Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Enestående skiløb i de Schweiziske alper
Prøv noget nyt og hold din skiferie i Schweiz. Her finder du nogle af de største skiområder, der byder på udfordringer for alle uanset niveau. I kan glæde jer til hyggelige alpehytter, alsidige nedfarter og sjov afterski, hvis familiens næste skiferie går til Schweiz. Er du glad for at trække dine egne spor i de uberørte områder? Så er Schweiz det helt rigtige sted!
Mest populære skiområder i Schweiz (1)
Arosa Lenzerheide
Arosa Lenzerheide
Arosa Lenzerheide er et kendt og meget elsket skiområde i Schweiz. Som de fleste andre skiområder i Schweiz, er Arosa Lenzerheide også en god blanding af fantastisk skiløb, hygge og...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Suverænt skiløb
  • Høj snesikkerhed og mange km pister
  • Fantastiske omgivelser og udsigt
Pister i området
110 km
87 km
28 km
Se skiområdet

Schweiz - på ski i højderne

Drag til Schweiz på skiferie

Schweiz er en eventyrlig skidestination. Da Schweiz ligger midt i Alperne, har du mulighed for at nå intet mindre end tre af de andre populære lande til skiferie, nemlig Østrig, Frankrig og Italien, helt uden at spænde skiene af. Omgivet af børnebakker, velpræparerede pister, off piste og funparker ligger de hyggeligste alpehytter med originale schweiziske frokostretter som ostefondue, racklette, lækre skinker og meget andet. Schweiz har det hele!

Familiens næste skiferie kan bookes online her på siden eller via vores dygtige skieksperter på 7015 3232.

Hvorfor skal skiferien gå til Schweiz?

Der er et væld af gode grunde til, hvorfor Schweiz gør sig særlig gældende som én af Europas absolut bedste lande at stå på ski i. Nedenfor har Alltime Travel  listet et udpluk:

  • Nedfarter for alle aldre og niveauer
  • Fantastisk sne hele sæsonen
  • Stå på ski til både Østrig, Frankrig og Italien fra Schweiz af
  • Velpræparerede pister, samt sjove offpister og funparks

Det bedste af skiferien til Schweiz

Schweiz har skiløb af højeste kvalitet, hvor der hele sæsonen vil være eventyrlig sne. I kan godt glæde jer til at nyde den smukke natur og udsigt til alperne, som får en til at glemme hverdagens stress og jag. I Schweiz er der skiløb for både modige og garvede skiløbere, som søger adrenalin på de farligeste og mest udfordrende nedfarter og for nybegyndere og børn i roligere omgivelser, som giver en et behageligt første møde med skiene. Vi vil gøre vores ypperste for at finde den perfekte skiferie til jer, hvis I ringer til vores hjælpsomme ferierådgivere på 7015 3232 , som kender til Europas bedste skisportsområder og boliger.