Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Oplev det hele på den halve tid!

En mini-skiferie er til dig, der vil have et pusterum fra hverdagen, finpudse teknikken eller få intenst skiløb med lange dage på ski og aftenhygge. Hvis kroppen ikke kan holde til en hel uge på ski, eller I vil afsted på en kortere skiferie med vennerne, så tag en smuttur på ski, det er både billigere, og I får god plads på pisterne, når I rejser uden for højsæsonen. Med en skiweekend får I rigtig meget ud af jeres mini skiferie, hvor I både kan komme til Sverige, Norge og Østrig med færge, bus, tog og fly.

Isaberg i Sverige

Isaberg er en oplagt skidestination til en mini-skiferie, da området ligger knap 3 1/2 times kørsel fra København. Isaberg udgør Sydsveriges største og mest komplette skianlæg med både skiudlejning, restaurant, varierede piste og varmestue. Det er en ideel destination for nybegyndere, da det er et mindre og overskueligt skiområde med gode rammer og et velfungerende liftsystem. Det er desuden muligt at booke skiskole, hvis I vil have tips og råd til jeres skiteknik. 

I Isaberg venter:

  • 11 pister fordelt på grøn, blå, rød og sort 
  • Velfungerende liftsystem med 8 lifter
  • Legeplads og børneområde
  • Snekanoner
  • Varmestue, restauranter og grillpladser

Winterberg i Tyskland

Kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske ligger det dejlige skiområde Winterberg, som byder på skiløb for alle niveauer. Den korte køretid gør Winterberg oplagt til en mini-skiferie eller forlænget weekend på ski, og det er også en af grundene til at skiområdet er populært hos danske familier. Her behøver I ikke at gå på kompromis for det venter hele 34 pister, stort børneområde, snowpark, restauranter og hyggeligt afterski. 

Skiferie i Winterberg byder på: 

  • 27,5 km pister fordelt på blå, røde og sorte løjper
  • Mulighed for aftenskiløb på oplyste pister
  • Børneområde med mulighed for skiskole
  • Funpark med rails, flat-boxes og andre sjove udfordringer
  • Charmerende byliv med restauranter, barer og afterski 

Sälen i Sverige

Sälen er en af danskernes foretrukne skiområder i Sverige. Sälen består af de 4 skidestinationer Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Stöten og Kläppen, som hver især har masser at tilbyde til skiløbere på alle niveauer, men er særdeles velegnet til børnefamilier og nybegyndere. I flere af områderne venter sjove funparker, børneområder, restauranter og aktiviteter uden for pisterne med bl.a. bowling, badeland og biograf. 

Områderne er oplagt til en mini-skiferie, da det er muligt at flyve til Sälen til den nærliggende lufthavn Scandinavian Mountain Airport. SAS flyver fra København både søndag-torsdag og torsdag-søndag, og fra lufthavnen er der kun mellem 10-45 minutters kørsel til skiområderne. Flyveturen tager blot 1 t og 20 min, så I er hurtigt på pisterne og får maximalt ud af jeres korte skiferie.

Trysil i Norge

Tag til Trysil på mini-skiferie og oplev Norges største skiområde, der byder på fantastisk skiløb uanset niveau. Det er muligt at flyve på skiferie til Trysil, som ligger blot 40 minutters kørsel fra Scandinavian Mountain Airport. Med en flyvetur på kun 1 1/2 time kan I hurtigt klikke skiene på og få maximal tid på pisterne. SAS flyver direkte fra København til Scandinavian Mountain Airport søndag-torsdag og torsdag-søndag. 

Trysil er en af danskernes foretrukne skidestinationer i Norge, og det er bestemt ikke uden grund. Trysil byder nemlig på mere end 78 km pister fordelt på alle niveauer, to store børneområder og mange aktiviteter for hele familien med bl.a. funpark, bowling, badeland, spa og meget mere. 


Fornyet energi!

Hvis I ikke har mulighed for at tage en hel uge ud af kalenderen, så kan I tage en forlænget weekend på ski eller tage 3-4 dage ud midt i ugen og komme med familien afsted på mini skiferie. Det er befriende at komme blot få dage væk på ski og erstatte vinterens grå og sjappede vejr med knitrende sne under skiene, mærke suset i maven og nydes solens stråler på en kort skiferie. Bestil jeres mini skiferie nu og kom hjem med fornyet energi.

Billigere ferie og fantastiske fordele

Snup en kort skiferie i starten af sæsonen eller i de uger, hvor efterspørgslen ikke er så stor, så er det både billigere, og der er bedre plads på pisterne. En kort skiferie er jeres mulighed for at presse en ferie ind i en travl hverdag, hvor I ikke behøver at bruge så mange feriedage. Vi forstår også godt, hvis en 1 uge om året på ski ikke er nok, og derfor giver en mini skiferie jer mulighed for at sprede skiferien ud over flere forskellige ture.

Tips til den korte skiferie

Når I drager afsted på mini skiferie, er det en fordel at bo centralt, så I hurtigt kan komme ud på pisterne og tage nogle lange dage på ski og nyde hygge om aftenen. Spar fx tiden på madlavning og book hotel eller lejlighed med mulighed for halv- eller helpension. Når I er afsted i kortere tid, er månederne marts og april især gode at vælge, da dagene er længere og lysere, og I dermed har flere timer med skiene på. Alternativt kan I ofte vælge et ”lifkort plus”, der også giver jer adgang til morgen- og aftenski på oplyste pister i lifternes udvidede åbningstider. Vælg en destination med kort køre-afstand eller benyt fly eller tog, så I er friske og veludhvilede og klar til at stå på ski allerede på ankomstdagen. I kan fx tage toget til Åre og Vemdalen i Sverige, hvor I suser afsted om natten, så I er helt friske og klar til skiløb fra I ankommer om morgenen.

Kort transporttid = mere tid på ski

Fly Baby, fly
Som noget helt nyt kan I flyve til Sälen og Trysil fra København og Aalborg på under 2 timer Det giver jer mulighed for at komme nemt og hurtigt til Sverige og Norges største skidestinationer, og nyde en kortere skiferie, fx torsdag-søndag eller søndag-torsdag. Det er også muligt at flyve til fantastiske Åre i Sverige på kun 2 timer fra København! Åre ligger langt oppe i Sverige, hvilket gør, at der er meget langt at køre – derfor gør flyet Åre til en oplagt destination til en weekendtur på ski. Vælg en transportform der er komfortabel, når du skal på kort skitur. Det er selvsagt en fordel ikke at bruge så lang tid på transport, når man kun er afsted 3-4 dage. Netop derfor er det muligt både at tage bussen, toget og fly på skiferie.

Varm op til familiens skiferie med en kort skitur

Med en kort skitur eller weekend på ski, for du mulighed for at varme op til familiens skiferie, skituren med vennerne og få styr på teknikken, så du kan blive den bedste på pisterne! At tage afsted på en mini skiferie bliver mere og mere populært, så skynd dig afsted inden det varme forår og sommeren melder sin ankomst! Du finder de bedste priser og tilbud uden for sæsonen, så 1, 2 eller måske 3 mini skiferier kan lade sig gøre spredt ud over hele året. God fornøjelse fra Alltime Travel!