Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Timmerbyn

Lindvallen
Ski lift
Fra 50-300 m.
Piste
Fra 50-300 m.
Skiskole
150 m
Skitorvet
200 m
Indkøb
150 m
Badeland
400 m
Charmerende Timmerbyn
Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.
Fakta om indkvartering
Ski lift
Fra 50-300 m.
Piste
Fra 50-300 m.
Skiskole
150 m
Skitorvet
200 m
Indkøb
150 m
Badeland
400 m

Timmerbyn i Lindvallen - bo tæt på det hele

Velkommen til Timmerbyn i Lindvallen

Timmerbyn ligger med kort afstand til pisterne, som fører ned til Experiumtorget i Lindvalllen, hvor I finder både skiudlejning, liftkortsalg, restauranter og masser af underholdning. Inden for 1-200 meter fra hytterne finder I desuden det populære Experium, der er et sikkert hit hos børnene. I Experium findes et væld af sjove faciliteter og aktiviteter, badeland, bowling, butikker og frisør. Det store supermarked i Lindvallen ligger på parkeringspladsen uden for Experium.

Charmerende hytter til skiferien

De charmerende dobbelthytter er komfortabelt indrettet med alt, hvad I behøver til skiferien. Der er plads til hygge i stuen foran pejsen med spil, afslapning i saunaen, hvor I kan lune de kolde kroppe og gode muligheder for selv at kokkere lækre måltider i de fuldt udstyret køkken. Boligerne er bygget og renoveret løbende igennem årene, hvilket betyder at indretning og udseende varierer fra bolig til bolig. Dog er de alle helt suveræne til skiferie i Sverige. Afstandene variere alt efter hvor I bor i det store hytteområde.


Hvorfor skal I vælge Timmerbyn

Highlights fra Timmerbyn:

  • Tæt på lift, service og underholdning
  • Pæne, hyggelige dobbelthytter med moderne indretning
  • Plads til hele familien
  • Et væld af aktiviteter og faciliteter tæt på

Experium: Underholdning for hele familien✓

Experium i Lindvallen har det hele! Her er underholdning for hele familien. Fra Timmerbyn er der en kort gåtur til Experium hvor der er gode restauranter, cafe, bar og meget mere. 

  • Stor badeland
  • Bowlingbaner og spille arkade
  • Restauranter og cafeer samt shows
  • Butikker og frisør