Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Trysil er Norges største skiområde
Trysil byder på fantastisk skiløb for hele familien med pister i hele farveskalaen og 2 store børneområder med skiskole og aktiviteter. Her er mere end 78 km pister med Norges bedste snowboardpark, juniorpark og familiesjov i funride.

Skiferie til Trysil i Norge

Trysil er danskernes favorit i Norge

Trysil er ikke bare Norges største skianlæg, men nok også Norges bedste og mest komplette. Skianlægget består af 4 sammenhængende områder med hver deres karakteristika: 

  • Trysil Turistcenter
  • Skihytta
  • Høgegga 
  • Trysil Højfjellssenter

Skianlægget er yderst gennemtænkt med pister i alle sværhedsgrader, som ligger side om side og mødes i bunden, så familien både kan føle sig trygge og blive udfordret, mens de følges ned ad pisterne. Skiferie til Trysil betyder snegaranti takket være 484 snekanoner, som dækker pisterne med indbydende puddersne hele sæsonen. Der findes ca. 100 km langrendsspor på Trysil. 

Velkommen til børnenes skiparadis

I Trysil finder I intet mindre end tre børneparker, som byder på sjov og underholdning for selv for de mindste. Området er perfekt for børnefamilier, der ønsker en tryg og sjov skiferie for de mindste. I børneparkerne kan børn i alle aldre lege skiløbet ind. Rullebånd, legeland, underholdning og sjove figurer gør debuten på ski til en god oplevelse. I Trysil finder I også mange børne- og begyndervenlige pister og lifter udenfor børneområderne. 

For de større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov i Trysils veludstyrede snowboardpark.  

Gratis skiskole og skileje for børn 2025 - Kan bookes fra juni/juli

Trysil byder på gratis skiskole og skileje for børn i alderen 0-6 år i Valles vinteruger ved ophold i uge 3-5 & 13-15 2024. Det er en fantastisk mulighed for, at børnene med garanti får en magisk skioplevelse. For at få dette tilbud skal der bestilles mindst 1 voksen liftkort på minimum 4 dage senest 28. oktober 2023. Der er skiskole fra 3 år og op. Bemærk, der er begrænset antal pladser på alle hold, og begrænset antal gratis pladser. Der findes både en skiskole i bunden af Turistcenteret og en skiskole på Høyfjellcenteret. Vi anbefaler alle, at sende deres børn på skiskole - og med de søde og dygtige skilærere i Trysil er det en leg, at lære at stå på ski. 

OBS: Gælder IKKE ved overnatning på Trysil Hotell, Fagertoppen 12B & 6B, Storsten, Fjelltun lejligheder, Fjelltun hytter, Trysiltunet 16B, Bakkebyvegen 1D, 20A, 22B, Sandlau Chalet og nogle lejligheder i Trysil Alpine Lodge.

Trysil Turistcenter i dalen

Trysil Turistcenter ligger tættest på Trysil by, og her findes den største variation og blanding af både grønne, blå, røde og enkelte sorte pister. Området er således meget velegnet til familier med både nybegyndere og mere øvede skiløbere. 

Alle pisterne og liftene er samlet i bunden ved Turistcenteret, og man kan således nemt mødes til frokost eller en kop varm kakao i løbet af dagen. På Turistcentersiden findes der alt fra lejligheder, store og luksuriøse hytter til hotel og hotellejligheder samt skiudlejning og butikker til cafeer, barer og restauranter.

Høgegga til de øvede skiløbere

På Høgeggasiden findes primært sorte pister, som henvender sig til de mere øvede skiløbere, men det er også muligt at besøge området med børn, da der på hver side af de sorte pister snor sig en hyggelig og flad blå piste gennem træerne for til sidst at ende samme sted som de sorte pister. 

Høgegga ligger mellem Turistcenteret og Høyfjellscenteret og kan nås fra begge sider af fjeldet. Det er ikke muligt at bo på Høgegga, men i bunden af området ligger en cafe og varmestue. 

Trysil Høyfjellscenter midt på fjeldet

Høyfjellscenteret ligger oppe på fjeldet og kan nås i bil eller på ski via Turistcenteret. Skal I fra Turistcenteret til Høyfjellscenteret kan I komme dette via Skihytta på ski. Tag den nye stolelift fra Skihytta  til toppen og herfra kan I komme ned til Høyfjellscenter. 

Pisterne på Høyfjellscenteret i Trysil består primært af røde pister i den øvre del, samt mange grønne pister i den nederste del af området, og er et supergodt område til familier med begyndere. På Høyfjellscenteret findes et stort antal hytter, lejligheder og hoteller som alle ligger med fantastisk udsigt over både skiområdet og fjeldet. På Høyfjellscenteret ligger desuden skiudlejning, butikker, supermarker, bare, caféer og restauranter.

Aktiviteter og underholdning uden ski

I Trysil kommer I ikke til at kede jer, når dagens skiløb er slut. Tag for eksempel en tur i den lokale biograf eller et smut på Trysil-Knut Skimuseum, hvor der er underholdning og skihistorie for hele familien. I det hyggelige bycenter er der også mulighed at slappe af på en af de mange caféer, restauranter og barer. 

På Hotel Radisson ved Trysil Turistcenter kan familien blive underholdt med bowling og børnene vil elske en tur i badeland. På hotellet findes desuden et hyggeligt pizzeria, en diner samt en flot lobbybar.

Tag på kør-selv skiferie til Trysil i bil

Trysil er helt klart køreturen værd. Planlægges kør-selv skiferien rigtigt, kan køreturen blive til en del af oplevelsen. Lad os hjælpe jer med at planlægge skiferien til Trysil - så starter turen allerede når I sætter jer ind i bilen. 

Trysil ligger ca. 800 km fra København og turen kan i bil tilbagelægges på omkring 9 timer med små pauser undervejs. 

Book færge og afkort køreturen

Når du skal på skiferie til Trysil, kan du med fordel booke skiferie med færge og afkorte køreturen. 

Færge fra Sjælland
Bor du på Sjælland, kan du tage DFDS Seaways fra København til Oslo, og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo - her fra har du kun 210 km i bil til Trysil.

Færge fra Jylland
Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Trysil. Fra Jylland tilbyder vi følgende færgeruter:

  • Frederikshavn - Oslo (210 km til Trysil)
  • Hirtshals - Kristiansand (530 km til Trysil)
  • Frederikshavn - Göteborg (497 km til Trysil)

Hos Alltime Travel er vi meget fleksible og ønsker at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke som det passer jer bedst. Ring og få den bedste løsning på 7015 3232.

Flyv på skiferie til Trysil

For nyligt åbnede Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 40 minutter fra Trysil, så I kan flyve på skiferie. Den nye lufthavn ligger i Sverige - kun en kort køretur til Trysil i Norge. Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk valgmulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.  

Du kan booke flybilletter direkte hos SAS direkte fra København og Aalborg her.