Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiferie få timers kørsel fra Danmark
Isaberg er det helt ideelle skisportsted til at stifte bekendskab med skiene. Skiområdet byder på et mindre udvalg af varierende pister og det moderne skicenter har desuden alt, hvad I skal bruge til skiferien såsom skiudlejlning, restaurant og varmestue.

Skiferie til Isaberg i Sverige

Skirejser til Isaberg for hele familien

Skiferie i Isaberg er en fornøjelse for hele familien, og det er et suverænt skiområde at slå de første sving på skiene. De 12 pister i Isaberg danner ramme om et mindre skisportsted, hvor I kan opbygge mod på bakkerne eller genopfriske teknikker. 

Mange danskere er særligt glade for Isaberg, da det ligger blot 3 1/2 times kørsel fra København. Det gør også Isaberg til en oplagt skidestination for miniskiferie eller weekendskiferie. Her venter jer Sydsveriges største skianlæg, hvor I finder velpræparede pister til alle niveauer.

Hvorfor tage til Isaberg på skiferie?

Isaberg er et eftertragtet skisportssted særligt grundet den korte køretur fra København. Herunder har vi listet, hvorfor I bør vælge Isaberg til jeres næste skitur:

  • Moderne snekanonerne, som sørger for, at der er sne på bakkerne
  • Velfungerende liftesystem og 12 velpræparerede pister
  • Skicenter med restaurant, varmestue og skiudlejning

Sjovt skiløb i Isaberg

Det er ikke uden grund, at mange danskere hver vinter drager mod Sydsveriges største alpine skiområde. Her venter nemlig forrygende skiløb for hele familien med velpræparede pister, moderne liftesystem og snekanoner. 

Skiområdets 12 pister findes i forskellige sværhedsgrader med alt fra grønne til sorte pister. De helt modige sjæle kan kaste sig over den mindre funpark, hvor der er plads til at træne masser af tricks på skiene. Alle pisterne er oplyst, så selvom solen er gået ned, er der stadig tid til aftenskiløb.

Velfungerende liftsystem

Isabergs moderne liftsystem holder jer kørende dagen lang. De tager jer til toppen af pisterne, så I kan suse ned af bakkerne og indøve masser af nye teknikker. I kan hoppe på den moderne 6-stolslift i dalen og tage til toppen af Isaberg på få minutter. På den måde er I sikret maksimalt tid med skiløb på jeres skiferie til Isaberg. Ydermere finder I 7 stole-, T- og tallerkenlifte. I begynderområdet kan børnene hoppe på et transportbånd. De effektive snekanoner og pistemaskiner sørger for, at I får de bedste sneforhold til skiferien i Isaberg.  

Masser af aktiviteter på skiferie

På jeres skiferie i Isaberg stopper dagene ikke, når I klikker skiene af. Isaberg byder nemlig på et væld af sjove oplevelser i det sneklædte landskab. Bind vandreskoene, pak en taske med lidt mad og gå på eventyr i det smukke landskab. I kan også prøve kræfter med langrend. 

Foruden den smukke natur, kan I også nyde skønne måltider i Isaberg på restauranten eller varme kroppen med en kop varm kakao i varmestuen. Der er desuden grillpladser og hytter, hvor I selv kan tilberede lidt mad og nyde i naturen.

Hyggelig indkvartering i Isaberg

Hos Alltime Travel finder I et bredt udvalg af charmerende hytter og rummelige lejligheder, som hele familien kan indlogeres i på skiferien i Isaberg. 

Loftsgård består af et mindre hytteområde beliggende ca. 23 km fra skiområdet i Isaberg. Det naturskønne område omkring hytterne byder på en smuk skovsø. I dette område er der rig mulighed for afslapning, da de rolige omgivelser kan få jer helt ned i gear. Hytterne er både velegnet, hvis I skal på ski i en uge eller når I blot skal afsted på en mini-skiferie i Isaberg.

Alt det for børn i Isaberg

Hos børnene bliver eventyrlegepladsen uden tvivl et hit. Her venter der familiens små forhindringsbaner, gynger og sjove klatrestativer. Omkring legepladsen er der borde og bænke, hvor mor og far kan slappe af imens børnene hygger sig. 

Bemærk, at legepladsen dog kan være lukket pga. sne. 

Området er desuden forsynet med en saunatønde, hvor der er rig mulighed for at lune de kolde kroppe og løsne de ømme muskler. Saunaen kan bookes i receptionen. 

Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort finder I lige ved konferencecenteret i Isaberg. Her er I tæt på lift, som kan tage jer på eventyr på pisterne. Hytteområdet består af 70 hytter i forskellige størrelser, som kan rumme hele familien. 

Isaberg Mountain Resort er oplagt til mini-skiferie og weekend-skiferie, da beliggenheden giver jer maksimalt tid på pisterne. Beliggenheden gør det også let for jer at suse hjem til hytten i løbet af dagen, hvis familiens mindste trænger til en pause, eller hvis I vil nyde frokosten hjemme i afslappede omgivelser.