Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiboliger til alle ønsker
Find og bestil skibolig til din næste skiferie med plads til par, familier, store vennegrupper og mange, der rejser sammen. HosAlltime Travel finder du Danmarks største udvalg af skiboliger til de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig - hvad end du søger skihytte, lejlighed eller hotel. Du kan læse meget mere om skiferie i de forskellige boligformer og udforske det brede udvalg.

Bliv klogere på skiboligerne

Her på siden kan du nemt finde og booke de bedste skiboliger til nogle af Europas bedste skidestinationer. Der kan bookes forskellige skiboliger i form af enten skihytter, lejligheder eller hoteller. Det hele afhænger af, hvilke ønsker og behov jeres familie har. 

Kontakt vores erfarne ferierådgivere for hjælp og vejledning om skiboliger til skiferien på tlf. 7015 3232.

Vælg skihytte som skibolig

En skihytte er praktisk til børnefamilier, hvor de mindste ikke kan holde til at stå på ski en hel dag, men i stedet for kan komme hjem og lege i skihytten. Mange kan også godt lide at tilbringe aftenen hjemme, og det skaber en skihytte de perfekte rammer omkring. 

Skihytterne varierer i størrelse fra skihytter til 4 personer op til skihytter til 30 personer. Nogle skihytter er placeret i byerne, mens andre ligger direkte ud til løjperne. På denne måde er det muligt at finde den skihytte, der passer jeres families ønsker og behov bedst.

Der er mange fordele ved at vælge en skihytte:

 • Stor frihed og fleksibilitet
 • Mange hytter med ski-in/ski-out
 • Ideel for samrejsende familier og vennepar
 • Hyggelig base for hele familien
 • Ofte fuldt udstyret med køkken, brændeovn og sauna

Vælg skilejlighed som skibolig

I en skilejlighed bliver der tilbudt komfort, frihed og fleksibilitet for hele familien. Skilejlighederne varierer i størrelse, indretning og faciliteter. Samtidig er placering og pris er også forskellig. Der er både mulighed for halv- og helpension, men også for selv at stå for madlavningen. 

Skilejlighederne kan både være placeret med ski-in/ski-out lige ved pisterne, mens andre er placeret lige midt i byområdet. Skilejlighederne er altid pæne, velholdte og godt udstyret med alt, hvad I skulle få brug for under jeres ophold.

Der er flere fordele ved at vælge en skilejlighed som skibolig:

 • Perfekt for børnefamilier
 • Komfort, frihed og fleksibilitet
 • Kan være med halv- eller halvpension
 • Ofte placeret gode steder, enten tæt på by eller pister

Vælg skihotel som skibolig

Når du vælger at bo på et skihotel, slipper man for mange af de praktiske ting som fx rengøring og madlavning. Det kan være nogle af de ting, man gerne vil slippe for efter en hel dag på ski. I stedet kan I nyde godt af hotellets facilieteter, når I endelig skal slappe af. Måske en tur i poolen eller i saunaen?

De bedste skihoteller ligger i Østrig, men der ligger også i skønne skihoteller i Norge og Sverige

Der er flere fordele ved at vælge et skihotel som skibolig:

 • Man slipper for rengøring
 • Madlavning er ikke nødvendig med restauranter på hotellet
 • Masser af aktivitetsmuligheder: Alt fra swimmingpools til underholdning

Bestilling af skibolig

Er du blevet fristet til at bestille en af ovenstående skiboliger, så tjek vores gode destinationer ud. Tag et kig rundt på Alltime Travels side og lad dig inspirere af de mange forskellige boligtyper og indkvarteringsformer. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken skidestination der bedst imødekommer familiens ønsker og behov, så er du velkommen til at kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 3232. Vi hjælper desuden gerne med at planlægge transport til og fra skisportsstedet.