Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Store skihytter og skilejligheder i Norge, Sverige og Østrig
Er I en stor familie eller flere familier, der rejser sammen, så vil I få stor glæde af en skibolig med ekstra luksus, hvor der samtidig er god plads til alle på skiferien. Her på siden kan du se Alltime Travels store udvalg at skihytter og skilejligheder med den bedste standard og stor rummelighed. Men husk at bestille i god tid, for de store skiboliger ryger lynhurtigt!

Vi har den store skibolig til jer!

Vores store luksus skihytter og skilejligheder er nøje udvalgt på nogle af de fineste resorts og områder i både Østrig, Norge og Sverige. Ligegyldigt om I leder efter en luksus-skihytte i Alperne eller om I ønsker en luksus-skilejlighed i Norge, så har vi, hvad I søger, når I rejser flere sammen!

Der er mange grunde til at tage på luksus skiferie i Europa, for her kan I nemlig både opleve smukke dale, gamle bjergkæder, flotte landskaber og charmerende byer.

Hvor skal I hen?

Det er altid svært at finde ud af, hvor man skal tage hen. Men det har vi forsøgt at gøre nemmere! Med vores skidestinationer i både Norge, Sverige og Østrig vil I kunne nyde både fantastisk mad, vidunderlige omgivelser, charmerende byer og præparerede pister, men vigtigst af alt få en uforglemmelig skiferie i en af vores store, flotte luksus skihytter eller skilejligheder.

Hvad I kan forvente

Vores luksus skihytter og skilejligheder varierer ofte i størrelse fra 6 - 20+ personer, men med mere frihed end man finder på et hotel. De fleste af vores hytter er lavet i traditionelt hyttestil med originale elementer fra det lokale område. Vores hytter og skilejligheder til store familie eller grupper byder ofte både på skiopbevaring, boblebad, åben ildsted og balkon eller bar.  

Hvad er vigtigst for jer?

Vi ser en voksende tendens til ski-in og ski-out. 
De fleste af vores gæster elsker at have den frihed, at de selv kan vælge, hvornår de skal spise frokost eller hjem og slappe af. Derfor tilbyder Alltime Travel naturligvis en lang række luksus skihytter og skilejligheder med ski-in og ski-out. På den måde vælger I selv, hvornår I holder pause, om I skal sove til middag eller om I vil spise frokost i rolige omgivelser.

Europa har nogle af verdens bedste skidestinationer!

Med Alltime Travel kan I blandt andet vælge mellem en hyggelig hytte ved siden af byens liv eller en luksus-skihytte i alperne til familie og venner, som alle ligger lige ved siden af pisterne. Vi byder på et væld af skiferier til jer som ønsker at kombinere endeløse timer på pisterne med de nyeste trends inden for verdensklasse luksus. 

Vi tilbyder blandt andet skiferie til:

Det bedste alternativ til et luksushotel

Forestil jer at løbe ned ad en lækker piste, som ender direkte i Jeres skihytte, eller måske nyde udsigten med snedækkede bjerge, mens I slapper af i jacuzzien. Med Alltime Travel finder vi lige præcis Jeres drømmeferie via nogle af verdens bedste skidestinationer kombineret med verdens bedste skirejser. 

Hvis I ønsker at tilbringe jeres vinterferie med familien eller venner i en luksus skihytte eller skilejlighed, har I mulighed for for at vælge fra vores brede vifte af store, luksuriøse boliger her på siden. Uanset om I er nybegyndere, som søger træning eller øvede, der er på udkig efter nye eventyr, kan I være sikre på at få fat i noget, der er lige jeres smag.