Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Populære Kläppen med fokus på børnefamilier
Kläppen står år efter år højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Med 37 nedfarter og 21 lifte hører Kläppen til én af de større svenske skidestinationer, men er samtidig overskuelig og forbundet af et velfungerende liftsystem.

Skiferie til Kläppen i Sverige

Tag på familievenlig skiferie i Kläppen

I Sälen i Sverige finder i det populære skiområde Kläppen, som byder på varieret skiløb og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan I opleve suset på de brede boulevarder klædt i den knitrende hvide sne eller tage de første sving i det trygge børneområde.  Ved siden af pisterne venter charmerende svenske træhytter på at give jer en hyggeligste og oplevelsesrig skiferie

Find og book skiferien til Kläppen direkte her på siden eller kontakt os på tlf. 7015 3232 for tip og råd, hjælp til bestilling eller bare for at høre mere om skirejser til Sverige

Hvorfor tage på skiferie i Kläppen?

 • Optimale forhold for børn og nybegyndere
 • Flotte skihytter og lejligheder tæt på pisterne
 • Sveriges bedste snowpark 7 år i træk
 • Spændende, alsidigt og overskueligt skiområde
 • Gratis liftkort til alle børn under 8 år med hjelm

Få liftkortet med gratis i uge 8, 9 & 10

Få liftkort med i prisen når du booker skibolig i Kläppen i uge 8, 9 eller 10. Ved lørdag til lørdag bookinger er der inkluderet liftkort til:

 • Boliger med plads op til 6 per.s er 2 liftkort (voksen) inkl. i prisen
 • Boliger med plads op til 7-10 pers. er 4 liftkort (voksen) inkl. i prisen
 • Boliger med mere end 11 sengepladser eller flere er der 6 liftkort (voksen) inkl. i prisen

Varierende skiløb i Kläppen

Kläppen ligger i Sälen og hører til ét af de absolut mest populære skiområder i Sverige. Hér finder I et stort, overskueligt og ikke mindst sammenhængende skiområde, hvor hele familien både kan føle sig trygge og blive udfordret på deres eget niveau. 

I det naturskønne område hvor Kläppen ligger, har I mulighed for at udforske flere forskellige sider af fjeldet, og I kan derfor glæde jer til en skiferie med mulighed for meget afvekslende skiløb i et eventyrligt sneklædt vinterlandskab.

Børnenes skiparadis i Kläppen

I Kläppen finder I et utal af børnevenlige pister, hvor hele familien uden problemer kan stå på ski sammen. Børnene vil elske de grønne pister, hvor de hurtigt får succesoplevelser på skiene og dermed en oplevelsesrig skiferie. I skiterrænets børneområder er der nemlig mulighed for at få gode erfaringer på skiene i læringsrige omgivelser med hjælp fra skiområdets søde og dygtige skilærere. Mød Trolle & Trolla i Kläppens børneområdet og deltag i deres lege ved Trolle scenen.

Til de garvede skiløbere og snowboardere

For snowboardere er Kläppen drømmedestinationen i Sverige, for her finder I Sveriges bedste snowpark, der har vundet titlen intet mindre end 7 år i træk. Her kan fartglade skiløbere og snowboardere mærke suset på de store hop og rails, og på parkens Big Air Bag er det tilmed muligt at afprøve nye tricks helt uden den hårde landing. 

På familiebakken kan I hver onsdag udfordre hinanden i storslalom på tid. Snyd heller ikke jer selv for at fuldende skiferien med en tur på en af Kläppens syv oplyste pister ved aftentid.

Det er for børn i Kläppen

For de helt små familiemedlemmer finder I flere gode kælkebakker i Kläppen samt mulighed for børnepasning i den hyggelige legestue om eftermiddagen. 

Er det børnenes første gang på ski, kan vi anbefale at sende dem på skiskole i Kläppen. Her kan de lege skiløbet ind med nye venner og sjove udfordringer. 

HUSK: I Kläppen er liftkortet gratis for børn under 8 år, hvis barnet vel at mærke kører med hjelm.

Udforsk alt det hyggelige

Skal familien forkæles med en sjov og anderledes badeoplevelse, kan I hygge jer i de udendørs, opvarmede vildmarksbad, hvor I sidder i det varme vand midt i det kolde, betagende sneklædte vinterlandskab. 

