Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Populære skiboliger i Norge, Sverige og Østrig
Drømmer du om en skiferie i uge 7 i Norge, Sverige eller Østrig? Så kan du med fordel bestille skiferien nu og være garanteret jeres favoritbolig. De mest eftertragtede skiboliger ryger nemlig lynhurtigt i populære skiuger som uge 7 og 8. Se alle ledige skiboliger i de populære skiområder i Norge, Sverige og Østrig nedenfor, hvor du også kan læse mere om destinationerne.

Skiferie i uge 7

Fantastisk skiløb i Norden

Norden er børnenes skiparadis med fokus på, at børn skal have nogle fantastiske dage med meget mere end ski med troldeskove, bobslædebaner og sjove figurer og bamser.
Skiferie i Norge byder på et fantastisk skiterræn som både udfordrer nybegyndere og erfarne skiløbere, og er samtidig snesikkert med puddersne i hele vintersæsonen.
Skiferie i Sverige er hyggeligt og let tilgængeligt, da rejsetiden til de sneklædte fjelde er kort. Herudover finder I Nordeuropas største skisportssted her med intet mindre end 250 nedfarter.

De bedste skioplevelser i Alperne

Skiferie i Østrig er fyldt med fantastisk skiløb, underholdende afterski og hyggelige restauranter i terrænet med jodlemusik.
Følelsen af at stå tidligt op om morgenen, nøjagtigt så det passer med, at man står klar ved lifterne, når de åbner, og kan tage den første lift op til toppen af terrænet. Her sidder alle spændte og forventningsfulde og spejder udover de helt nypræpereret pister, og kan endda stadig fornemme pistemaskinernes spor fra forrige nats arbejde. Skiene klikkes på, og man tager den første tur, ene og alene på de brede boulevarder helt til bunden - Dét er inbegrebet af ferieglæde og det er med til at give nogle fantastiske skioplevelser.

Hyggelige hytter og lejligheder i Sverige og Norge

Om I er til luksusferie eller autentisk hygge, så skal der nok være noget, som passer perfekt til jer. Norge og Sverige byder primært på hyggelige bjælkehytter eller lejligheder, hvor I har masser af plads til hele familien. Yderligere tilbyder mange hytter og lejligheder i Norge ski-in/ski-out, så det er nemt at tage en lille pause hjemme med børnene i løbet af dagen.  

Skilejligheder, skihoteller eller halvpension i Østrig

Østrig har en hel del forskellige muligheder for indkvartering. Her skal I blot finde ud af, hvad der giver bedst mening for netop jeres familie. I Østrig findes der skilejligheder med plads til den store familie, pensionater med halvpension så I hverken skal bekymre jer om at handle ind til morgenmad eller aftensmad samt skihoteller med masser af luksus i form af spa, sauna, pool og wellness faciliteter.

Fantastiske destinationer i Norden!

Trysil i Norge 
Alltime Travel er Danmarks største udbyder af skirejser til Trysil, og I finder derfor det største udvalg til nogle favorable priser.
Hemsedal i Norge
Er kendt som de Skandinaviske Alper og har Norges største børneskiområde. Hemsedal byder på verdensklasse skiløb og ikke mindre end 50 nedfarter.
Stöten i Sverige
Blev kåret i Sverige som Årets skianlæg 2019! Hvilket taler lidt for sig selv. Det skal opleves!
Åre i Sverige
Endnu en kåring til vores kære skiglade naboer. Åre er Nordens største skisportsted og endda også kåret som ét af verdens 10 bedste skiområder.

Mange muligheder i De Østrigske Alper!

Wagrain i Østrig
Er øverst på listen over mest populære skidestinationer i de østrigske alper. Wagrain består af 3 sammenhængende områder og tilbyder et varieret skiløb.
Bad Gastein i Østrig
Har over 200 km pister og vælger I at udvide jeres liftkort får I adgang til mere end 800 km skiløb. Her får I virkelig en af Østrigs absolutte perler!
Schladming i Østrig
Skiløb i verdensklasse! Det er de seneste år blevet et utrolig populært skiområde - det forstår vi udemærket!
Sölden i Østrig
I Sölden kan I blive forkælet med mere end snesikkerhed, perfekt puddersne og fantastisk skiløb. Her findes Tamalske bade, spa og wellnessfaciliteter.

De bedste uger på ski

Populære uge 7 og uge 8 
Uge 7 og 8 er populære skiuger i højsæsonen, hvor mange familier vælger at tage på skiferie. I skal derfor være hurtige til at bestille.
Bestil og læs mere om skiferie i uge 8 her
Bestil og læs mere om skiferie i vinterferien her

Skiferie i højtiderne
I kan også tage på skiferie i højtiderne: påske, jul og nytår.
Læs mere om skiferie i påsken her
Læs mere om skiferie i julen her
Læs mere om skiferie til nytår her