Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skistar Lodge Lindvallen

Lindvallen
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
25 m
Skitorvet
Indkøb
1.2 km
Lejligheder lige ved børneområdet med ski-in/ski-out
Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
25 m
Skitorvet
Indkøb
1.2 km

Skistar Lodge Lindvallen i Lindvallen

Én af børnefamiliernes favoritter

Skistar Lodge LIndvallen er et hit blandt børnefamilier og det forstår vi godt! Blot et sneboldskast fra lejlighederne ligger Lindvallens største børneområde fyldt med grønne pister og gode lifter. Det er det perfekte sted for børn og nybegyndere, at tage de første sving på skiene.

Moderne lejligheder med ski-in/ski-out

På Skistar Lodge Lindvallen finder I omkring 100 lejligheder fordelt på 4 etager. I kælderen er der skiopbevaring og direkte adgang til pisterne, legeplads og slædebakke. Lejlighederne kan rumme op til 6 personer, så de er perfekte til den mindre familier, som prioriterer suveræn placering og god standard højt. Der er fælles sauna på Skistar Lodge LIndvallen.

Familieunderholdning i Experium

I Experium kan I bowle om kap på bowlingbanen, pjaske løs i det store badeland, nyde lækre måltider eller måske afslapning i biografen til en god film kan friste? Trænger de voksne til lidt selvforkælelse, kan de over badelandet finde et spa-center, hvor I kan nyde skønne behandlinger til de ømme muskler. Besøg saunaverdenen, hvor I kan læne jer tilbage og koble helt af fra hverdagens stress og jag.  

Nemt til Experium med oplevelser

Lejlighedskomplekset har direkte forbindelse til det store oplevelsescenter, Experium. Her finder I et hav mulige oplevelser til når skiene er klikket af efter en aktiv dag på Lindvallens bakker. Den direkte forbindelse er en kæmpe fordel for familier med børn, for I behøver ikke at pakke børnene ind i skitøj, hue og vanter, når I skal have en bid mad på en af restauranterne.