Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

BEKLAGER! MEN DER TILBYDES DESVÆRRE IKKE FLY TIL SÄLEN / TRYSIL I 2022 / 23

Læs mere om Scandinavian Mountains Airport, transfer og bagage

Scandinavian Mountains Airport - Ny lufthavn mellem Sälen og Trysil

Midt i de svenske fjelde, lige mellem Sveriges og Norges største skiområder; Sälen og Trysil, finder I den helt nye internationale lufthavn, Scandinavian Mountains Airport. Landingsbanen er 2.500 meter lang og tager imod de fleste typer af fly - både indenrigs- og udenrigsfly. Terminalen er 9.500 kvm og huser bl.a. en restaurant, taxfree shop, biludlejning, bustransfer m.m.

Ankomstinformation Sälen

Fra Scandinavian Mountains Airport har du kun 10 minutters transfer til Hundfjället og Tandådalen (Sälen) og 20-25 minutter til Högfjället og Lindvallen (Sälen). Du kan bestille transfer fra lufthavnen til indtjekningsstationen, der hører til dit overnatningsområde.

Ved ankomst før indtjekningstidspunktet kører transferbussen til et centralt sted i Hundfjället, Tandådalen, Högfjället og Lindvallen, og ikke til indtjekningsstationen, der står på din voucher. Her findes muligheder for bagageopbevaring, opbevaring af værdigenstande samt mulighed for omklædning. Transport fra skiområdet til din skibolig er ikke inkluderet, men du kan bestille taxa via Sälenbuss på info@salenbuss.se eller på tlf. +46 280 20300.

Ved ankomst efter indtjekningstidspunktet kører transferbussen til den indtjekningsstation, du valgte, da du bestilte transfer. Bemærk, at din skibolig kan ligge et stykke fra indtjekningsstedet og at du selv er ansvarlig for transport hertil, hvis det er nødvendigt. Bemærk, at det er muligt at bestille privat transfer, der kører direkte til dit overnatningssted via indtjekningsstationen hos salenbuss.se.

Ankomstinformation Trysil

Fra Scandinavian Mountains Airport har du 40 minutters transfer til Trysil. Ved hver flyankomst er der transfer enten direkte til din skibolig eller til receptionen, der hører til din skibolig.

Ved ankomst før indtjekningstidspunktet kører transferbussen til receptionen på Turistsenteret, Radisson Hotellerne eller Høyfjellssenteret. I nærheden heraf er der mulighed for bagageopbevaring, opbevaring af værdigenstande samt mulighed for omklædning. Transport fra skiområdet til din skibolig er ikke inkluderet, men du kan bestille taxa via Trysil Taxi på tlf. +47 62 45 11 90.

Ved ankomst efter indtjekningstidspunktet kører transferbussen til den reception, du valgte, da du bestilte transfer. Bemærk, at din skibolig kan ligge et stykke fra indtjekningsstedet og at du selv er ansvarlig for transport hertil, hvis det er nødvendigt. I Trysil kører der en skibus mellem de forskellige boligområder, som frit kan benyttes, når man har et aktivt liftkort.

Transfer med bus, hundeslæde eller snescooter

Ved hver flyankomst venter der forskellige transportmuligheder til din skibolig. Du kan vælge at bestille transfer med bus, enten privat (direkte til din bolig) eller fælles (direkte til receptionen på skistedet). Book transfer med bus under "Extra", når du gennemfører din bestilling online hos Alltime Travel.

Du kan også vælge transfer med hundeslæde og få en helt unik oplevelse allerede på vejen til din skibolig i Sälen. Hundeslæde-transfer kan bookes hos: Peakpoint Adventures og Fjälleventyr

Oplev en helt unik transfer fra lufthavnen til Sälen på snecooter! Scooteren står og venter på jer, når I lander - overalls og hjelme indgår på alle ture, og din bagage bliver kørt direkte til din bolig. Hvis du vil slutte skiferien af med manér, kan du også booke scootertransfer til lufthavnen, når turen går hjem igen. Book snescooter-transfer her: Sälens Snöskotersafari

Bagage på flyet

På flyet til Sälen og Trysil, må I have følgende bagage med:

  • SAS fra København og Aalborg: Inkl. håndbagage eller skistøvler max 8 kg (gælder ikke for børn på 0-23 mdr.), og indtjekket bagage max 23 kg pr. pers. En baby kan medbringe klapvogn eller barnevogn på max 23 kg. Medbringer I egne ski eller snowboard skal det tilvælges under knappen "Ændre Extra" ved bestilling. Prisen er kr. 270 pr. vej.

Kort skiferie med fly

Når du tager på skiferie til Sälen eller Trysil med fly, har du gode muligheder for en kort skiferie eller en forlænget weekend på ski. En miniskiferie med fly er et godt alternativ, hvis man ikke har mulighed for at tage en hel uge ud af kalenderen, eller hvis benene kun rækker til 4 dage på ski. Tag på en billig skirejse med fly eller en weekend skiferie med fly sammen med vennerne eller familien og få et tiltrængt afbræk fra hverdagens stress og jag. Nyd den friske fjeldluft og få tanket op på D-vitaminerne. Her på siden kan du bestille skiferie med fly fra Aalborg, København og Sønderborg til Sälen/Trysil.