Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Vinterferie på ski med Alltime Travel

Tag familien med på vinterferie i uge 7 & 8 til en af Alltime Travels fantastiske skiområder i Norge, Sverige eller Østrig. Alltime Travel er ekspert i kør-selv-vinterferie til de bedste skiområder i Europa. Vi har altid markedets laveste priser, hvilket giver jer mulighed for at tage på vinterferie til en virkelig favorabel pris

Book din vinterferie til en af Europas populære skiområder i Norge, Sverige eller Østrig:

Skal I på skiferie i vinterferien i uge 7 eller 8? Klik ind på siderne nedenfor, og se hele udvalget af skiboliger i Europa.

Husk! Skiferie nordpå har typisk ankomst søndag-søndag og i Østrig er der typisk ankomst lørdag-lørdag.

Uge 7
Find vinterferie i uge 7

Tag på skiferie i skolernes vinterferie i uge 7, og giv børnene en oplevelse, de aldrig glemmer. Vælg blandt de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig.

OBS! Ankomst i Norden er typisk søndag-søndag, og i Østrig ankommer I typisk lørdag-lørdag.

Uge 8
Find vinterferie i uge 8

Tag på skiferie i skolernes vinterferie i uge 8, og giv børnene en oplevelse, de aldrig glemmer. Vælg blandt de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig.

OBS! Ankomst i Norden er typisk søndag-søndag, og i Østrig ankommer I typisk lørdag-lørdag.

Tag på vinterferie i Norge, Sverige eller Østrig!

Der er mange gode grunde til at overveje en vinterferie til en af de mange fantastiske destinationer.

  • Skiterræn til både nybegyndere og øvede
  • Gode børneområder på mange destinationer
  • Ofte gratis skileje og liftkort til børn
  • På kør-selv ferien bestemmer I selv farten

I nogle dele af Danmark falder vinterferien i uge 7, og i andre falder den i uge 8.
-Se vores udvalg af skiferier i uge 7
-Se vores udvalg af skiferier i uge 8


Hvor skal I hen på vinterferie?

En vinterferie på ski byder på store oplevelser for hele familien. Tag på vinterferie med Alltime Travel og nyd de smukke vinterlandskaber i både alperne og fjeldene mens du suser ned at pisterne. Er du i tvivl om hvor vinterferien skal gå hen i år, så lad dig inspirere ved at klikke rundt på vores hjemmeside, eller kontakt vores erfarne ferierådgivere, som altid sidder klar med gode råd og vejledning.
Alltime Travel tilbyder vinterferie til forskellige destinationer:

Billig vinterferie med Alltime Travel

Alltime Travels store udvalg og erfaring betyder, at du altid har mulighed for at finde en billig vinterferie hos os. Vinterferien skal selvfølgelig tilbringes på ski, og med Alltime Travel kan du opleve en kombination af fantastisk skiløb, store naturoplevelser i det smukke vinterlandskab i alperne og fjeldene, og masser af aktiviteter som hele familien kan være sammen om. I bor selvfølgelig i flotte hytter, lejligheder eller på hoteller, som alle har en central placering tæt på skiområdet -rigtig mange hytter og lejligheder ligger endda direkte ud til pisten eller transportløjper med ski-in/ski-out.
En vinterferie i sneen, hvad enten I tager syd på eller nord på, giver udfordrende skiløb for både nybegyndere og øvede alpinister, snowboardere og langrendsløbere.

Vinterferie i Fjeldene

Tager du med familien på vinterferie i de skønne norske eller svenske fjelde er du konstant omgivet af fantastisk smuk og storslået natur. Her bor bor du i hyggelige komfortable hytter eller lejligheder med masser af plads til børnene. Her er der virkelig dømt hygge med varm kakao foran brændeovnen efter en lang dag på ski. Sidst men ikke mindst byder vinterferie nord-på på en snesikkerhed uden sammenligning.

Vinterferie i Alperne

Vælger du at tage på vinterferie i alperne får du store sammenhængende områder, hvor du aldrig behøver køre på den samme pist. På vinterferie i alperne bor du på lækre hoteller hvor maden serveres og du ikke selv behøver rede sengen, eller i lejligheder hvor der er mulighed for halv- eller helpension, eller selv at stå for madlavningen. På en vinterferie i alperne er du også sikret de sjoveste afterski-barer i højt humør og et byliv du ikke oplever andre steder.

Inden du bestiller din vinterferie

Hvis du er blevet fristet til at tage på vinterferie til fjeldene eller alperne kan du læse meget mere om de enkelte destinationer her på siden. Inden du vælger feriedestination til vinterferien er det vigtigt at overveje hvilke krav, jeres familie har til skiterrænnet med hensyn til faciliteter og sværhedsgrad samt til bylivet i området. Hos Alltime Travel har vi udvalgt vores skidestinationer, så de tilbyder en bred mangfoldighed af facilitetsudbud, sværhedsgrad og byliv. Dette giver jer mulighed for at vælge en skidestination, der imødekommer jeres forventninger og familiens sammensætning. Hvis I er i tvivl om hvilken feriedestination I skal vælge til jeres næste vinterferie, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte vores venlige og kompetente skiafdeling, som sidder klar med gode råd og vejledning omkring din næste vinterferie.

Transport til skiferie

Der er flere måder at komme på skiferie i vinterferien og fordelen ved at rejse i højsæsonen. Den mest populære transportform er kør-selv skiferie, hvor man enten kører hele vejen eller forkorter køretiden med færge til Oslo, Kristiansand, Halmstad eller Göteborg. 

Ønsker I slet ikke at køre bil er det også muligt at flyve til Oslo eller til Sälen, hvor flere skiområder ligger tæt på fx Trysil og Lindvallen. Det er også muligt at tage toget til skiområderne Åre og Vemdalen.

Færge og tog kan bookes igennem Alltime Travel.