Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Store skioplevelser i Tandådalen/Hundfjället
Tandådalen og Hundfjället tilbyder optimale forhold for børnefamilier og nybegyndere, men I kan sagtens finde udfordrende skiløb i de store og spændende skiområder. I får nemlig adgang til hele 4 skiområder med et liftkort!

Skiferie til Tandådalen/Hundfjället

Oplev Tandådalen og Hundfjället

Tandådalen/Hundfjället er en del af det store skiområder i Sälen, som desuden byder på Lindvallen og Högfjället. 

De fleste indkvarteringssteder i Tandådalen/Hundfjället ligger meget tæt på pisten, hvilket betyder I hurtigt kan komme på farten. Én af de store nyheder for området er den nye stolelift i Hundfjället, som erstatter de mange træklifte, der er ved de røde pister; en 8 personers stolelift med varme i sædet og vindskjold, som bringer jer til tops på under 4 minutter!

Flere skønne skiområder

Tandådalen/Hundfjället i Sverige er en del af Sälen området. Tandådalen/Hundfjället er 2 skiområder som er forbundet med transportlifte, der sikrer at I let kan bevæge jer mellem de to store skiområder. Med 60 løjper i forskellig sværhedsgrad, 38 lifte og 7 rullebånd udgør Tandådalen/Hundfjället er et ægte skiparadis for alle aldersgrupper. Lindvallen er beliggende tæt på og er forbundet med gratis skibusser.

Glæd jer til alsidigt skiløb, hvor I finder alt lige fra den stejle sorte pist "Väggen" til grønne børne- og begyndervenlige bakker. Prøv også de brede bakker, der er oplagte til perfekte carvingsving i det sneklædte svenske landskab.

Et skiparadis for børn i alle aldre

Børnene vil elske at holde skifere i Tandådalen/Hundfjället, og blandt familiens mindste er Troldeskoven et hit. Her kan børnene gå på oplevelse i troldenes verden og møde intet mindre end 450 forskellige skovtrolde. I Trollens Snöland finder I det nye legeland, hvor børnene kan lege mens de lærer. Her vækker legetøj, figurer og søde skilærere og børnepassere altid glæde – både hos børnene og deres forældre, som kan nyde lidt skiløb på egen hånd, mens børnene bliver passet.

Valles vinteruger med gratis skileje - Kan bookes fra juni/juli

Rejs på skiferie i uge 3-5 eller 13-15 2025, og få gratis gruppeskiskole og skileje til børn under 7 år! Valles vinteruger.

For at få rabatten skal der bestilles minimum et voksen liftkort af 4 dage og opholdet skal være minimum 4 nætter.

Der er skiskole til børn fra 3 år! Der er begrænset antal pladser, så bestil i god tid. 

Rabatten frafalder på ændringer efter kampagnens udløb og der betales herefter fuld pris.

Sjov i Sveriges største snowpark

De større børn og adrenalinelskende voksne vil også elske Tandådalen. Her kan legesyge fartelskere prøve kræfter med halfpipes og hop i en af Sveriges bedste snowparker, heriblandt Sveriges største snowpark, Tandådalen Super Park. Flere parker i Tandådalen anses for at være blandt Sveriges bedste, blandt andet den største park Tandådalen Super Park, men også Tandådalens Junior Park der er for de lidt yngre. Besøg også Big Air Arena der er en permanent hoppearena og iPark som er en rail- og boxarena.

Masser af underholdende aktiviteter

Byerne byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuldt afterski. I det nærliggende Lindvallen finder I aktivitetscenteret Experium med badeland fyldt med rutsjebaner og vandsjov. I aktivitetscenteret finder I også spaafdeling, bowlingcenter, biograf, restauranter, samt en natklub til natteravne. Der går gratis busser til og fra Lindvallen. 

I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien. Tag eksempelvis en smuk og naturrig tur på hundeslæde, øv flotte kunstner på skøjtebanen eller få lidt varme og se en god film i biografen med hele familien.

Med fly til Tandådalen / Hundfjället (Sälen)

For nyligt åbnede Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 10 minutter fra Tandådalen / Hundfjället, så I kan flyve på skiferie. Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk mulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.  

SAS flyver til Scandinavian Mountains Airport direkte fra København og Aalborg og kan købes her. Til og fra lufthavnen er det muligt at booke transferbus med Sälen Buss.

Tag færgen på skiferie og afkort køreturen til Tandådalen / Hundfjället

Når du skal på skiferie til Lindvallen, kan du med fordel booke skiferie med færge og afkorte køreturen. 

Færge fra Sjælland
Bor du på Sjælland, kan du tage DFDS Seaways fra København til Oslo, og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo - her fra har du kun 245 km i bil til Sälen.

Færge fra Jylland
Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Tandådalen / Hundfjället. Fra Jylland tilbyder vi følgende færgeruter:

  • Frederikshavn - Oslo (245 km til Sälen)
  • Hirtshals - Kristiansand (548 km til Sälen)
  • Frederikshavn - Göteborg (468 km til Sälen)

Hos Alltime Travel er vi meget fleksible og ønsker at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke som det passer jer bedst. Ring og få den bedste løsning på 7015 3232.