Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skiferie med garanteret hvid jul

Det er en uforglemmelig oplevelse at holde juleaften på ski - og utrolig hyggeligt! Jul i Østrig eller blandt fjeldene og med snegaranti i Norge eller Sverige er perfekt til hele familien i uge 52. Stå op juleaftensdag, og tag et par timer på ski, inden julefreden for alvor sænker sig over familien med gaver, god mad og hygge. 

OBS! Henover julen er der forskellige muligheder for ankomstdage. Nedenfor finder du en oversigt over, hvilke datoer, de forskellige destinationer typisk tilbyder ankomst på henover julen. Bestil nu, så familiens hvide jul er sikret.

Juleskiferie i Norge

Skiferie er den hyggeligste måde af fejre julen på. Book en af vores lækre hytter midt på pisten og med garanti for hvid jul. Uge 52 og juleugen falder på lidt forskellige datoer i Norge, men er typisk i perioden fra 21-12 til 28-12-2023. Klik nedenfor for at se udvalget af skiferie til Norge i julen.

Juleskiferie i Sverige

Tag på skiferie i julen i Sverige og få garanti for hvid jul og masser af familiehygge på bakkerne. Book en af vores lækre hytter eller lejligheder tæt på pisten. Uge 52 og juleugen falder på lidt forskellige datoer i Sverige, men er typisk i perioden fra 21-12 til 28-12-2023.

Juleskiferie i Østrig

Tag på skiferie i Østrig og oplev den magiske stemning med sne og juleudsmykning. Book en af vores lækre hoteller eller lejligheder i Østrig til jul. Uge 52 og juleugen falder på lidt forskellige datoer i Østrig, men er typisk i perioden fra 23-12 til 30-12-2023. Klik herunder for at se udvalget at skiferie til Østrig i julen.

Se alle skiboliger i julen 2024

Vær opmærksom på flere ankomstmuligheder over julen.

Juleaften og skiferie 2023

Hold hvid jul

Det er noget ganske særligt at være på skiferie over julen, og det vil med sikkerhed være en jul, der skiller sig ud og huskes af hele familien. I kan fejre julen på en hyggelig skirejse til Norge, Sverige eller Østrig i uge 52.  

Stå på ski om dagen, så ventetiden frem til juleaften ikke føles så lang. Bor I med ski in/ski out, får I det maksimale ud af sneen hele julen. Hvis I vælger at bo I en hytte eller lejlighed, kan I lave jeres egen julemad i hyggelige rammer.

Jul i Norge eller Sverige

Drømmer I om ski og julehygge i De Norske Fjelde eller på de svenske skisportssteder, så glæd jer til fint oppyntede hoteller og julemusik i højtalerne. I kan for eksempel tage på en hyggelig kanetur i Trysil eller snuppe en varm kakao i varmestuerne - det vil børnene elske. 

Sverige og Norge har fantastiske rammer for børn og nybegyndere med et bredt udvalg af løjper til alle. Her er det også muligt at tage en miniskiferie eller skiweekend i december, mens I venter på juleaften.

Tag til Østrig i juleferien

Med en skiferie til Østrig over julen er der fantastiske rammer for skøn julehygge med hele familien. Østrig byder på alsidigt skiløb, hvor der er gode off-pister, begynderbakker og brede alpinpiste til alle niveauer. 

Nyd en Jagertee på bjergtoppen eller festlig afterski på byens barer for at fejre julen på bedste vis. Østrig har gode lejligheder til familien, der er store og rummelige samt typisk ligger ned til byen, så I bor tæt på julelys og julearrangementer. En lejlighed er også oplagt, hvis I vil fejre en hjemlig jul på ski.

6 grunde til at holde jul på ski

 • Dine chancer for en hvid jul øges markant
 • Du bruger næsten ingen feriedage på ski
 • Julefedtet forbrændes hurtigt på pisterne
 • Ingen der skal køre hjem efter snapsen
 • Du slipper for sneskovling derhjemme
 • Alle er samlet om at holde en fælles jul
 • Hyggelige storhytter til juleferien på ski

  Rejser I flere familier sammen, eller er jeres familie bare stor, har vi et stort udvalg af både store skihytter og lejligheder. Husk, at de store hytter og lejligheder hurtigt bliver udsolgt, så det er en god idé at bestille i god tid. Juleugen, nytårsugen og vinterferien i uge 7 & 8 er populære uger, og her ryger storhytter og store lejligheder især hurtigt.

  De store hytter kan huse helt op til 20 personer, så der er god mulighed for at holde en rigtig familiejul og nyde en dejlig julemiddag sammen i hytten. På flere destinationer er det endda muligt at bestille et juletræ til hytten!

  Nyd dagene op til jul

  Kom væk fra december måneds julestress, og nyd julen som den skal nydes! Med sneen omkring jer, julefred i familien og dejlig julemad får I en skøn skiferie i julen. Skiferie i december er tid til afkobling fra hverdagens stress og jag, der med garanti er forhøjet i julemåneden. I skal blot tænke på jeres sving, stave og finpudse jeres skistil, resten kan I ønske jer til. Ofte kan I også stå på ski mellem jul og nytår, inden turen går hjem til Danmark. Alternativt kan I også fejre nytår på ski.

  Jul på ski med Valle

  På Skistars destinationer; Trysil, Hemsedal, Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Åre og Vemdalen, kan I i juleugen møde maskotten Valle som julemand. Børnene elsker Valle, og i julen er Valles skiskole og børneklub bare noget helt specielt. 

  Vågn op til et kridhvidt julelandskab med snedækkede træer og oplyste pister til jul, og nyd en stemningsfuld jul med skiløb og hyggelige stunder sammen med familien - og Valle.