Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Vinterferie kun få timer fra Danmark
Tag hele familien med på en dejlig vinterferie i Sverige. Her kan familiens yngste få smag for skiløbet i trygge rammer, mens de mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med de sværere pister - som faktisk også findes i De Svenske Fjelde. Udforsk Alltime Travels udvalg af skiboliger her og bestil i dag for at få fat i de bedste til jeres familie.

Hvorfor tage på vinterferie i Sverige?

Der er mange gode grunde til at tage på vinterferie i Sverige.

  • Sverige er ideel for børnefamilier
  • Perfekt til både nybegyndere og øvede
  • Høj snesikkerhed
  • Hyggelige hytter i svensk fjeldstil
  • Velpræparerede løjper
  • Smukke langrendsløjper

Læs mere om vinterferie i Sverige her...

En vinterferie i Sverige er ideel for børnefamilier, da der her virkelig er tænkt på at give de mindste den bedst mulige oplevelse de første gange, de skal prøve kræfter med skiløbets glæder. Derfor findes der store legeområder, børnebakker med børnelifter og naturligvis et hav af dygtige skilærere. Endvidere findes der i flere af skiområderne en lang række aktivitetsmuligheder såsom wellnessbade, svømmehaller osv. En vinterferie i Sverige vil med garanti være en succes for hele familien.

De mest populære områder

Lindvallen & Högfjället
Denne skidestination ligger i det populære Sälen og har nordeuropas største sammenhængende børneskiområde. Her venter med garanti oplevelser for alle skielskere.
Læs mere om Lindvallen & Högfjället her
Tandådalen & Hundfjället
Dette område ligger også i Sälen, og er velegnet til børnefamilie og nybegyndere, men der kan også sagtens findes udfordringer til de mere erfarne skiløbere.
Læs mere om Tandådalen og Hundfjället her

Hjælp og vejledning

Hos Alltime Travel er vi meget gerne behjælpelige med de praktiske foranstaltninger, der skal være i orden, når I skal på vinterferie i Sverige. Vi hjælper gerne med transporten til og fra feriedestinationen med hensyn til vejbeskrivelse, rabat på færgebilletter m.m. På flere skidestinationer kan vi desuden også hjælpe med skileje, skiskole og liftkort, så alt er klart når I ankommer til jeres feriedestination. På denne måde får I mest mulig skiløb ud af feriens dage og der opnås ofte rabat ved at bestille dette hjemmefra i god tid. Se meget mere om vores mange destinationer her på siden eller bestil vores skikatalog under bestil katalog, så I i ro og mag kan sidde og studere de mange forskellige muligheder.

Bestil vinterferie til Sverige hos Alltime Travel

Hvis du er blevet fristet til at tage på vinterferie i Sverige kan du læse meget mere om de enkelte destinationer her på siden. Inden I vælger feriedestination til vinterferien i Sverige er det vigtigt at I overvejer hvilke krav, familien har til skiterrænnet med hensyn til faciliteter og sværhedsgrad samt til bylivet i området. Hos Alltime Travel har vi udvalgt vores skidestinationer, så der er mange forskellige facilitetsudbud, sværhedsgrader og byliv. Dette giver jer mulighed for at vælge en skidestination, der imødekommer jeres forventninger og behov samt familiens sammensætning. Hvis I er i tvivl om hvilken feriedestination I skal vælge til jeres næste vinterferie i Sverige, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte os.