I Kläppen kan I desuden vælge mellem 3 hyggelige restauranter, og ved Topstugan på toppen af fjeldet kan I nyde solen, den gode udsigt og en kop varm kakao.

Rig på gode skiforhold

Kläppen tilbyder perfekte og trygge rammer for en familievenlig skiferie. Da størstedelen af skiområdet i Kläppen ligger placeret under trægrænsen, betyder det, at I altid er beskyttet mod vind og vejr. Selv i tilfælde af snevejr er skiforholdene optimale i svenske Kläppen. 

Kläppen har fået gondollift, som tager jer til toppen af skiområdet, og hvis I kommer før I kan få jeres skibolig, kan I hente jeres liftkort og tage gondolen op uden ski. På toppen ligger nemlig en restaurant, hvor I nemt kan tage gondolliften ned igen.  

Til den søde tand og lille sult

I Kläppen kan I hele dagen nyde flere forskellige restauranter, varmestuer og grillpladser. I kan også spise ude i den smukke natur, for i Kläppen finder I nemlig grillpladser, hvor I selv kan nyde jeres frokost. Her er borde og bænke - så specielt i marts er dette et populært område. Varmestuen ved Tranantorget er meget populær og her finder I mikroovne, toiletter og god plads til at nyde en madpakke eller en kort pause fra skiløbet. Til den hurtige sult findes Fred´s Corner, hvor I kan få en toast, en kop kaffe og et stykke chokolade - perfekt for et kort stop.

Mad og fornøjelser i Kläppen

Restaurant Brasserie Karelius er åbent både dag og aften, og i løbet af dagen serveres svenske frokostretter, mens der om aftenen serveres klassisk menukort. Restauranten er meget populær, og det anbefales at booke bord i god tid. 

Pizza kan I få som take-away eller nyde dem i Karelius Kött og Deli. 

Tranan er Kläppens mødested, og her serveres frokost og aftensmenu. Flere gange i løbet af ugen er der afterski for hele familien med live musik. 

Toppstugan ligger på toppen lige ved gondolliften og det er derfor også muligt, at komme herop uden ski. På toppen kan I nyde en frokost med en helt fantastisk udsigt. Der serveres a la carte fra kl. 11.00-15.00 hver dag.

Flyv på skiferie til Kläppen

For nyligt åbnede Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 45 minutter fra Kläppen, så I kan flyve på skiferie. Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk mulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.  

Du kan booke flybilletter hos SAS her og transfer hos Sälen buss.

Tag færgen på skiferie og afkort køreturen til Kläppen

Når du skal på skiferie til Kläppen, kan du med fordel booke skiferie med færge og afkorte køreturen. 

Færge fra Sjælland
Bor du på Sjælland, kan du tage DFDS Seaways fra København til Oslo, og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo - her fra har du kun 245 km i bil til Sälen.

Færge fra Jylland
Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Kläppen. Fra Jylland tilbyder vi følgende færgeruter:

 • Frederikshavn - Oslo (245 km til Sälen)
 • Hirtshals - Kristiansand (584 km til Sälen)
 • Frederikshavn - Göteborg (468 km til Sälen)

Hos Alltime Travel er vi meget fleksible og ønsker at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke som det passer jer bedst. Ring og få den bedste løsning på 7015 3232.

El ladestandere i Kläppen

Der er elbil ladestandere ved Tranantorget, hvor de nærmeste boliger er:

Hotell Kurbits

Tranangårdarna

Klik ind på ChargeFinder og find skiboliger med elladestandere.

Langrendsspor i Kläppen

Der er i alt 37 km langrendsløjper fordelt på Åbanen, Mosebanen, Bjergbanen og Topbanen. For at benytte Kläppens langrendsløjper skal der købes en sporknap, der skal bæres synligt på  skitøjet. Børn til og med 7 år behøver ingen sporknap. De kan købes i udlejningskontoret på Kläppentorget eller i Hotell Kurbits reception ved Tranantorget. Det er også muligt at få privatundervisning i langrendsløb. Kontakt os for at høre nærmere.