Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Forkæl familien med en kejserlig skiferie og oplev varme kilder
Bad Gastein er en af Østrigs allermest populære skidestinationer og tiltrækker år efter år mange glade danske skigæster. Bad Gastein er en gammel kurby, og dens historie lader sig ikke fornægte i byens karakteristiske arkitektur.

Skiferie i Bad Gastein

Vi kender Bad Gastein!

En skiferie til Bad Gastein kombinerer på bedste vis fantastisk skiløb med masser af aktiviteter i form blå himmel og bjergsider dækket med knasende hvid sne. Smuk natur og en charmerende by midt i et fantastisk skiområde. Det er nogle af de ting, I har i vente, når I tager på skiferie i Bad Gastein i Østrig

Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70153232.

Hvorfor tage på skiferie til Bad Gastein?

Lange dage på ski, pister for hele familien og afslappede aftener med forkælelse på et af byens rustikke kurbade.

  • Høj beliggenhed og snesikkerhed
  • Stemningsfuld by med hyggelige restauranter, caféer og ægte østrigsk afterski
  • 200 km fantastisk og udfordrende skiløb
  • Afslapning og forkælelse i de berømte kurbade

200 Kilometer skiløb i Bad Gastein

Bad Gastein er en af Østrigs absolutte perler, og gennem de seneste år har byen udviklet sig til en unik skisportsby med oplevelser, der rækker langt ud over skiløbet. Med over 200 kilometer pister er der garanti for, at alle i familien kan finde netop deres yndlingspiste. 

Skiløbet i Bad Gastein er blandt Østrigs suverænt bedste. Med et område, der strækker sig fra 830 til 2680 m over havets overflade, er I sikret optimale skiforhold i al slags vejr. Skiområdet strækker sig over flere sammenhængende skiområder, hvilket giver en sjælden alsidighed og sikrer jer udfordringer for familiens begyndere såvel som garvede skientusiaster.

Skiferie for hele familien i Bad Gastein

I Bad Gastein finder I et sandt paradis for familiens yngste. I Kids Park i Angertal har børnene intet mindre end 8.000 m2 afskærmet børneområde at boltre sig på. Her finder I et rent slaraffenland af legeområder, sjove figurer, forhindringsbaner og søde skilærere. 

Hvis børnene bliver trætte efter timerne i Kids Park, kan de slappe af i Fun Center ved toppen af Stubnerkogel-liften. Her kan børnene hygge sig i trygge rammer med internet, børnebiograf, playstation og meget andet.

Aktiviteter i Bad Gastein - kombinér ski og spa

Skirejser til Bad Gastein behøver ikke kun handle om fantastisk skiløb. Byen er kendt for sine termalbade med vand direkte fra de varme kilder i Bad Gasteins undergrund. Mange år tilbage rejste konger og kejsere hertil for at nyde godt af badene, der siges at have en helbredende effekt. Nu er det jeres tur til at blive forkælet. Med smukt skiløb om dagen og lækker afslapning om aftenen er der dømt drømmeferie over hele linjen. 

I den charmerende Bad Gastein by er der gode shoppingmuligheder og restauranter for enhver smag. Får I lyst til at synge med på et schlagerhit og danse i skistøvlerne, er Bad Gastein desuden kendt for at have noget af Østrigs bedste afterski med masser af østrigsk stemning og højt humør. For de spillelystne kan en skiferie i Bad Gastein også byde på et besøg på byens kasino.

Før I bestiller skirejse til Bad Gastein

Få inspiration til jeres skiferie online. Se det store udvalg af hoteller, lejligheder og pensioner her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere for råd og vejledning om ski til Bad Gastein. 

Alle ferierådgivere hos Alltime Travel er erfarne skiløbere og har alle besøgt vores destinationer. Ring og hør nærmere på tlf.: 70153232.

Bad Hofgastein - læs mere

Bad Hofgastein ligger et par kilometer fra byen Bad Gastein og er for mange endnu mere eftertragtet end Bad Gastein. Byen er meget hyggelig og har en stor gågade, der går ned gennem centrum, med en lang række af både butikker, restauranter og caféer. Også her ligger der et stort Therme Bad med varmt vand fra naturlige kilder. 

Skiområdet ned ved liften er mere børne- og nybegyndervenligt og vel oppe i området, er det de samme områder, I kommer op til, som når I kommer fra Bad Gastein.

Dorfgastein - læs mere

Når I kører ind i Gasteinerdalen, så er Dorfgastein den første lille by I vil støde på. Ca 8 km inden I når til Bad Hofgastein ligger lille Hyggelige Dorfgastein med blot ca. 200 indbyggere. Her er lidt mere stille end i Bad Gastein og Bad Hofgastein, men det er nemt at komme til de andre byer med bus eller taxa, hvis I skulle få lyst. 

Skiområdet tager jer op til toppen af Grossarl, som er et super godt skiområde med gode bredde røde pister og lange nedløb. Skibussen kører hele dagen og I kan hurtigt nå over tilde andre områder.

Grossarl - læs mere

Grossarl er den by, I finder, hvis I kører gennem St. Johann im Pongau og videre ind i dalen. Vi har dog valgt at lægge den her sammen med de andre byer i Gasteinerdalen, da den hænger sammen med Dorfgastein rent skimæssigt. 

Byen Grossarl er lille og meget hyggelig og så har de nogle virkelig godt pister. De ligger højt, de er bredde, nogle af dem er stejle og så kan I, på samme liftkort, tage skibussen videre over og stå i Gasteiner området.