift og restauranter, der gør feriedagene endnu bedre.

Tandådalen / Hundfjället

Tandådalen/Hundfjället er det andetstørste skiområde i Sälen, og her findes et stort udvalg af pister i alle sværhedsgrader. 

Desuden finder du nogle af Sälens bedste funparker i Tandådalen/Hundfjället. 

De to områder Tandådalen/Hundfjället er forbundet med lift. I begge områder i Sälen finder du et stort udvalg af lækre hytter og lejligheder tæt på pisten. 

Køb liftkort til hele området, og snyd ikke dig selv for et besøg i Lindvallen.

Der er gratis skibus mellem områderne.


Skiområder i Sälen

Se hele udvalget her

Hos Alltime Travel finder du Danmarks største udvalg af hytter og lejligheder i Sälen. 

Se alle skiboliger her på siden, og book nemt skiferien online. 

Husk, at du i Sälen kan flyve til Scandinavian Mountain Airport fra København og Aalborg. 

Danskernes foretrukne skiområde i Sverige

Sälens vel nok mest kendte skiområde er uden sammenligning Lindvallen/Högfjället og Tandådalen/Hundfjället - med et og samme liftkort kan du køre i begge områder. 

Bestil nemt og hurtigt skiferie til Sälen online på alltime-travel.dk eller kontakt én af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7015 3232 for råd og vejledning om, hvilket område du skal vælge. Alle ferierådgivere har selv været på skiferie i Sälen og har gennem årene været på flere studieture til Sälen. Vi kender således området særdeles godt og kan derfor give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning omkring skiferie Sälen.

Sälen har noget for enhver smag!

Mange skiglade børnefamilier drager hvert år på skiferie og en stor andel heraf går til Sälen, som for alle 4 områders vedkommende er tilrettelagt ud fra at skabe de perfekte rammer for den årlige familieskiferie. 

Skiområderne i Sälen tilbyder et stort udvalg af familie- og nybegyndervenlige pister med hovedvægt på grønne, blå og røde pister. Er du en mere erfaren skiløber, findes der selvfølgelig også udfordrende skiløb for dig i Sälen. Skiferie til Sälen er således det oplagte valg for børnefamilier. 

Alle områder i Sälen tilbyder et varieret terræn med både lette og mere udfordrende pister. Desuden finder du i alle skiområder i Sälen spændende og sjove funparker med alt i hop, rails, boxes og halfpipes. Er du nybegynder bør du ikke snyde dig selv for en tur i funparken. Her findes også mindre hop, som man sagtens kan prøve kræfter med. Svigter modet kan du heldigvis stadig få et adrenalinsus.