Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Et af Sveriges bedste og mest børnevenlige skiområder
Lindvallen byder på godt skiløb med Nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, tropisk badeland, bowling, biograf, restauranter og McDonald's med ski-in/ski-out. Her finder I nogle af de mest populære skiboliger beliggende et sneboldkast fra de fleste familievenlige faciliteter.

Skiferie til Lindvallen i Sverige

Tag hele familien på ski

Lindvallen i Sälen er uden sammenligning det største og mest populære skiområde i Sverige, som hvert år besøges af mange skiglade danske børnefamilier. Her finder I varieret skiløb på alle niveauer, og fantastiske skioplevelser venter for sneelskere i alle aldersgrupper. 

Lindvallen og Högfjället ligger lige ved siden af hinanden og er forbundet med slæbelifter og skibusser. Netop denne kombination giver jer mere end 40 km pister at boltre jer på. I Lindvallen og Högfjället finder I udfordringer til alle niveauer og aldre, for på de brede pister kan I nyde skønt alpint skiløb og smuk udsigt.

Stort og moderne skiområde

Når du tager på skiferie i Lindvallen/Högfjället, vil du opleve et stort og moderne skiområde med pister i alle sværhedsgrader. Hovedvægten ligger dog på de lettere grønne pister. I området Lindvallen/Högfjället, der er forbundet med træklifte, finder du hele 40 km pister som er forbundet af intet mindre end 48 lifter. 

Tilsammen har de 48 lifter en kapacitet på over 40.000 pers./time, så der er aldrig lang kø ved pisten i Lindvallen/Högfjället. 

Aktiviteter uden for pisten

Experium er Lindvallens største attraktion udenfor pisterne, og i centeret finder I alt, hvad familiens hjerter kan begære af sjov og underholdning. I det tropiske badeland kan I boltre jer på vandrutsjebanerne, på bowlingbanerne kan I finde familiens bowlingmester og i biografen kan I se de nyeste film. I finder også en spaafdeling, gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og en Valleshop. 


For nybegyndere og skiskole

For børn og nybegyndere byder Lindvallen og Högfjellet på grønne pister og afskærmede børneområder, som danner de perfekte rammer for de allerførste sving. Særligt fra Experiumtorget til Gustavtorget i Lindvallen findes et stort udvalg af grønne nybegynder pister og træklifte. 

Mange af pisterne i svenske Lindvallen er udstyret med snekanoner, der sørger for indbydende puddersne hele skisæsonen.  

Valles Vinteruger i Lindvallen 2025 - Kan bookes fra juni/juli

Rejs i uge 3-5 og 13-15 og få gratis skiskole og skileje til børn. Børn under 7 år får gratis skiskole og skileje ved ophold i disse uger. Der er skiskole til børn fra 3 år. For at benytte dette tilbud, skal I minimum bestille og betale for 1 voksen liftkort i mindst 4 dage. Bemærk, at der er begrænset antal pladser, specielt i Lindvallen på Experiumtorget. Ved ændringer efter tilbuddet udløber, sker alle ændringer til fuld pris, og rabatten bortfalder.

Udfordrende skiløb på fjeldet

Når I har stået på ski et par dage og har fået føling med skiene, venter de sjovere og mere udfordrende pister, som ligger højere oppe på fjeldet, hvorfra I også kan nyde den fantastiske udsigt over fjeldet i svenske Dalarna. Her kan de erfarne skiløbere også glæde sig til sorte pister, hvor der er gode muligheder for at få fart under skiene. 

I snowparken, Pink Park, kan familiens vovehalse mærke adrenalinsuset på ca. 50 rails og hop i forskellige sværhedsgrader. Hvert år er opbygningen af parkerne forskellige, så kom gerne igen. 

Med fly til Lindvallen (Sälen)

For nyligt åbnede Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 20 minutter fra Lindvallen, så I kan flyve på skiferie. Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk mulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.  

Det er muligt at flyve direkte med SAS fra Aalborg og København og flybilletterne kan købes her. Hos Sälen buss kan i booke transfer med bus eller privat kørsel. 

Alt er tæt på pisterne i Lindvallen, så I behøver ikke bil, mens I er på skiferie.


Tag færgen på skiferie og afkort køreturen til Lindvallen

Når du skal på skiferie til Lindvallen, kan du med fordel booke skiferie med færge og afkorte køreturen. 

Færge fra Sjælland
Bor du på Sjælland, kan du tage DFDS Seaways fra København til Oslo, og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo - her fra har du kun 245 km i bil til Sälen.

Færge fra Jylland
Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Lindvallen. Fra Jylland tilbyder vi følgende færgeruter:

  • Frederikshavn - Oslo (245 km til Sälen)
  • Hirtshals - Kristiansand (584 km til Sälen)
  • Frederikshavn - Göteborg (468 km til Sälen)

Hos Alltime Travel er vi meget fleksible og ønsker at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke som det passer jer bedst. Ring og få den bedste løsning på 7015 3232.

Få råd og vejlening til Lindvallen

I bor altid tæt på pisten i veludstyrede hytter og skilejligheder, og der er aldrig langt til indkøbsmuligheder og aktiviteter. 

Vores skiferierådgivere har besøgt skidestinationerne i Sälen mange gange, og er selv passionerede skiløbere. Derfor kan de også hjælpe jer med at få opfyldt alle jeres skiferieønsker, så I får den bedste skioplevelse i Sverige. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferie rådgivere på tlf. 7015 3232.

Parkering & ladestandere i Lindvallen

Parkering i Lindvallen

Læs om de specifikke parkeringsregler på vores indkvarteringssider. 

Ladestandere i Lindvallen

Hvis du kører i elbil er disse skiboliger tættest på ladestandere:

Skistar Lodge Lindvallen

Blå Byn

Östra Sälsätern

Experiumtorget

Timmerbyn

Timmerby Village
Gubbmyren

Grand Gårdarna

Orlarsvägen

Du kan også se ladestanderne på kortet her.

Langrend i Lindvallen

Lindvallen byder på 6 langrendsspor (22 km), hvor af Cross-Country Arena Lindvallen blå og grøn er oplyste. Start evt. dagen ved Experiumtorget, hvor Cross-Country Arena Lindvallen kan tilgås. Toppspåret Lindvallen kan nås fra Gustav Express, Experium Express eller Söderåsen Express. Det kræver dog et alpin liftkort at benytte dem eller en enkeltbillet. 

For at benytte sig af langrendssporene i Lindvallen kræver det et Cross-CountryPass. Dog er Toppspåret gratis at benytte. Cross-CountryPass giver også adgang til skibusserne i Sälen.

Det er muligt at bestille et liftkort, der både gælder til langrendsspor og alpin. Det er ligeledes muligt både at leje landgrensudstyr og alpin. 

Vil du have flere langrendsløjper kan du tage skibussen til Tandådalen/Hundfjället eller Högfjället, der hver især byder på 25,7 km og 51,7 km løjper. I Högfjället er der også spor til skøjteløb.