Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Find og bestil jeres favoritbolig til skiferie i uge 8
Drømmer familien om en skiferie i uge 8 til Norge, Sverige eller Østrig? Så er det en god idé at bestille skiferien allerede nu, da de mest eftertragtede boliger hurtigt bliver udsolgt. Hos Alltime Travel kan I vælge skiferie på alle de populære destinationer, som I kan læse mere om nedenfor eller ringe på tlf. 7015 3232.

Skiferie i uge 8

Skiferie med familien i uge 8

Skiferie i uge 8 er både lig med flere på pisten, men også mange ekstra arrangementer - særligt for børn! Dette gælder både underholdning på ski, men også uden ski, som børnene sætter pris på, så de kan løbe rundt og lege, kælke eller andet. Nogle af destinationerne byder også på vandlande og indendørs legepladser, hvilket helt sikkert vil vække begejstring hos børnene.

Lejligheder, hoteller eller halvpension

I Østrig afhænger boligen af, hvilken form for skiferie I ønsker, da her er mange former for indkvartering. Bo I byen på et hotel med luksus, bo i en lejlighed i bjergene eller få halvpension, så I ikke skal bekymre jer om indkøb til morgen- og aftensmad.
Læs mere om skiboliger med ski-in/ski-out her

Skiferie i andre uger

Drømmer I om at forkæle børnene med en masse sjove aktiviteter i deres ferie, så er skiferie i uge 8 oplagt. Hvis I ikke kan rejse i uge 8, men stadig vil have skiløb med mange aktiviteter, så kan I bestille og læse mere om skiferie i uge 7 her eller for eksempel tage afsted på ski i vinterferien. Begge uger er meget populære, så det er bedst at bestille i god tid for at sikre jer drømmeboligen.

Perfekt til børnefamilierne

Norden byder på fantastisk skiløb til børnefamilien, hvor I både får gode pister, områder og underholdning til børn. I Norge er der snegaranti samt udfordrende pister til erfarne skiløbere og gode nybegynderpister. Det er den perfekte destination, når familie skal på skiferie med børn for første gang. Bestil skiferie til Norge og læs mere her. I behøver ikke køre langt for at komme til Sveriges skidestinationer. Heriblandt er et af Nordeuropas største skiområder med omkring 250 nedfarter. Bestil skiferie til Sverige og læs mere her.

Skiferie i De Østrigske Alper

Østrig er fantastisk skiløb, udfordrende pister, underholdende afterski og hyggelige restauranter i bjergene. I kan udforske det store skiområde i Wagrain, der består af flere områder som Flachau, St. Johan og Alpendorf. Selve byen er også utrolig hyggelig, og desuden er her dansk skiskole. Læs mere om skiferie i Wagrain her. Alltime Travel kender alt til destinationerne i Østrig, og vi hjælper gerne med at finde den perfekte skiferie til jer. Her kan du læse om alle Østrigs skidestinationer og bestille familiens skibolig.

Find den perfekte skibolig

Hyggelige hytter og lejligheder
Sverige og Norge har mange hyggelige hytter og lejligheder, hvor I både kan få luksus og idyl. Det er typisk bjælkehytter og store lejligheder med plads til familien. De fleste hytter har ski-in/ski-out, så I kan komme nemt til pisterne. Læs mere om store skihytter og -lejligheder her